Skibbe İstifa Etmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle istifa etmemeli bu alınan mağlubiyetlerin sebebi yönetim ve sakat oyuncular yüzde 50 yönetimin geri kalanda sakatlıklar vs.

Skibbe yi başa getirirken adamın oynattığı sistemi bilerek getirtiyorsanız ve ona uygun transferler yapmıyorsanız bu kimin suçudur tabiki yönetimin transfer politikasının.Baros kötü oyuncu değil ama görüldüğü gibi tek forvet oynayamıyor.Skibbe geldiğinde tek forvet oynayabilecek önce Leverkuzen li kiessling i istemişti onu getiremeyince zigic i istedi onu da getiremeyince Yönetim Skibbe yi ve Medyayı susturmak için Baros u getirdiler.

Geç yapılan transferler geçen yıldan bilinen sağlık kurulu sorunu.Bunlar tamamen yönetimin hatasıdır.

Skibbe bu takımda en az suçu olan kişidir

skibbe yi sevmiyor olsam da katılıyorum. asıl mantık hatası yönetimde

Kesinlikle istifa etmemeli bu alınan mağlubiyetlerin sebebi yönetim ve sakat oyuncular yüzde 50 yönetimin geri kalanda sakatlıklar vs.

Skibbe yi başa getirirken adamın oynattığı sistemi bilerek getirtiyorsanız ve ona uygun transferler yapmıyorsanız bu kimin suçudur tabiki yönetimin transfer politikasının.Baros kötü oyuncu değil ama görüldüğü gibi tek forvet oynayamıyor.Skibbe geldiğinde tek forvet oynayabilecek önce Leverkuzen li kiessling i istemişti onu getiremeyince zigic i istedi onu da getiremeyince Yönetim Skibbe yi ve Medyayı susturmak için Baros u getirdiler.

Geç yapılan transferler geçen yıldan bilinen sağlık kurulu sorunu.Bunlar tamamen yönetimin hatasıdır.

Skibbe bu takımda en az suçu olan kişidir

Kariyeri ve ilkeleri olan bir hoca transferleri kendi sistemine uysun ister gerekirse yönetimle tartışır ama skibbede bu vizyon yok siz van gaalin haberi olmadan bir adam alın bakın ne yapıyor anında istifa eder çünkü o adamın işi para değildir aşmıştır.Skibbe ise memur zihniyetinde bir stajerdir bu kadar basit.Adam herşeye yarabbi şükür diyor karizma sıfır.

Kariyeri ve ilkeleri olan bir hoca transferleri kendi sistemine uysun ister gerekirse yönetimle tartışır ama skibbede bu vizyon yok siz van gaalin haberi olmadan bir adam alın bakın ne yapıyor anında istifa eder çünkü o adamın işi para değildir aşmıştır.Skibbe ise memur zihniyetinde bir stajerdir bu kadar basit.Adam herşeye yarabbi şükür diyor karizma sıfır.

Eğer Van Gaal gelseydi çok daha büyük sorunlar çıkardı.Van gaal emin ol ne kewell ı aldırırdı ne Baros u ve yönetim de onun istediği transferleri yapamayınca Van Gaal istifa da etmezdi şuanki Aragones li Fener durumundan başka birşey olmazdı halimiz.

bir takıma bir sistem yerleştirmek istiyorsan ve amacın bunu skibbeyle yapmaksa, transferi skibbe ye bırakırsın. adam kafasındaki sisteme uygun isimleri alır. isimsiz adamlar olur belki ama iş yapar bu sistemde. böylece baros gibi biri yok olmaz. ha skibbe doğrudur-yanlıştır, vizyonsuzdur, otoritesizdir o tartışılır.

yok transferi ben yaparım, td bunları oynatsın diyorsan, skibbe gibi 4-2-3-1 den başka birşey bilmeyen biriyle bu olmaz. o zaman her oyuncudan maksimum verim alabilecek birini getirirsin. bu isim lucescu veya başkası olur

ortada bir yanlış varsa asıl sorumlusu yönetimdir. madem bu kadar çok biliyorsun, ne diye gidip td ye para veriyosun. çık kendin yönet takımı

Yönetimin tek hatası var bu kadar para harcanarak oluşturulan kadronun başına skibbeyi getirmek tek hatası budur o da çok pahalıya patladı bize.

Yönetimin tek hatası var bu kadar para harcanarak oluşturulan kadronun başına skibbeyi getirmek tek hatası budur o da çok pahalıya patladı bize.

Alakası yok yönetim bu parayı cebinden vermedi sponsorlar ve GS ın gelirleriyle transferler yapıldı.

Yönetimin hatası transferlere karışmaları herşeyi getirecekleri antrenöre bırakmaları gerekiyordu ama bunu egoları yüzünden yapmadılar.

Yapılan hiçbir transferde Skibbe nin görüşü alınmamıştır.Bundan yüzde yüz eminim çünkü Skibbe nin istediği adamlar belliydi ama onlarıda getiremedi yönetim.

Ve ortada bir başarısızlık var bu başarısızlığı Skibbe nin üstüne atmak ayıptır ve yapılanlan hataların üstünün yönetim tarafından kapatılmaya çalışılmasıdır.

Alakası yok yönetim bu parayı cebinden vermedi sponsorlar ve GS ın gelirleriyle transferler yapıldı.

Yönetimin hatası transferlere karışmaları herşeyi getirecekleri antrenöre bırakmaları gerekiyordu ama bunu egoları yüzünden yapmadılar.

Yapılan hiçbir transferde Skibbe nin görüşü alınmamıştır.Bundan yüzde yüz eminim çünkü Skibbe nin istediği adamlar belliydi ama onlarıda getiremedi yönetim.

Ve ortada bir başarısızlık var bu başarısızlığı Skibbe nin üstüne atmak ayıptır ve yapılanlan hataların üstünün yönetim tarafından kapatılmaya çalışılmasıdır.

Skibenin yerine elle tutulur bir hoca gelse şu anda daha iyi konumda olurduk sponsor yapsın transferi önemli değil sen süper bir restorant açıyorsun 1.sınıf bir restorant aşçıbaşı olarak kokarecciyi getiriyorsun sonuç bu olur bu kadar basit.Zira adam gibi aşçı başı gelse malzemeyi başkasıda alsa malzeme güzelse ortaya elle tutulur yemek çıkarırdı sezon başından beri kuru ekmek yiyoruz olacak iş değil.

Düzeyli ama sert eleştiri de sen bir üstadsın Erkut. Yorumlarını takdir ettim.

Benim gibi kalsın diyenler de istirardan dem vuruyor. Lakin takımı önemli maçlara iyi konsantere ediyor ve iyi oynatıyor düşüncesi Fener ve Metalist maçlarında çöktü. Üzüntümüz biraz da buna...

Skibenin yerine elle tutulur bir hoca gelse şu anda daha iyi konumda olurduk sponsor yapsın transferi önemli değil sen süper bir restorant açıyorsun 1.sınıf bir restorant aşçıbaşı olarak kokarecciyi getiriyorsun sonuç bu olur bu kadar basit.Zira adam gibi aşçı başı gelse malzemeyi başkasıda alsa malzeme güzelse ortaya elle tutulur yemek çıkarırdı sezon başından beri kuru ekmek yiyoruz olacak iş değil.

sen birinci sınıf restoran yerine, o kokoreçcinin istediği, ucuz ama kaliteli malzemeyi alırsın. ben gidip 1.sınıf restoran yerine, köşebaşındaki kokoreçciden yemek yerim. çünkü daha çok tat veriyordur. her ustanın kullandığı malzemeler vardır. kimisi etten anlar kimisi sebzeden. sen van gaali getirsen o kewellı kullanıcak diye bir şey yok. al işte aragones bitirdi bitirecek alex ve semihi.

yemek tarifi gibi yorum oldu =))

vay be skibbe yi savunuyorum, şoktayım =))

Mevzu yemek tarifi değil ve bence takımla-TD aşçı- malzeme ilişkisi kurmak çok saçma olur.Eğer sen bir takıma TD getiriyorsan ve ondan başarı bekliyorsan izin verde istediği transferlere karışma Skibbe geldiğinde istediği transferler geç yapıldı ve istediği oyuncular alınmadı.Sen aşçının stiline uygun malzemeler almazsan onun istediklerini yapmazsan ve bu restorandan çıkan ürünün de satış patlaması yapmasını bekliyosan hata edersin=)

sen birinci sınıf restoran yerine, o kokoreçcinin istediği, ucuz ama kaliteli malzemeyi alırsın. ben gidip 1.sınıf restoran yerine, köşebaşındaki kokoreçciden yemek yerim. çünkü daha çok tat veriyordur. her ustanın kullandığı malzemeler vardır. kimisi etten anlar kimisi sebzeden. sen van gaali getirsen o kewellı kullanıcak diye bir şey yok. al işte aragones bitirdi bitirecek alex ve semihi.

yemek tarifi gibi yorum oldu =))

vay be skibbe yi savunuyorum, şoktayım =))

Olay Skibbe yi savunmak değil hatanın Skibbe de olmadığın,doğruları söylemek.

Fatih bana samimiyetle söylermisin skibbenin yerine daha iyi bir hoca gelse şu anda daha iyi konumda olmazmıydık.lütfen olurduk veya olmazdık dersen sevinirim.

Daha iyiden kasıt ne mesela del bosque,tigana veya AVRUPA ŞAMPİYONU TAKIMIN hocası aragones mi?

Bu kadro yapısıyla bu sakatlıklarla bence daha bile kötü olabilirdik:(

Düzeyli ama sert eleştiri de sen bir üstadsın Erkut. Yorumlarını takdir ettim.

Benim gibi kalsın diyenler de istirardan dem vuruyor. Lakin takımı önemli maçlara iyi konsantere ediyor ve iyi oynatıyor düşüncesi Fener ve Metalist maçlarında çöktü. Üzüntümüz biraz da buna...

Sağol adminim senin böyle düşünmen beni sevindirdi. :) Sert eleştirdiğim şeylerin konular içinde kalmasına özen gösteriyorum kimseyi kırmak üzmek gibi veya kimseye hakaret etmek gibi bir derdim yok.

Laf kalabalığı yapma Fatih:) daha iyiden kastım ne biliyorsun lucescu mesela.

Çok tartışılır bence bu kadro yapısıyla başarılı olamaz o bu kadroda başarılı olabilecek bir hoca değil ona işçi oyuncular lazım.Dediklerini harfiyen yapan sürekli pres vs vs boşuna lucescu yu anlatmaya gerek yok.

Sorun iyi hoca kötü hoca değil sorun yönetimin herşeyi ben bilirim mantığıyla yaklaşıp transferler dahil herşeyi kendileri yapmaları madem çok biliyolar çıkıp TD lik yapsın A.Sezgin ve A.Polat

Bu Skibe gitmedikçe biz 1 maç yenip 1 maç kaybetmeye devam ederiz...

Bence ona verilen bütün hakları kullandı fazlası ile bencede İstifa ETMELİ!

Hala skıbbenın savunulmasını cok garıpsıyorum..şekip ustaya verılen bu kredının herhangi bir yerlı teknık direktöre verıldıgını dusunemıyorum zaten.Su ana kadar oynadııgımız mac perıyodunda bahsettıgımız tek mac benfıca herkes bırbırıne ah bu takım o macın %25 ını oynasa türkiyeyı göturur demıyormu?o yendıgımız benfıcaya olımpıakos 5 attı arkadaslar.Fenerden 4 Yemedıkmı?bursaya eskısehıre mahkum olarak yenılmedıkmı?en sonda işte metalist gibi avrupanın kalburüstü bi takımına karşı yenmeyi bırak pozisyona dahi giremeyecek kadar kötü bi futbol oynamadıkmı?

Tamam bende istikrardan yanayım ama yardımcısı kovulup hala istifa etmeyen,feldkampı getırerek kendısıne verilen gözdağına katlanan,alisamiyende metalist gibi bi rakıpe karsı 90 dakıka tek forvet oynatan,ve bence en onemlısı şahsi fikrim olarak takımı çalıştırmayan bi hocaya takımımın geleceği için artık karsıyım!!!

Saygılarımla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt