Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.535
- 109.342
- 4.738
Kız çok tatlı riske atamamBizi ilgilendirmez fedakarlık yapmak zorundasın. Son manitam beni doruğun eski eşinin adını memelerine yazmak istediğim için terketti!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kız çok tatlı riske atamamBizi ilgilendirmez fedakarlık yapmak zorundasın. Son manitam beni doruğun eski eşinin adını memelerine yazmak istediğim için terketti!
ONURUM ÇEKIRGE gibisinHaftasonu Üsküdara uğrayıp ihtiyar Barışı döveceğim.
İnş elimde kalmaz.
Ah be KEMALİMONURUM ÇEKIRGE gibisin
Biraz önce Giresunlu filebekciyi sövüyordun gözümü kirptim kari basligindasin
Raporladım.Haftasonu Üsküdara uğrayıp ihtiyar Barışı döveceğim.
İnş elimde kalmaz.
Gözlerin şen çocuk sesleri açıyor
Gözlerin yelkenimin fenerleri
Bir sana titriyor gönüllü yaprağım
Ellerim bir seni terliyor
Sana içlensin şimdi o melekler
Sende dursun akrep ve yelkovan
İçimdeki en acı suların bile şimdi bir tadı var
Ne anlatiyon lan kibar feyzo muratSaf 1 hanzosun sen Barış reis yavSeni 1'i döverlerse şaşırmam ben reis yav
![]()
Aşk bir sudurAşktan ne anlarsın Allah'ın libosu
Yav barış sen neden böyle yapıyorsunAşk bir sudur
İç iç kudur
Aşkı gönül vermemYav barış sen neden böyle yapıyorsun
De hade loAşkı gönül vermem
Aşka inanmam
Yıllarca bosyere
Ağlayıp yanmam
Bu Barış reis sana aşık galiba harbi harbi reis yavDe hade lo
Sami sen kimseyi sevemezsinDe hade lo
Murat seni kundeye getirecem yakında dikkat et çok zipliyorsunBu Barış reis sana aşık galiba harbi harbi reis yav![]()
Kızlardan Dm beklerken Barış Savaş alıntı yaptı bildirimi geliyor böyle hayatın .kBu Barış reis sana aşık galiba harbi harbi reis yav![]()
Sami sende hormonlar yükselmiş belli. Neyse ben yemek yiyecem sonra biraz fener maçına bakarimKızlardan Dm beklerken Barış Savaş alıntı yaptı bildirimi geliyor böyle hayatın .k
Bu fotoğrafı kabus olarak gördüğüne dair iddalar var reisKızlardan Dm beklerken Barış Savaş alıntı yaptı bildirimi geliyor böyle hayatın .k