Sizin favori Fast-Food markanız hangisi?

Cevap: Sizin favori Fast-Food markanız hangisi?

Burger King'i Mcdonald's'ın üstünde yazan zihniyetin ne kadar fast food'dan anladığı ortada.

Burger King, rezil bir kopya olmakta beraber, kalite seviyesi McDonald's ile asla yarışamaz. Aranızdan hiçbiri Burger King'de çalıştı mı bilmiyorum ancak, girin Burger King mutfağına (Türkiye dahil) ve işlerin nasıl döndüğüne, halkı nasıl zehirlediklerine bir göz atın. İğrenç lezzetinin yanı sıra, koyduğu abuk subuk fiyatlar, ve iğrenç reklamlarıyla halkın beyninde yer edinmesi, gerçekten kayda değer bir oluşum yaratmıştır.

McDonald's ise, lezzet ve mutfağında titizlik olarak (son akımları olan sağlıklı yiyecek sunma da dahil edilebilir) açısından kimseyi yanına asla yaklaştırmamıştır çünkü zaten BURGER denen meletin icadı kendisine aittir.

En sevdiğim fast food markasına gelince, ilk 3 sırasıyla

1. McDonald's

2. Pizza Hut

3. KFC

Burger King sadece köfte ve soslardan kazanıyor. Yoksa McDonald's kola ve patates olarak çok önde zaten. Ayrıca dediğin gibi, hizmet kalitesi, temizlik ve malzeme kalitesi olarak da McDonald's daha iyi. Mesela bir şikayetin olduğunda mail atıyorsun, McDonald's 24 saat içinde dönüş yapıyor ve sonuç çıkarıyor. Ama Burger King 1 haftada cevap verip, sadece özür dilemekle kalıyor. Sadece müşteri olanlar bu farkı pek göremez tabi orası da var. Ama TAB Gıda firmasının el sürdüğü her firma zaten rezaletleşiyor. Buna son örnek Arby's.

Cok sacma yorum oyle mi ? Bir konuda bilgisi varsa bir insanın, yaptığı yorum da başkasına ters geldiyse, saçma mı oluyor otomatikman ?

1. Burger King'in mutfağı, asla üstler tarafından denetlenmiyor. Yere düşen ne idüğü belirsiz dana eti topağı, aynen hamburger'in içine konuyor. Burger King, gün içinde satılmayan ve nerden geldiği belli olmayan patatesi (hiçbir türlü bozulmayan, ki normal yemek 3 günde bozulmaya başlar) ertesi gün müşteriye sunuyor.

2. Burger King, lezzet olarak McDonald's'ın Big Mac yada Quarter Pounder'ıyla kıyaslanmayacak derece, ayrıcada eline yüzüne bulaşan iğrenç Whooper'ını, sanki gerçek bir düello olabilirmişçesine teşhir ediyor. Ki içine konan çürük domateslerden kimsenin haberi yok.

3. McDonald's, mutfağında çalışanlara ameliyat eldiveniyle ve saç naylonuyla çalışmayı mecbur kılarken, ve mutfakta neler olup bittiğini kameralarla denetlerken, Burger King mutfakları köyden gelen 20 25 yaşında veletlere ait.

4. Lezzet olarak Burger King, McDonald's'tan üstündür diyenin, kanından şüphe ederim. O kimse ya uzaylıdır, ya aklını kaçırmıştır.

5. Seven sevsin kardeşim, ne yapiyim. Düşüncemi belirtmek suçmu...

adam paso salliyor, yalan üstüne yalan, atis serbest nasil olsa, salla babam salla.

görende zanneder gece gündüz Burger Kingin mutfaginda calisiyor.

5.'ye gelince, eger düsünce sadece sallamasyondan ibaretse, düsünceni belirtmek suc.

Emir Satriani;2591072 yaptığı yorum da başkasına ters geldiyse' Alıntı:
YUH be tezatsin :) . Ya cidden yanlis anlama da bu uc cumleyi ayni paragrafta nasil kullandin :) . Bak hijyenini felan bilmem iddaa edemem haklisindir belki . Bilmiyorum cunku ne diyeyim . Fakat senin laf ettigin sey damak tadi . Bu bambaska bir seydir . Sen Burger King'i seven kisinin kanindan suphe ederim uzaylidir diyip seven sevsin banane bir fikir sana ters geliyorsa sacma midir diyen insansin :) . Her neyse kendi adima Burger King'in Steak House Burger'ini cok severim . Patatesleri bence cok zayif Mc Donalds'in patatesleri cok daha guzel . Bunlar benim guzellik anlayisima gore olanlar ama Burger King'in patatesini begenene uzayli demem ya da kanindan suphe etmem kendi adima :) .

adam paso salliyor, yalan üstüne yalan, atis serbest nasil olsa, salla babam salla.

görende zanneder gece gündüz Burger Kingin mutfaginda calisiyor.

5.'ye gelince, eger düsünce sadece sallamasyondan ibaretse, düsünceni belirtmek suc.

Peki ala Mahir Kaya, bir post yazdın, devam ettir sayın Burger King profesoru.

Sana 2 Burger King'in denetim sorumlularını (süpervizör), ad-soyad telefon olarak PM atıyım. Elbet sana "mutfağımızda böyle işler dönüyor" demeyecekler. Randevu al, gidip işe gir, 2 gün çalış (işe girersin merak etme, muameleden günde 2 kişi ya istifa ediyor ya işten atılıyor zaten). Sırf iddianı desteklemek açısından. Çünkü abuk postun insanların düşüncelerini yanlış yönde etkileyecek. Git tanık ol bazı şeylere, gel ondan sonra bilip bilmeden yaz babam yaz.

YUH be tezatsin :) . Ya cidden yanlis anlama da bu uc cumleyi ayni paragrafta nasil kullandin :) . Bak hijyenini felan bilmem iddaa edemem haklisindir belki . Bilmiyorum cunku ne diyeyim . Fakat senin laf ettigin sey damak tadi . Bu bambaska bir seydir . Sen Burger King'i seven kisinin kanindan suphe ederim uzaylidir diyip seven sevsin banane bir fikir sana ters geliyorsa sacma midir diyen insansin :) . Her neyse kendi adima Burger King'in Steak House Burger'ini cok severim . Patatesleri bence cok zayif Mc Donalds'in patatesleri cok daha guzel . Bunlar benim guzellik anlayisima gore olanlar ama Burger King'in patatesini begenene uzayli demem ya da kanindan suphe etmem kendi adima :) .

Vallahi bilemem. Ben hayatım boyunca Burger King'den ve lezzetinden uzak duracağım. Herkese başarılar :D

Vallahi bilemem. Ben hayatım boyunca Burger King'den ve lezzetinden uzak duracağım. Herkese başarılar :D

Boyle de canimi al :) . Anliyorum gorustur . Kendi adima hic bir fast food markasinin cok temiz olduguna inanmiyorum. Arada yenmesini oneriyorum cok titiz biriyim ozellikle yemek konusunda ama goz gormeyince gonul katlaniyor galiba :) .

Emir aynen bende burger king'e karşıyımda amma pizza hut'dan nasıl pizza yiyosun reis sırf yağ ve hamuru kokuyo.. vallahi dominos'tan söylerim aradada Little Caesars'dan :D

sirf burger olarak

arbys

mcdonalds

wendys

bk

pizza

pizza hut

dominos

papa johns

White Castle sevmiyor musun?

white castle restoranina gitmedim hic, ama dondurulmuslari var onlar guzel ama sayilmaz tabii ki

bu arada five guys'i unutmusum kendime hic yakis tiramadim

arbys

five guys

mcdonalds=wendys (esit olabilirler simdi farkettim)

bk

bu carls jr mi ne o nedir? nasil bir yer hq

Onları bilmiyorum. Ama Arby's de oldukça iyi. Tavuk ürünleri hariç.

Kaliteye her şeyden daha çok önem verdiğimden ötürü, McDonald's.

arbysde tek alternatif var beef n cheddar, zaten roast beefi unlu olan bir yere gidip tavuk yemek hirboluktur denktas

su carlsa bakam bi

bu carls jr mi ne o nedir? nasil bir yer hq

Valla biz sürekli gidiyoruz gardaş.Jalapeno diye bir hamburgerleri var akılllara zarar.:tiphat:Patatesleri Burger'dan iyi MC'den kötü,içecekler de sınırsız.

sagol schweinsteigerdash

jalapeno sevdigimiz bir tad

Jalapeno'lu pizza var, Burger'i de mi çıkmış.

jalapeno-cheetos.jpg

at gibi yerim bundan, futursuzca

arbysde tek alternatif var beef n cheddar, zaten roast beefi unlu olan bir yere gidip tavuk yemek hirboluktur denktas

su carlsa bakam bi

Yarın deniycem Hayri güveniyorum damak tadına.

Geri
Üst Alt