Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.524
- 106.138
- 4.738
@Mehmet Mehmetoglunuri hoca çok heyecanlı gençlik yıllarıma benzettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Mehmet Mehmetoglunuri hoca çok heyecanlı gençlik yıllarıma benzettim
penaltilar h.oPenaltılara gitmez
portakal iken sanirim
Heçen sene izlediğimde bayağı iyiydi ya bu sene leş ötesi herif net geriye gitmiş, sonu diğer Gökdeniz gibi olurHer sezon en az 5 maçına denk geliyorum. Neyine 5m istiyorlar bunun
hap alıyor dedeAtiba nasıl 120 sahada kaldı yafff şaka gibi...
millet erken uyusun diye butun penaltilari yiyen ismailin adamligihızlıca atın penaltyları
Burada mesele başarı kıstası falan değil.. Gençleşmeye gidiyorum, 3 yıllık planlama yapacaz, bu süre içerisinde bizden kupa mupa beklemeyin, şampiyonluk beklemeyin şeklinde dalga geçer gibi açıklama yapmıyorlar.başarı yoksa oynamalarının övülmesine de gerek yok ne yaptılar oynayıp da
Gökdeniz efsane topcuydu yawHeçen sene izlediğimde bayağı iyiydi ya bu sene leş ötesi herif net geriye gitmiş, sonu diğer Gökdeniz gibi olur
O yüzden dedim ya onu. Muhtemelen hastalık falan yok bir yerden patlatmış raporuLegal doping aliyor ilac niyetinr
abi ben terimi savunmuyorum da bu beşiktaşlıların efsanesi sergen neden bu topçuları oynatmadı tamamen şov amaçlı oynuyor şu anda emirhan falanBurada mesele başarı kıstası falan değil.. Gençleşmeye gidiyorum, 3 yıllık planlama yapacaz, bu süre içerisinde bizden kupa mupa beklemeyin, şampiyonluk beklemeyin şeklinde dalga geçer gibi açıklama yapmıyorlar.
Mesela Emirhan İlkhan 17 yaşında.. İlk izlediğinde teknik bir oyuncu olduğunu hemen anlıyorsun.. Bu oyuncu terimin elinde olsa 24 yaşına gelene kadar oynatmazdı.. Bunu hepimiz biliyoruz..
Başarıdan falan bahsetmiyorum dikkat ettiysen.. Gençleşmeye gidiyoruz diye bas bas bağırıp babeli, feghouli'yi, arda turanı oynatan adamın samimiyetsizliğini anlatmaya çalışıyorum..
bayık cuphızlıca atın penaltyları