Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mesaj atıım sana hocam. bakar msın? merakaraplara giden doktorlar hakkında fikrin nedir
hocam kişisel mesajlara dönmüyorum sekreterim @Feramuz Kayalar a sorabilirsinmesaj atıım sana hocam. bakar msın? merak
Bizi parol yazıp gönderen aile hekimlerine mecbur bıraktıkları için affetmeyeceğiz kardeşaraplara giden doktorlar hakkında fikrin nedir
Knk baya güzel bir kızla konuşuyorum bu aralar geçen gün buluştuğum kiz. Lan normalde aleni yürürüm gram cekinmem bu kıza yapamiyorum .k ya. Yazıp yazıp siliyorum anca normal konusabiliyorum. Arkadaş ayağı mi çekiyor flört öncesi tanıma etme mi hiç kestiremiyorum. Acayip güzel kız resmen bütün yeteneklerimi kaybettim birşey yazamıyorum kiza
Heyecanını hiç kaybetmemeni hatta o heyecana tutunmanı dilerim birader. Seni gerçekten arkadaş olarak gördüğünü düşünsen onu çoktan farketmiştin bence o çekinceye sahip olman kişiye karşı olan heyecanından kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Knk baya güzel bir kızla konuşuyorum bu aralar geçen gün buluştuğum kiz. Lan normalde aleni yürürüm gram cekinmem bu kıza yapamiyorum .k ya. Yazıp yazıp siliyorum anca normal konusabiliyorum. Arkadaş ayağı mi çekiyor flört öncesi tanıma etme mi hiç kestiremiyorum. Acayip güzel kız resmen bütün yeteneklerimi kaybettim birşey yazamıyorum kiza
Knk baya güzel bir kızla konuşuyorum bu aralar geçen gün buluştuğum kiz. Lan normalde aleni yürürüm gram cekinmem bu kıza yapamiyorum .k ya. Yazıp yazıp siliyorum anca normal konusabiliyorum. Arkadaş ayağı mi çekiyor flört öncesi tanıma etme mi hiç kestiremiyorum. Acayip güzel kız resmen bütün yeteneklerimi kaybettim birşey yazamıyorum kiza
Aşıksın hea?Neden bu kadar tatlısın Allah'ın cezasi
neyden bahsediyorsun?Neden bu kadar tatlısın Allah'ın cezasi
Aşık oldum...Gün geçmiyor ki yeni bir makine görmeyelim
Ekli dosyayı görüntüle 225827
Ekli dosyayı görüntüle 225828Ekli dosyayı görüntüle 225829Ekli dosyayı görüntüle 225830
Bütün yeteneklerini kaybettim ne lan. Bu nasıl bir ozguvenKnk baya güzel bir kızla konuşuyorum bu aralar geçen gün buluştuğum kiz. Lan normalde aleni yürürüm gram cekinmem bu kıza yapamiyorum .k ya. Yazıp yazıp siliyorum anca normal konusabiliyorum. Arkadaş ayağı mi çekiyor flört öncesi tanıma etme mi hiç kestiremiyorum. Acayip güzel kız resmen bütün yeteneklerimi kaybettim birşey yazamıyorum kiza