Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
www.instagram.com
Bu ne Allah belanı versin
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.www.instagram.com
@Feramuz Kayalar @Doruk Ata TANRIVERDİ @Oğuzhan Sesko @Emre Altun tüm karı severleri etiketleyin şuraya gelsinler hatunu kessinler. Uzun zamandır forumda olmadığından dolayı nickleri unuttum
Bu ne Allah belanı versin
Irkçılık nerede dostum gözüm kanadı çirkinlikten gecemi mahvettinIrkçılık yapma göt herif
Siyahilerin içi vişne gibi oluyor emin misinIrkçılık nerede dostum gözüm kanadı çirkinlikten gecemi mahvettin
Siyahilerin içi vişne gibi oluyor emin misin
Ulan sadece nickleri unutsan iyi güzel kadın nedir onuda unutmuş gibisin
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.www.instagram.com
@Feramuz Kayalar @Doruk Ata TANRIVERDİ @Oğuzhan Sesko @Emre Altun tüm karı severleri etiketleyin şuraya gelsinler hatunu kessinler. Uzun zamandır forumda olmadığından dolayı nickleri unuttum
Viski ile harika giderr. @Feramuz Kayalar buyur gel birlikte olsun.
Ulan sadece nickleri unutsan iyi güzel kadın nedir onuda unutmuş gibisin