- 24 Mayıs 2009
- 17.277
- 20.249
- 2.643
Adamları teşvik ediyorsun likelarınlaİbre neden bana döndü yahu. Kestirmeden serhani atın. Ben düzenli olarak like basan uyeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamları teşvik ediyorsun likelarınlaİbre neden bana döndü yahu. Kestirmeden serhani atın. Ben düzenli olarak like basan uyeyim
Benim açımdan verdikleri emeğin karşılığı modumAdamları teşvik ediyorsun likelarınla
Power supply patladı kesinde diğerlerinin durumu belirsiz. KK limitleri sınırda olduğundan bakıma götürmedimo korku yüzünden sattım canım pcmi bir power supply mortingen oldu diye .
teşhiş edebildin mi sıkıntıyı peki ?
bu konuda havayı dağıtan üye pozisyonumu korumam lazım.
bende de öyleydi - power a bastımmı yanıp sönüodu alet . teşhis etmek için her parçayı tek tek çıkar dene - 3 kova ter dökmüştüm anakrt ya da GPU gitmemişti inşallah diye. CPU falan test edemedim tabi yedek parça falan yok hiç. Geçmiş olsun tez zamanda inşallah halledersinPower supply patladı kesinde diğerlerinin durumu belirsiz. KK limitleri sınırda olduğundan bakıma götürmedim
Powerde besleme kısmı patlamissa cikislardaki kartlara zarar verecegini düşünmüyorum. Tabi yinede bakmak lazım. İnşallah en az maddiyata sorinunu cozersinPower supply patladı kesinde diğerlerinin durumu belirsiz. KK limitleri sınırda olduğundan bakıma götürmedim
Doruk ve benim yokluğumda arada sırada anca Duvar Olan Emrah güzel kadın atar. Barış Savaş’ın vizyonsuz zevkine kalırsın sonra iyi düşünİbre neden bana döndü yahu. Kestirmeden serhani atın. Ben düzenli olarak like basan uyeyim
Sola Zola..Bir susun yav güç kaynağınıza soxum
@Onur Liboş lan bu benim katerinaya benziyor onurEkli dosyayı görüntüle 163717
Bunu bırakma@Onur Liboş lan bu benim katerinaya benziyor onurEkli dosyayı görüntüle 163717
"Does she...?"
evet...
Varlığımdan haberi olsa keşkeBunu bırakma
Artık kendini gösterme zamanı gelmedi mi?Varlığımdan haberi olsa keşke
gevurlar o şekilde soruyor aradıkları content çıkar mı diyeBoşluğu tamamlayamadan gittin mi miraderim
işimin %90 ı ingilizce. Yarın öbür gün biri gelip bana does she derse ve ben ona atlarsam sonrasında konu yanlış anlaşılırsa hayat enerjini alırımgevurlar o şekilde soruyor aradıkları content çıkar mı diye![]()
onu diyene atlıyorsan çok büyük sıkıntıişimin %90 ı ingilizce. Yarın öbür gün biri gelip bana does she derse ve ben ona atlarsam sonrasında konu yanlış anlaşılırsa hayat enerjini alırım
Ben atlamaya hazır bir bireyimonu diyene atlıyorsan çok büyük sıkıntı![]()