Skandal 'Orta' Oyunu!

Görüntülerle oynayıp bizi göt etmeye çalışacak aklı sıra. Kimse hikaye anlatmasın. Arda kendini yere attı valencia ise yere vurdu. Hadi hakem yedi bunları var'daki niye uyudu.

Ayrıca bu kadın böyle her görüntüye ulaşabiliyorsa ve feneri savunmaya kalkisiyorsa maç esnasında kim bilir hakemlere neler neler diyordur.

Senin görevin hakem ataması mı yoksa bir süper lig kulübünün avukatlığını yapmak mı?

Yav daha ne kadar alçalabilirsiniz anlamıyorum. Emir mi aldınız ortamı mı germek istiyorsunuz. Uefanın bu mallae ne yapıyor alenen şike mi yapıyorlae diye topa giemesini mi istiyorsunuz anlamadım ki.
Lig tamamlanmasın diye çabalıyorlar resmen

defol git karı lanet olsun sana şikeci fb'n 10 sene de 20 sene de şampiyon olamayacak git hababam sınıfı turist ömer izle kendini tatmin et!!!

İğrenç bir sezon geçiriyoruz..Bize 15 penaltı calinsa şu an ligi durdururlardi..2 maç üst üste penaltı calindiginda bile kendi penaltı sayısına bakmadan bize sallayacak kadar arsız bu şerefsizler.. Heriflerin her dönem bir adamı çıkıyor kolları her yere uzuyor bir şekilde ulan bu desteği erzurumspora versen 1 şampiyonluk alırdı bu hiyarlar 10 yıldır nasıl becerebiliyorsa olamıyorlar bir türlü

Erman Toroğlu şimdiki Mhk Başkan'ı olan Lale Orta için kukla başkan o kadın dedi.Gizli Mhk başkanı Cüneyt Çakır'dır dedi.Tff'de aldığı maaşı ben biliyorum dedi.Yalansa çıkıp yalan desinler dedi.Aylık 100 k milyar maaş alıyomuş Cüneyt Çakır bu işten.Primleri de var bu işin dedi..

Bencede bu menapoz kadin kukla esas bunu arkada koruyan tehlikeli

Erman Toroğlu şimdiki Mhk Başkan'ı olan Lale Orta için kukla başkan o kadın dedi.Gizli Mhk başkanı Cüneyt Çakır'dır dedi.Tff'de aldığı maaşı ben biliyorum dedi.Yalansa çıkıp yalan desinler dedi.Aylık 100 k milyar maaş alıyomuş Cüneyt Çakır bu işten.Primleri de var bu işin dedi..
Boyle birsey varsa hapis yatması lazim

Galatasaray taraftar grupları Cimere şikayet organizasyonu başlatamaz mı? Veya Change.org'da temsili bir imza kampanyası? Neden bu kadar sessiz bizim taraftar grupları?

Kazandığımız maçtan sonra da olsa bu Lale'nin istifasını istemeye devam etmeliyiz.Dünkü maçta verilen penaltılara kırmızı kartlara bakmayın.Hem Var olmasa da verilmeyecekti bu penaltılar bu kırmızı kartlar hem de gelecek hafta deplasmanda oynayacağımız bu zor maçta skor 0-0 veya 1-1 giderken bu penaltılar ve kırmızı kartları vermezlerse o zaman verilecek tepkinin de 1 anlamı olmaz.Bugün görün Fb maçında ki yapacağı showları hakemlerin.Geçen hafta veremediler penaltıları kırmızı kartları bugün 2 tane Fb'nin lehine kararları verirler.Geçen hafta bu Lale'nin maç içinde çıldırdığını düşünebiliyom..

Dünkü hakemler, özellikle VAR’daki bakalım ne kadar “ceza” yiyecekler lale … tarafından.
Orta hakem zaten ikinci penaltıyı ve kırmızı kartı vermemek için 5 dakika çabaladı.
Ama adam haklı. Galatasaray’a 2 penaltı ve rakibine kırmızı gösterenler haftalarca maç alamıyorlar.

Kadının skandalları bitmiyor. 3 ayda türk futbolunun içinden geçti ne kural varsa tersini yaptı ve hala başta. Bu gittikten sonra yaptığı tahribat çok fazla olacak.

Geri
Üst Alt