Sizi En Çok Heyecanlandıran Transferimiz?

Selim Aydemir

🅗🅐🅜🅑🅤🅡🅖 🅚🅡🅐🅛🅘
Parçalı Üye
Soru başlıkta. Transfer öncesi ve sonrasi en cok hangi oyuncunun ismi Galatasaraymizla anildiginda heyecanlandiniz.

not: Kaka, Ronaldinho gibi duyumlar degil. Gercek Transferler

Kesinlikle Hagi idi , 94 'te Kolombiyaya attığı gol sonrası benim için sadece bir hayaldi ,

Hayalimde bize transfer etmiştim , formayla hayal etmiştim , kısa süre sonra hayaller yerini gerçeklere bırakp üzülerek imkansız olduğunu düşünmüştüm ,,

Benim gördügüm transferlerden tabiki Sneijder. Bu güne kadar biraz mantikli düsününce halen inanamiyorum.

Hagi geldiğinde daha 7 yaşında olduğum ve futboldan anlamadığım için ne kadar büyük bir futbolcu olduğunun farkında değildim maalesef.

En çok sevindiğim transfer ise 2008 yılından beri hayalim olan Selçuk Inan'dı sanırım, gerek berbat geçen sezonun ardından Fenerbahçe'ye gidiyor derken gelmesi gerekte 3-4 yıldır sürekli kadroma 11 olarak yazdığım bir adamın gelmesi nedeni ile

Bunun dışında Fernando Muslera, Felipe Melo (2.sezon kiralanması) ve Wesley Sneijder transferlerinde de benzer hisler hissetmiştim.

Boyle bir baslik vardi da kim bilir hangi yilin arsivinde.

Babamin etkisi ile Hagi de baya heyecan olmustu ama ben daha ziyade galiba muhim bir olay oluyor tadindaydim. Kisisel olarak kesinlikle Elano. Bir transfere boyle sevindigimi hatırlamıyorum.

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder'in pazar akşamı açıklandığı anda ne sevinmiştim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Mario Jardel, Rigobert Song, Cassio Lincoln ve Didier Drogba.

Hagi yi Galatasaray da tanidim futbola uefa kupasindan sonra ilgi duymaya baslamistim zaten daha çocuktum o zamanlar.

Yaşım dolayısıyla bende Hagi zamanını hatirlamıyorum ne yazık ki. Uefa Şampiyonluğuna doğru futbola ilgim başlamıştı. Çok şey kaçırdım ne yazık ki :(

Beni en çok heyecanlandiran transfer geçen sezonki Sneijder transferi. Boru değil Sneijder lan bu. Adamı 28 yaşında Türkiye ye getirebilmek çok büyük bir başarı. Açıkçası 1 gram bile inanmiyordum geleceğine.

Burdaki (Almanya) arkadaşlarım da şaşırdı kaldı hepsi, inanamadılar aynı benim gibi.

Unutulmaz bir şey kalacak benim icin hayatım boyunca.

I am the one who knocks!

Hagi'yi hayal meyal hatırlıyorum. Keşke o heyecanı yaşasaydım. Onun dışında ciddi anlamda heyecanlandığım tek transfer Milan Baros sanırım. Hatta onun transferi açıklanmadan 2-3 ay önce bi' arkadaşla dalga geçmiştim, duyum aldım Baros geliyor filan diye. Ben de dahil şok olmuştuk. :)

Oo Baros..toplu sms atmistim arkadaslara avrupa sampiyonasi gol krali Galatasaray'da diye :D

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerlilerden Hasan Sas, yabancilardan da Sneijder.

Hagi'yi transfer ettigimizi ogrendigimde sok gecirmistim. Gazetenin haftada bir geldigi, televizyonun Yunan kanallarini cektigi bir yerdeydim o yaz. Internet zaten yoktu o yuzden biraz gec ogrenmistim transferi.

Shabani Nonda vardi Monaco prensi her ne kadar büyük sakatliktan gelse de kalitesi belliydi kral topcuydu

Yerlilerden Hasan Sas, yabancilardan da Sneijder.

Hagi'yi transfer ettigimizi ogrendigimde sok gecirmistim. Gazetenin haftada bir geldigi, televizyonun Yunan kanallarini cektigi bir yerdeydim o yaz. Internet zaten yoktu o yuzden biraz gec ogrenmistim transferi.

o_O

Ben jardel geldiiğinde baya gaza gelmiştim.Bizden önceki sezonda cl de gol kralı olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.Porto real maçında 3 gol atmıştı.Son yıllara bakarsakta bence almış olduğumuz en büyük transfer sneijder bence.Bu yaşta böyle bir dünya starını almak büyük bir başarı.Şuan avrupanın en güçlü takımların da oynayabilir wes öyle büyük bir yıldız.

Hagi hasreti ve özlemi, onca sene transfer hayal kırıklıklarından olsa gerek (rivaldo,figo,recoba,kily gonzales hatta gallardo vsvs)

Cassio De Souza Soares Lincoln.

Ardından Mondragon ve Song gelir benzer sebeplerden dolayı.

Geri
Üst Alt