Size Göre En Güzel Kadınlar

106. Kez aynı espriyi yaptigin icin seni tebrik edip seni forumdan kovuyorum 1 saatin var
Birader sen iyice paranoyaya bağladın. 50 tane hatun atmışsın hiçbirini likelamamış ama dikkatle incelemiş onu diyorum, yengen dediğim de o biraz önce attığım sarışın kadın. Kendisi hassas noktam olur

Birader sen iyice paranoyaya bağladın. 50 tane hatun atmışsın hiçbirini likelamamış ama dikkatle incelemiş onu diyorum, yengen dediğim de o biraz önce attığım sarışın kadın. Kendisi hassas noktam olur
attığım karıları beğeniyorsun ama like atıyor musun?

attığım karıları beğeniyorsun ama like atıyor musun?
Gördüğüm hiç bir karıyı boş geçmiyorum. Kontrol edebilirsin.

106 dedin günahımı aldın ama sana olan saygımdan dolayı boş geçmemiş olmak için “yengemi atarsan like manyağı yaparım” demek istiyorum

Gördüğüm hiç bir karıyı boş geçmiyorum. Kontrol edebilirsin.

106 dedin günahımı aldın ama sana olan saygımdan dolayı boş geçmemiş olmak için “yengemi atarsan like manyağı yaparım” demek istiyorum
hayalim 10 bin adet like sahibi olmak öyle gözüküyor ki 3200 adet karı daha paylaşırsam hayalime ulaşacağım

resim koyanlar (bir kelime var ama kullanmıyorum) düellosu çıkmış.

hatta konseptten çıkarak dışkı muhabbetine doğru gidiyor iş - alman fetişi olan yoksa ufaktan kaçmak lazım.

Konu gittikçe ''derinleşiyor''. Tıbbi bir açıklama yapmak üzere doktor olduğunu iddia eden
@Melih Peker 'i bizi aydınlatması adına davet ediyorum.

Hocam kalın bağırsak neden deforme olur?

1:00 dan sonra sağdaki arkadaş çeşitli bilgiler vermekte.
2:20 de detaylara inmekte

Geri
Üst Alt