- 10 Haziran 2019
- 10.007
- 8.574
- 873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu görünce aklıma, Mehmet Ali Erbil’in oranj sevdası sonra da bu videosu geldi
Çıplaklık güzelliğin mezesidir adaşEn güzel kadınlar diyor ama güzel kadın göremedikki daha hep çıplak paylaşmışlar tipik türk erkeği işte çıplaklığı güzellik sanıyolar![]()
Silikon yastık sağlığa zararlı diyor ve konudaki cinsiyetçi ilk ve son mesajımı atıyor iyi pazarlar diliyorum.![]()
bu nasıll büyük memeli seversin sen
Benim son attığım foto çok nizami değil mi?Çıplak kadın fotoları atmayın beyler, silerim konuyu yoksa.
Google indekslemesine zararlı içerik diye giriyor bu konu siz çıplak hanfendileri paylaşınca.
Kadını göremedim o fotoda.Benim son attığım foto çok nizami değil mi?
Sağda kaldirimda güneşten gözlerini koruyan mini etekli kadını görmedin mi!Kadını göremedim o fotoda.
Yüzü gözükmüyor kadının.Sağda kaldirimda güneşten gözlerini koruyan mini etekli kadını görmedin mi!
Doğal olanlar güzeldir. Curvy.İri kalçalı ve iri göğüslü kadınlar bence hiç çekici değil. Yapay oldukları çok bariz. Hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi duruyor.
Kime yav resim yok yukardaAşık oldum