- 23 Aralık 2008
- 65.041
- 62.875
- 5.103
ufuktan tak tak yapar iş tamam.Doruka rakip olmak istemem ben likemi basar geçerim
bozmayin adamin keyfini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ufuktan tak tak yapar iş tamam.Doruka rakip olmak istemem ben likemi basar geçerim
Avrat atmayani sevmeyiz bizDoruka rakip olmak istemem ben likemi basar geçerim
O kimdi ya abla kardeş vardı onlardan biri mi
Aynen abi keşke senle abla kardeş götürsek şunları ama milyonlarımız yok işteO kimdi ya abla kardeş vardı onlardan biri mi
GscimbomMobile
Parayi veren düdüğü çaldirir Serhan im. Böyle bu işler. Bir gün neden olmasın ha?Aynen abi keşke senle abla kardeş götürsek şunları ama milyonlarımız yok işte
Serhan elinden 2 sini de alabilir 1 iyle yetinmeyebilir dikkat etParayi veren düdüğü çaldirir Serhan im. Böyle bu işler. Bir gün neden olmasın ha?
GscimbomMobile
Parayi veren düdüğü çaldirir Serhan im. Böyle bu işler. Bir gün neden olmasın ha?
GscimbomMobile
Serhan elinden 2 sini de alabilir 1 iyle yetinmeyebilir dikkat et
Fena karı
Beaubois ile evliymiş büyük ihtimalle kameralar ondan onu gösteriyo..
Beaubois kim. Yabancı mi bu kadinBeaubois ile evliymiş büyük ihtimalle kameralar ondan onu gösteriyo..
Basketçi ve 2si de yabancı..Beaubois kim. Yabancı mi bu kadin
@Doruk Ata TANRIVERDİ
Soluna beau sağına bois diye lakap taktırıp emziriyor mudur?Beaubois ile evliymiş büyük ihtimalle kameralar ondan onu gösteriyo..