- 23 Aralık 2008
- 65.062
- 62.888
- 5.103
çok şükür emeğimizin karşılığını 146 like ile aldık. Elhamdulillah 46 da olsa yeterdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün Galatasaray’ımızın mottosuna ayak uyduruyoruz
KIRMIZI OLALIM KIPKIRMIZI!
Ekli dosyayı görüntüle 153612Ekli dosyayı görüntüle 153613Ekli dosyayı görüntüle 153614Ekli dosyayı görüntüle 153615Ekli dosyayı görüntüle 153616Ekli dosyayı görüntüle 153617Ekli dosyayı görüntüle 153618Ekli dosyayı görüntüle 153619Ekli dosyayı görüntüle 153620Ekli dosyayı görüntüle 153621Ekli dosyayı görüntüle 153622Ekli dosyayı görüntüle 153623Ekli dosyayı görüntüle 153624Ekli dosyayı görüntüle 153625Ekli dosyayı görüntüle 153626
Mizah için başka konularda buluşalım o zamanBu postta Sinanın videolarını paylaştığınız için sizi kınıyorum @Murat Durmaz
Mizah için başka konularda buluşalım o zaman![]()
Ben karda yürüyüp izimi belli etmem.Beğenmek daha işime gelir.İsmini bulamadığın olursa bana söyle hemen bulurum..Sizi burada Sinansız görmekten mutluluk duyarım
Bu fotoğrafı ayrı paylaşmak istedim çünkü benim için mükemmelliğin net tanımı budur
burun yapısı,yüz hatları, bacakların inceliği ve ayak bileğinin mükemmelliğiEkli dosyayı görüntüle 153627
İnstagram'ı bu silvanacamila33.Başka hesap olabilir bu ama fotoğrafların devamı var..@Murat Durmaz ismini cidden bulamadım
İnstagram'ı bu silvanacamila33.Başka hesap olabilir bu ama fotoğrafların devamı var..
Eyvallah renktaşRenktaş sen harika bir detaysın bundan sonra tüm paylaştığın sinan videolarını baştan sona kahkahalar atarak izliycem. Nasıl buluyorsun bunları
Eyvallah renktaşLinux sistemden fotoğrafı taratıyorum kaynakları çıkıyo.İstersen Google görsel aramasına da bakabilirsin ama o detaylı değil.Bunda her fotoğraf çıkıyo..

Bana daha çok İnstagram hesabını kapatmış gibi geldi.Birileri de o fotoğrafları indirip başka bi hesaba atmış gibi.Yine kandırılmamaya dikkat et renktaş..Evet google ve yandex taraması yetersiz kalıyor çok. Linux bilgim yok mac kullanıcısıyım
IG den mesaj attım kadına yeni bir aşk mı doğuyor yoksa![]()
Bana daha çok İnstagram hesabını kapatmış gibi geldi.Birileri de o fotoğrafları indirip başka bi hesaba atmış gibi.Yine kandırılmamaya dikkat et renktaş..
Bunun üstüne daha detaylı bi araştırma yaptım gerçek hesabını buldum katerina.soria Bu.Bilinen biriymiş..Onun için Catfishlenmeye değer
Bunun üstüne daha detaylı bi araştırma yaptım gerçek hesabını buldum katerina.soria Bu.Bilinen biriymiş..
Başka bi isteğin olursa söyle bulurum sana isminiO zaman elendim