Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Harbiden 1-2 gün banlanmalısın bunun üzerine pislik herifİsmi nedir Murat Bey. Birine benzettim ama brazzersten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbiden 1-2 gün banlanmalısın bunun üzerine pislik herifİsmi nedir Murat Bey. Birine benzettim ama brazzersten
Bunu beğenmedim standart bir avrat. Saçları kafaları karıştırıyor sadeceSarışınlara manyak olunur çunku
Ekli dosyayı görüntüle 250080
Afra Saraçoğlu ne brezırsı?İsmi nedir Murat Bey. Birine benzettim ama brazzersten
Konuyu imhaya mı geldin ulan ihtiyarİsmi nedir Murat Bey. Birine benzettim ama brazzersten
Fenerli avrati buraya atmaktan sen banlanmalisinHarbiden 1-2 gün banlanmalısın bunun üzerine pislik herif![]()
Bunu beğenmedim standart bir avrat. Saçları kafaları karıştırıyor sadece
Kadınlar adeta 1 çiçektir.Holigan olmayanlarından.Kadınlara karşı hitabın düzelmeli..Fenerli avrati buraya atmaktan sen banlanmalisin
Dedem sarisin mi esmer miFenerli avrati buraya atmaktan sen banlanmalisin
İyi işte tebrik etmiş laf atmamış sadece üzgünlüğü belli etmiş.Aframla arama giremezsin
Sarışın kuzumDedem sarisin mi esmer mi
Postlara likelerını esirgiyorsun amagüzel kadınların hastasıyız
@doruk ata tanrıverdi paylaşımları göremeyince ruh gelmiyorPostlara likelerını esirgiyorsun ama
Konuya imhaya gelmiş hain ihtiyar yav.40 yaşında adam elinde peçeteyle brazers takipleyip çavuş tokatlıyor hala ya.