- 10 Haziran 2019
- 10.007
- 8.574
- 873
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Serhan G. Veren scarletti severmisin
Ben de resmen aşığım bu kadına kanka. Manyak bişey ya hayranıyımSevmekten bir kaç tık ötesi ya Scarlett hele o kızıl hali beni mahvediyor mahhh![]()
Forumda konusunu açmıştım sildi birisi
Ben de resmen aşığım bu kadına kanka. Manyak bişey ya hayranıyım
Rüyalarımda bile göremiyorum o kadar imkansız bi karıKeşke karım olsa
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rüyalarımda bile göremiyorum o kadar imkansız bi karı![]()
Kenan imirzalıoğluna parça parça bakarsak ona da çirkin denir ama adam karizma, scarlettim de aynı öyleYani öyle bir aurası var ki kusurlarını gizliyor. Mesela bacak boyu fazla kısa ve gögüsleri boyuna göre fazla büyük ama hiç gözüme batmıyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vereceğin örneği s. PenisKenan imirzalıoğluna parça parça bakarsak ona da çirkin denir ama adam karizma, scarlettim de aynı öyle![]()
Dikkat çekmek enisciğim şahsen işe yarıyor bende etkileşimi yüksek bir hanımefendi
Beni de öyle ya iyiymiş bayağı. Zaten beyaz ten küçük gögüs ince uzun bacaklar beni yükseltiyoruTitretti beni
Fuzeler suda ahenkle dans ediyorSevmekten bir kaç tık ötesi ya Scarlett hele o kızıl hali beni mahvediyor mahhh![]()
Forumda konusunu açmıştım sildi birisi
Bi git gel yaptın bileFuzeler suda ahenkle dans ediyor
Tehlikeli ama bir o kadar güzel duygu. Ben o yüzden seviştiğim her kadına iyi ki varsın diyorum.Kadın milleti çok tehlikeli bir şey yaw, milyon dolarlarım olsa gözünün yaşına bakmam hepsini karılarla yerim. Allah o yüzden vermiyor galiba