Skandal 'Orta' Oyunu!

"Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. "Ya işte böyle sen sessiz kalırsan senin yönetimin sessiz kalırsa bunlar çok normal. Hanımefendi bir de dava açacağını söylemiş. Bunu da Ahmet Ercanlar denen holigandan öğreniyoruz.

Açıkçası yönetiminin bu kadar sessiz kalmasının anlamı yok acaba şampiyonluğu bir şeyler karşılığında sattık mı? diye düşünmeden edemiyorum. Kırmızı kartlık pozisyon atlanıldı. 3 puan gaspedildi. Kadın normal bir şeymiş gibi açıkça yayıncı kuruluşa müdahale ettiğini kabul etti. Hala bizden ses yok.

Biz bunlara layığız. Sene sonu şampiyonluk gitti diye kimse ağlamasın.

yönetim mönetim neyse de en az 5 milyon galatasaraylı'nın büyük ihtimal 100 binden fazla fanatiğin yaşadığı koca metropolde ahmet, turgay gibi heriflerin hala el sürülmemiş olması baya garibime gidiyor.

Kadın neyine dava açacakmış ben anlamadım?Kendi açıklamasında haberi doğrulamış zaten.Bunun ahmet ercanlar denen tetikçi tarafından servis edilmesi de şikeclerle olan bağını ispatlıyo acilen koltuğu çekilmeli altından.Biz şampiyonluk yarışında öndeyiz ses etmeyelim dersek doğramaya devam edecek bu şerefsizler

derhal adnan öztürk basın sözcüsü olarak göreve

ünal aysal'dan sonra gs değerlerini savunan bi yönetimin olmaması

1679142127785.webp

ahı var

Bu kadın geldiğinde ifşalanıp ne olduğu belli olmuştu zaten. Takip etmediği fb trollü yoktu, Koç ile ilişkisi zaten belliydi, açıklamaları ortadaydı. Apar topar hesabını kapattı. O zaman konuşacaktık. Hadi onu geçtim geçen hafta konuşacaktık.

Lale Orta yokken de işler farklı değildi gerçi. Yine konuşmak için geç kalmış yönetim vardı.

Alanya maçı sonrasından bahsediliyor fakat o maça kadar ne saçmalıklar yaşadık. Bu sezon anlamadığım şekilde sessiz kalıyoruz. ''Saha içinde kalmak'' böyle bir ortamda ne kadar doğru tartışılır.

Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç'in yaptığı gazeteciliğin zerresini yapanı görmedim. Helal olsun bu adamlara.
Kendilerini üsten konuşmaları falan yüzünden sunumlarını rahatsız edici bulurum. Lakin spor medyasında gerçek anlamda gazeteci kalan 2 kişi başkada gazeteci kalmadı zaten.

Oyuncularımız bile konuşmaya başladı bakalım yönetim daha nekadar 3 maymunu oynayacak

Geri
Üst Alt