Size Göre En Güzel Kadınlar

Nadide parçalara ismini öğrenerek saygı gösteririm
benim nadide parça koleksiyonum var sırf bunun için 2.instagram açtım 100 hesap var içinde herbiri birbirinden güzel. rus ukrayna çek türk karışık. ama aralarında öyle biri var ki hayatımda gördüğüm en güzel kız olabilir. kız türk ama böyle birşey yok yaw. fizik yüz herşey 10/10

benim nadide parça koleksiyonum var sırf bunun için 2.instagram açtım 100 hesap var içinde herbiri birbirinden güzel. rus ukrayna çek türk karışık. ama aralarında öyle biri var ki hayatımda gördüğüm en güzel kız olabilir. kız türk ama böyle birşey yok yaw. fizik yüz herşey 10/10

kıskanç bir insan olmasam atardım buraya da belki dmden atarım sana
🤤

Melike çok iyi karı yav inanılmaz cezbedici bir yapısı var aşırı tahrik oluyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımla d.günü vs diye görüştük bir yerde iki kahve içtik - arka masamızda onlyfansi olup muhabbetini arkadaşına yapan bir afet vardı...

konuşmayı falan bıraktık 15 dk ... hatun ev araba çekmiş son 5 6 ayda...

O Kim

uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımla d.günü vs diye görüştük bir yerde iki kahve içtik - arka masamızda onlyfansi olup muhabbetini arkadaşına yapan bir afet vardı...

konuşmayı falan bıraktık 15 dk ... hatun ev araba çekmiş son 5 6 ayda...
Bizim gibiler olduğu sürece normaldir, ben hesap açsam acaba gelen karı olur mu

Bizim gibiler olduğu sürece normaldir, ben hesap açsam acaba gelen karı olur mu
hocam ne yalan söyliyeyim öküz gibi bakmamak için zor durduk - kıyafet seçimi zaten çok paralel kendini belli ediyorduda.

yani benim jenerasyonumda o yaşalrda bu kadar fizik gelişimi olan kız bulamıyorduk ya... benim arkadaş taktı kafayı kesin instagramda resim toplayıp reklam yapan hesaplar oluyorya ... dolanıyordur bulmak için :D

hocam ne yalan söyliyeyim öküz gibi bakmamak için zor durduk - kıyafet seçimi zaten çok paralel kendini belli ediyorduda.

yani benim jenerasyonumda o yaşalrda bu kadar fizik gelişimi olan kız bulamıyorduk ya... benim arkadaş taktı kafayı kesin instagramda resim toplayıp reklam yapan hesaplar oluyorya ... dolanıyordur bulmak için :D
Şimdiki liseliler 25 yaş gibi. Bizim zamanımızda biz kızlarla asker arkadaşı gibi takılırdık, yeni nesil uçuk

Bak nası buluyo simdi

@Gökhan Sancak
Hadi kardeşim göster skilini

GscimbomMobile

Skiline güven Gökan biz sana güveniyoruz.

GscimbomMobile

@Gökhan Sancak ı severim de böyle koklatıp da atıl kurt der gibi olmuş bu :asd:

Yetişkin bir Gökan bırak suratını göstermemeyi sol bacağını göstersen BULUR
İçgüdüsel Hunter herif

Eski stalkboylardan kim kaldı, kimse... bir tek koca t.. li Gökan

GscimbomMobile

Hatun bu. İsmi Naz. İletişim bilgisini de ekledim aşağıya :ka21:

Twitter: https://mobile.twitter.com/fraoula__

IMG_7584.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt