Size Göre En Güzel Kadınlar

Su sayfa 324 bir turlu gecmedi ki gizliden sevdalık oldugum iki kisinin fotosunu koyayim. Evet, benim icin onlar her zaman tertemiz bir sayfaya layıklar! Dusunun artık platonik bile olsa ne denli kıymet verdigimi kendilerine
Hele şukur. Sayfa 325.

Once sunu belirteyim. Yazacaklarimda abartı yoktur. Olanı olduğu gibi yazacagim.

Ne zaman kendilerini ekranda görsem icim bir garip olur. Once ilk baslarda 'bu da ne lan' dediğim simdi ise 'yine mi lan'a dönüşmüş bir heyecanlanma olur. Buna disaridan görünmediğinden emin oldugum sapsal bir gülümseme eslik eder. Hemen ardından kalbimin ritminde bir degisiklik oldugunu hissederim. Ardından zihnim 'keske' ile baslayacak hayaller kurmaya baslamaya meyillenir ve ben çabucak değiştiririm ekranı. Hep mutlu olsunlar diye geçer icimden sevgililerine duydugum ince bir kiskanclik ile. Hos, su an karşımda kanlı canlı olsalar büyük ihtimal tek kelime çıkamaz ağzımdan, kitlenirim :)

Abi, 40 kusur yaşındayım, çocuğum var. Ayıplamayın, kınamayın ama tum dürüstlüğümle durum bu :) Gunun psikoterapi seansını da tamamlandigima gore ben kaçayım en iyisi :)

45379809935_42788d3b26_z.jpg...506aa94903c3e4742fdcc9bcb0565dde.jpg

Karı postu atan renktaslarimiza likeleriniz ile ödüllendirin arkadaslar

Maisie-Williams-Dior-Harpers-Bazaar-UK-March-2024-Agata-Pospieszynska-12.webp
c09c207625e68e035cb856d4c06312a7.jpg
Fl4tMI9WYAIl-fx

tanıdıkça bağımlısı olduğumu söyleyebilirim

sadece güzel değil
akıllı, çok kaliteli 1 hatun

Geri
Üst Alt