sizi yanıltan transferler

Elano, prime dönemi brezilya milli takım müdavimi olarak aldık herifi. Frikik ustası falan. Bizde tek frikik golü olmadı. Oyun içi etkisiz. Faydasını göremedik hiç. Bizden Neymarlı Santosa gidip kendini tekrar buldu

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

--- Jo, Giovanni Dos Santos, Meira
Lorik Cana, Emre Mor, Maicon

+++ Yasin Öztekin, Adem Büyük, Garry Rodrigues, Onyekuru, Kerem Aktürkoğlu, Mostafa Mohamed

90 oncesine filan tam hakim degilim ama yanlisim yoksa ilk Madida gelmisti ve o iyi cikinca biz de almistik ama tek kelimeyle facaiydi. Zaten sonra rahmetli Cavcav ile Afrikali futbolcu furyasi baslamisti.
Hatta Milne - Osvaldo faciasi da vardi fakat Iorfa gelmis gecmis en kotu oyuncu olabilir

Valla geçmiş zaman ben de net hatırlamıyordum sen söyleyince transfermarkt’a baktım
Madida 92/93’te oynamış bjkde, iorfa bizde 91/92’ymiş

Yalnız bir de şu dikkatimi çekti, bizden sonra ingiltereye gidip 17 transfer yapmış adam :D

Hatta bizden sonra ingiltere 1. liginde tüm maçlarda oynayıp gol kralı olup şampiyon yapmış takımını, son maçta da hatta 5 golün 3’ünü atıp 2’sinin asistini yapmış

İnanılır gibi değil

Valla geçmiş zaman ben de net hatırlamıyordum sen söyleyince transfermarkt’a baktım
Madida 92/93’te oynamış bjkde, iorfa bizde 91/92’ymiş

Yalnız bir de şu dikkatimi çekti, bizden sonra ingiltereye gidip 17 transfer yapmış adam :D

Hatta bizden sonra ingiltere 1. liginde tüm maçlarda oynayıp gol kralı olup şampiyon yapmış takımını, son maçta da hatta 5 golün 3’ünü atıp 2’sinin asistini yapmış

İnanılır gibi değil
Evet ya, Iorfa sanirim Denizli zamaninda gelmisti. Sanirim bir ara Almanya yapti sonra bize tekrar geldi. O zaman ilk Afrikalilardan birisiydi. O zamanlar her takimda Yugoslav vardi

En çok beni Babel yanılttı.
Forvet oynadığı bir fb derbisi var muazzam.
CL sezonu takımın en iyilerinden.
Ondan önce Liverpool ve Hoffenheim'da izlemiştim.
Kasımpaşa da fazla izleyemedim.

Bize geldiği ilk sezon Insta fenomeni çıktı arkadaş. Futbolu unutmuş anca Story de Story paylaşıyor.

Gscimbom mobil

Evet ya, Iorfa sanirim Denizli zamaninda gelmisti. Sanirim bir ara Almanya yapti sonra bize tekrar geldi. O zaman ilk Afrikalilardan birisiydi. O zamanlar her takimda Yugoslav vardi
Hocam o saatci Alp Yalman'in zorlamasidir. Denizli zamaninda gelmistir ama onunla bi alakasi yoktur. Tatko'nun sahasinda denenmis ve transfer edilmistir. Daha once futbol oynayip oynamadigini da kimse belgeleyemez buyuk ihtimalle.

Yakin zamanda adem buyuk

ujfalusi

ben acikcasi 2003-04 frank de boer performansi bekliyordum. sadece 1 sene de olsa maksimum verim alabildik.
Çok ince bir tespit. O dönem eleştirdiğim zaman Fenerbahçeli bir arkadaştan "oğlum siz Galatasaraylılar ne nankör adamlarsınız." eleştirisi almıştım.

Garry Rodrigues. Ocak 2017’de bize gelmişti, ben haziran 2017’de onu gönderebilmek için kırk takla atacağımıza emindim. Hatta burada da yazmıştım böyle yorumlar.

Elano. Çok şey beklemiştim ve çok sevinmiştim geldiğinde ama geldikten sonra bol bol rahmet okutturdu. Tabi bunda o dönemki takımın altı kaval üstü şişhane olmasının da payı vardı.

Keita: Geldiğinde kim bu balon? demiştim. Tam tersi çıktı.

Falcao: Bu futbol sahtekarını zaten anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz.

Dünya genelinde bakacak olursak Hazard,Alexis Sanchez aklıma ilk gelenler. Çok daha fazlasını yapmalarını bekliyordum

sarrachi : israrla savunup ovdum sezon boyunca, fakat sanirim yanildim cogu uye hakliymis bir cop cikti
emre kilinc : taktikden midir formasyondandir midir bilmem ama bekledigimin altinda cikti vasat

halil dervisoglu : cop diyordum ama yanildim iyi bir sahte 9 , topu ayaginda iyi tutup cabuk kara veriyor ve teknik.
Taylan bilmediğim bir oyuncuydu. Beklentim çok düşüktü.
Bazı eksiklerine ragmen bizim lig icin bence çok iyi bir oyuncu. Çok güzel bir sürpriz oldu.

Emre Kilinc'i bize gelmeden once biraz izlemiştim. MHY'dan daha iyi oldugunu da söylemiştim. Ama net düşüncem Emre daha iyi olsa bile ikisinin de Galatasaray seviyesinde olmadigiydi. Su an icin fikrim değişti. Biraz kendini guclendirebilirse, Taylan ile çok daha iyi ikili olacaklarını düşünüyorum. Hatta Gedson gelirse, orta alanımız bu lig icin COK elit olur diye düşünüyorum.

Saracchi'nin çok basarili olacagini düşünüyordum. Ilk geldigi donemlerde kafasini kaldırıp 18 çizgisine doğru yerden güzel paslar atmasını çok beğenmiştim ve her sene 5-10 asist yapar diye dusunuyordum. Bazı maclarda hem defansif hem ofansif olarak çok iyi isler yapmasına ragmen devamliligi olmadı. Bazı maclarda defansif olarak berbatti. Ortalari giderek kötüleşti. Sakatlik sorunlari yaşadı.

Lorik Cana: 2010 yazında geldiğinde beklentim büyüktü. Uzun yıllar boyunca orta sahayı sırtlar diye düşündüm ama olmadı.
Misimovic: Yine aynı yaz gelen bir başka isim ama hayal kırıklığı oldu.
Elano: Epey kariyerli bir futbolcuydu. Brezilya Milli Takımı'nda ilk 11'de oynayan biriydi. Birkaç maç dışında çok iyi oynadığını göremedik.
Mbaye Diagne: Yine beklentimin oldukça yüksek olduğu başka bir futbolcu. Forvetsiz kaldığımız zaman geldiğinde herkes peynir ekmek gibi gol atacağını düşünüyordu ama büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Belhanda.

Daha üst takımları hak ettiği için bu takımda kötü oynar diye düşünüyordum ancak yine de mükemmel bir performans ortaya koydu aslan parçası.
Galatasaray adını küçümseyici ifadelerine devam edersen ihraç edileceksin, bu da sana son uyarı.

Geri
Üst Alt