Skandal 'Orta' Oyunu!

Derhal zorla istifa ettirilmeli yeter bee her yerden şerefsizlik yapıyolar Allahtan takım kalite yoksa bu haftaya şampiyonlukta havlu atmıştık

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunun hakkındaki yorumumuzu yapmıştık. über fenerlidir kendisi.

Lale Orta, Fenerbahçe Gol

diye boşuna demediler, haysiyetsizler her yeri sardı lakin bahar aylarında GALATASARAY gülecek.

Sezon basindan beri yapiyorlar zaten. Ama planda bukadar guclu bi GS yoktu. Evel allah haklarindan geldik ve gelecegiz de

Çok büyük bir olay yönetimin susmaması lazım.Ortalığı yangın yerine çevirmesi gerek.Kimse bizim hakkımızı yiyemez.

Daha önce de yazdım aleyhimize skandal hakem hataları bekliyorum diye. Atamalarda bu " kadının" ne amaçta olduğu apaçık ortada zaten. Daha bu kadının ismi ilk çıktığında tepki verilmeliydi. Camia olarak çok zayıf kaldık bu konuda maalesef. Eğer yönetim perde arkasında gerekli önlemleri almıyorsa hakem facialarını hep beraber izlemeye hazır olalım.

Ayrıca yönetimden biri çıkıp bu konuda konuşmalı açıklama istemeliyiz. Bundan sonra nasıl olsa şampiyon olduk havasına asla girilmemeli. Sadece 1 maça bakar. Hakemler fırsat kolluyor anında darbeyi indireceklerdir.

Bu kadin sezon sonunda Sami Yene gelip kupayi bize verecek. Oyunculara teker teker madalya takacak ve içi gidecek. Sonrasinda masaya mi yatiriliyor baska bir yere mi orasi Beni ilgilendirmez

Benim takıldığım bir mevzu daha var.

Pozisyonların tekrarlarını, veya ofsayt çalınan pozisyonlarda topun ayaktan çıkma anını trilyonluk son teknoloji kameralarla çekip alttaki saniyelik kare hızı seçeneklerinden en soldakiyle göstermek yerine (ki bu standartla yayın yaptıkları için tonla para koparıyorlar herkesten) ortadaki 2000 yılı teknolojisiyle gösteriyorlar. Ağır çekim çekebilen her kamera minimum 60 veya 120 fps görüntü almak zorundadır. Ama bizim yayıncılarımız pozisyonların tekrarını bu teknolojiyle tertemiz göstermek yerine olayları gri bırakmak için ortadaki standart görüntü yayınıyla flu göstermekte.

Elde teknolojinin kralı da olsa hiç bir pozisyonu net göstermek istemiyorlar. İşlerine gelmiyor çünkü.

60c4e3281a37c135c1d4404e65e2483e5d5da815.jpg

Rezaletttt
Bu akşamı hayırlısıyla atlatalım da sonra istifası icin bastıralım

Burhan Can Terzi: "Lale Orta'nın, VAR Odası'na ve Yayıncı kuruluşa Donk-Zaniolo pozisyonuyla ilgili müdahale ettiğini TEYİT ettim.

Lale Orta'nın dışarı sızdırılan ve özete eklettiği görüntü elimde mevcut.

Bir vatandaş olarak sayın Orta'nın istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum"

VAR odasına müdahale ne yaw. İçimden geçenleri yazsam başıma gelecekleri biliyorum, haklıyken haksız yere düşmeyelim diyorum ama şunların cezasız kaldığı bir kurum iğrendiriyor.

Yine başımıza bir iş gelmeden konuşmuyoruz. 14 maçlık seriye rağmen ligin hala kırılmamasının sebebi var. Rakibinizi iyi tanıyın.

Geri
Üst Alt