- 10 Haziran 2019
- 10.007
- 8.574
- 873
Doruğun hatunlardan bahsediyorum ayrıca yengen hakkında doğru konuşKarı çelimsiz neyini begeniyim ulan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doruğun hatunlardan bahsediyorum ayrıca yengen hakkında doğru konuşKarı çelimsiz neyini begeniyim ulan
106. Kez aynı espriyi yaptigin icin seni tebrik edip seni forumdan kovuyorum 1 saatin varDoruğun hatunlardan bahsediyorum ayrıca yengen hakkında doğru konuş
Birader sen iyice paranoyaya bağladın. 50 tane hatun atmışsın hiçbirini likelamamış ama dikkatle incelemiş onu diyorum, yengen dediğim de o biraz önce attığım sarışın kadın. Kendisi hassas noktam olur106. Kez aynı espriyi yaptigin icin seni tebrik edip seni forumdan kovuyorum 1 saatin var
attığım karıları beğeniyorsun ama like atıyor musun?Birader sen iyice paranoyaya bağladın. 50 tane hatun atmışsın hiçbirini likelamamış ama dikkatle incelemiş onu diyorum, yengen dediğim de o biraz önce attığım sarışın kadın. Kendisi hassas noktam olur
Gördüğüm hiç bir karıyı boş geçmiyorum. Kontrol edebilirsin.attığım karıları beğeniyorsun ama like atıyor musun?
hayalim 10 bin adet like sahibi olmak öyle gözüküyor ki 3200 adet karı daha paylaşırsam hayalime ulaşacağımGördüğüm hiç bir karıyı boş geçmiyorum. Kontrol edebilirsin.
106 dedin günahımı aldın ama sana olan saygımdan dolayı boş geçmemiş olmak için “yengemi atarsan like manyağı yaparım” demek istiyorum
10.000 özel karını merak ediyorumhayalim 10 bin adet like sahibi olmak öyle gözüküyor ki 3200 adet karı daha paylaşırsam hayalime ulaşacağım
10 yılı aşkın süredir karı paylaşıyorum. belki 100 bin karım olmuştur ama hepsi gelip geçti10.000 özel karını merak ediyorum
Geçmeyen bir kişi var onu biliyorum! 10.000 özelde paylaşmazsan eğer!????10 yılı aşkın süredir karı paylaşıyorum. belki 100 bin karım olmuştur ama hepsi gelip geçti
bunun babasına da benim yüzümde yapay large bowel takıldı hemde yarım metreEkli dosyayı görüntüle 226742
Ekli dosyayı görüntüle 226743
Doruğun babasına bu hanımefendi yüzünden stent takılmış
Bilmeyen arkadaşları aydınlatmak adına yapay large bowel nedir Doruk?bunun babasına da benim yüzümde yapay large bowel takıldı hemde yarım metre
Kalın bağırsak zamana bağlı olarak deforme olabilirBilmeyen arkadaşları aydınlatmak adına yapay large bowel nedir Doruk?
Konu gittikçe ''derinleşiyor''. Tıbbi bir açıklama yapmak üzere doktor olduğunu iddia edenKalın bağırsak zamana bağlı olarak deforme olabilir
Konu gittikçe ''derinleşiyor''. Tıbbi bir açıklama yapmak üzere doktor olduğunu iddia eden
@Melih Peker 'i bizi aydınlatması adına davet ediyorum.
Hocam kalın bağırsak neden deforme olur?
1:00 dan sonra sağdaki arkadaş çeşitli bilgiler vermekte.
2:20 de detaylara inmekte
o halde @Doruk Ata TANRIVERDİ ve @Serhan Artemis olarak yarışmayı kesiniz ve görsel şölen sununuz.Bu konuda homoluk içeren, çağrıştıran görüntü ve içerikler yasaktır.

Sen önce geçmişten bugüne atılan afetleri likela yoksa doruk abin o ışın kılıcıyla görsel şölen sunacak sanao halde @Doruk Ata TANRIVERDİ ve @Serhan Artemis olarak yarışmayı kesiniz ve görsel şölen sununuz.
Ekli dosyayı görüntüle 226762
Sen önce geçmişten bugüne atılan afetleri likela yoksa doruk abin o ışın kılıcıyla görsel şölen sunacak sana