Skandal 'Orta' Oyunu!

bir müdahele yapilmis. dün de gördük iste hem bir penaltimiz yendi hem de rakibin net oglu net kirmizisi verilmedi. hadi hakem görmedi diyelim VAR ne icin var??

Bu bilmem ne lalesi göreve geldiginde icim rahat degildi zaten. Cok sert bir aciklama yapmak lazim

FrfQ8pGXoAAOcwG
Beinsports'u arayıp müdahele ettiğini kabul etmiş. Var odasına girmediğini söyleyerek kıvırmış, girmene ne gerek var telefon diye birşey var

Bu kadın okuma yazma bilmiyor galiba yaptığı şeyleri itiraf etmiş farkında olmadan
Bizim yonetim biraz daha pasif kalırsa bunlar yeni bir Ali palabiyik operasyonu cekebilirler

Müdahale ettiğini söylemiş.
Kadınsın diye pozitif bir ayrımcılık ayağına sanıyor ki tepki gelirse gündemde bunu da kullanırım. Geç o ayakları. Önce insan ol. Adil bir insan. O üstündeki fb formanı da bir köşeye koy!

"LALE DEVRİ ÇOCUKLARIYIZ BİZ"

Diyebilirsiniz ama Galatasaray'ı durdurmaya gücünüz yetmeyecektir.

BeinTrio hepsi Dubois pozisyonu icin kirmizi kart demis. Lale program sonu onlari arayip firca cekmismidir?

Vala ben suçu kendimizde ararım biz buna müsaade ediyoruz demek ki örneğin bizim divanda ki eleştirici demokrat abiler dayılar bu hırsız düzene bir kelam ettiler mi hayır Ali Koç divanda kendi üyeleri her türlü salvo ile hem hükümeti hem futbol kamuoyunu lehlerine çevirdi adamların taraftarı bile konsolide stadında hükümet istifa diye 6 puan geride hükümete ayar verebildiler. Bizde aynısı yapalım çünkü transfer hoca yönetim kim gelirse gelsin bu düzene dur diyecek durum yok ortada.

Suç bu kadında değil ki.. Kadın açık açık "Ben fb'li bir amigoyum. Buradayım. Bana ne yapabilirsiniz ki"? Diyor. Suç hala sesini çıkarmayan yönetimdedir.

Bizim yönetimin amacı nedir ? Neden ses çıkarmıyorlar bunu konuşmak lazım. Amaç ne ? Burnuma kötü kokular geliyor arkadaşlar kimse kusura bakmasın.. Amaç 2012 yılında rakibin sahasında kaldırdığımız kupanın rövanşını vermek mi ? Açık açık soruyorum. Amaç bu mu ? İş oraya doğru gidiyor çünkü.. Kimse farkında değil.. Bu ses çıkarmama konusu bana normal gelmiyor. Sizi bilemem..

geldiği ilk gün açıklama olmalıydı hükümeti eleştirmek yasak kulübe ülkeye bak

Geri
Üst Alt