Sizi En Çok Heyecanlandıran Transferimiz?

Lincoln ve Sneijder'dır.Lincoln geldiğinde de çok büyük olay olmuştu.Tüm gazetelerin,televizyonların gözü falan Lincoln'deydi.Ama Sneijder bir başka tabi ki.Sneijder'a çok daha fazla sevinmiştim.

benim için sneijder'dir herhalde. onun nöbetini tuttuğumuz zamanlar bile çok güzeldi, twitter'dan duyumlar olsun, şeref aydın'ın siteye girişini bekleme falan hoş zamanlardı. paso ntv'ye bakıyordum. ırmak kazuk kaç gün sabahladı inter binasının önünde bilmiyorum :) acaba gelişme var mı diye her saat başı ntv spor'a bakmaktan inter'in binasını ezberledim neredeyse. bir de kendi çapımda da totem yapıyordum. sneijder gelene kadar sakalları uzattıydım, orman adamı gibi geziyordum, sonunda geldi de insana döndük :)

Kesinlike Wesley Sneijder.

Misimovic Transferinde de cok sevinmistim...

comfc7d6hvt1dwrz1.jpg

Ben resmi sitede bu resmi gördüğüm gün gidip kapalı üst kombinesi almıştım.

Ama en çok heyecanlandıran transfer uzak ara Wesley ve Didier...

Elvir Balic, Jo, Dos Santos falan yazanlar olmuş, yok Mustafa Sarp!!!!

Lincoln'u bayağı beklemiştim.Lincoln diyebilirim.

Çocukluktan olsa gerek Cassio Lincoln 'e deli gibi sevinmiştim ve son zamanlarda ise Sneijder , neredeyse 15 gün nöbet tuttuk ha geldi ha gelecek diye .

Bekleme süreci lincoln yarattığı etk ve ismiyle Sneijder

Henüz yapılmadı diyen cool vatandaş çıkmamış hayret.:cool:

aslında tekrar düşününce 2000 yılından sonraki transferlerden çok heyecanlandıran kimse olmadı, öncesinde haginin gelişini bi gazete haberinden okumuştum, sağ altta ufak bi haber olmuştu sadece. dünya kupasını kazandırıp gelmesi nedeni ile taffarel çok ciddi heyecanlandırmıştı.

ama illa oyuncu seçme zorunluluğu yoksa, bence tarihimizin en heyecanlı transferi derwall'dir.

ruhsuz

açık ara Drogba senelerce her oyunda aldığım, henüz 6 ay önce ŞLiginde kupayı aldıran golü atan efsanenin bizde olmasına inanamıyordum ve onun gibi birininde kolay kolay geleceğine inanmıyorum.

rigobert songin transferini gazetede okuyup sevindigimi hatirliyorum (baya oldu)

Her gün star gazetesi alip transferleri takip ederdik hey gidin günler. Jardellen Boksici paket yapacaktık ama Boksic gelmediydi. Hayal kırıklığı olmuştu. Ama Avrupa gol kralı bizdeydi artık ;)

Lincoln-Sneijder-Bruma-Carrusca :D (Alındıgında kücüktüm ve cok büyük oyuncu olacak diyorlardı medyada sürekli ondan dolayı heyecanlanmıştım)

Geri
Üst Alt