Skibbe İstifa Etmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F.terim istifa etmeli Hagi istifa etmeli Gerets istifa etmeli Kalli istifa etmeli şimdi de Skibbe istifa etmeli

Asıl siz bu mantığınızdan istifa etmelisiniz...

F.terim istifa etmeli Hagi istifa etmeli Gerets istifa etmeli Kalli istifa etmeli şimdi de Skibbe istifa etmeli

Asıl siz bu mantığınızdan istifa etmelisiniz...

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Gerets istifa etmeli diyen ben bu forumda hiç görmedim bu takıma adam gibi adam görevini yapanlar olduğu sürece bizde adam gibi adam taraftarlığımızı yaparız!

"Skibbe Gitsin" Demek Kolaydır

Yerine Kim Gelsin, Peki Sonrasında Ne Olcak _?

Arkadaşlar inanmıyorum ya kaç seneden sonra böyle kaliteli yıldız dolu bir kadromuz oldu siz suçu yönetime atıyorsunuz yönetim en iyi transferleri yaptı burda suçu yok ama şu konuda haklı olabilirsiniz skibbe gibi bir td şu kaliteli kadronun üstüne gitmezdi.Ben yönetimi 3 şey yanlış buluyorum

1-skibbe gibi bir tdyi şu güzelim takımın başına niye getiriyorsunuz.

2-madem ümit davala edwin boekampı kovuyosunuz neden skibbeyide kovmuyorsunuz.

3-Teknik danışman olarak kalliyi getiriyorsunuz.Adam bizi son 6 maç satıp gitmiş siz hala adamı teknik danışman olarak göreve getiriyorsunuz.

Burda yönetimi ben şu konuda eleştiririm.Yönetim neyaptığını bilmiyor.Ama bunları şu 3 maddeye bakarak söylüyorum.

Skibbeye gelecek olursak skibbe bu takımın tdsi değildir skibbenin bu takıma kattığı tek şey lincolnün dönüşü oldu.Başka hiçbirşey değil şu kadroyu avrupadan herhangi bir tdye versen koşa koşa gelir.Ayrıca benfica deplasmanında aldığımız puan olsun olypiakos maçında aldığımız puan olsun bunlar hep kadronun kalitesi yüzündendi oyuncuların bireysel çabaları sayesindeydi.Ama taş gibi hatta taş gibi demiyeyimde biraz pres yapan bi takımın bizin asıl dağıttğını dün akşam gördük burda hiçbir futbolcunu bireysel çabalarıda yetmeyince skibbenin nasıl bir td olduğunuda daha net görmüş olduk.Barosu çıakrıp yerine ümiti almak ayrıca son 10 dk sadece ısanabilen aydını niye son 10 dk alıyorsun.Dün skibbenin maçı kazandırmak için yaptığı hiçbir katkı yoktu.Artık skibbeninde maskesi düştü.Ligde şampiyonluk zora girdi neyse dedik uefada devam ederiz belk ifinal oynarız ama baktıkki kendi sahamızda(hernekadar bireysel bir hata sonucuda olsa) metaliste yeniliyoruz.Ne finali?Gruptan çıkmamız bile tehlikeye girdi.Şu yıldızlar topluluğunu hangi tecrübeli gerek avrupa tecrübesi gerek lig tecrübesi olan bir tdye verirsen ver şuan ligde liderdik uefadanda gruptan çıkmayı garantilemiştik.Ama herkez herthayı orda yenebileceğimizi düşünüyor ama çok zor.Skibbe istifa etmesini bırak hemen kovulmalıdır skibbenin şu takımda kaldığı her dakika galatasarayımız için tehlikedir.

İsim önemlı degıl bizim futbolcularımız kalıtelı onları calıstıracak hoca olması yeter lütfen lucesu greets in elindekı kadro kalıtesıyle su ankı kadro kalıtesı aynımı pekı bu hocaları kovduysak bu hocanın ayrıcalıgı ne?bence adnanların oyuncagı olması baska hıc bı ozellıgı yok gecen sene calıstırdıgı istikrarsız bayer leverkusen su an almanyada başa oynuyor lütfen istikrardan herkes yana ama gerceklerıde görelim..

Skibbe istifa etmeli bence de. Barış Özbek'i oynatıyor çünkü. [ironi]

takımın başına da Barış Özbek'i takımdan kovacak birisi gelmeli.

Skibbe istifa etmeli bence de. Barış Özbek'i oynatıyor çünkü. [ironi]

takımın başına da Barış Özbek'i takımdan kovacak birisi gelmeli.

Arkadaşım sen şakamısın? Barış özbek sana bir şey yaptı galiba her konuya taşıyorsun.Futbol yönünden eleştireceksen eleştir yoksa sırf muhalefet edeceğim diye konuşma komik oluyorsun.Git barış özbek başlığı orada eleştir maldonado,selçuk falan de

Arkadaşım sen şakamısın? Barış özbek sana bir şey yaptı galiba her konuya taşıyorsun.Futbol yönünden eleştireceksen eleştir yoksa sırf muhalefet edeceğim diye konuşma komik oluyorsun.Git barış özbek başlığı orada eleştir maldonado,selçuk falan de

bana birşey yapmadı da, tuttuğum takıma çok kötü şeyler yaptı, yapıyor.

ayrıca ben komik olmam da, Barış oynamaya devam ederse gülünç duruma düşecek. aynı zamanda da Galatasaray'ı da gülünç duruma düşürecektir.

ayrıca ben komik olmam da, Barış oynamaya devam ederse gülünç duruma düşecek. aynı zamanda da Galatasaray'ı da gülünç duruma düşürecektir.

Barış özbek barış özbek adam hırs yaptın millet seni dalgaya alınca iyice hırs yaptın her konuyu barışa bağlayıp sallama derdindesin git barış özbek başlığı altında yap tartışmanı her başlığa taşıma.

ya barışla niye uğraşıyosunki arkadaşım sen adama en ağır hakareti ettin maldonadoyla selçukla kıyasladın....

Skibbe sezon sonuna kadar istifa ettirilmemelidir.Başarı gelmiyorsa tazminatı ödenip yeni T.D alınmasıdır.

Skibbe'nin gitsin tamam ama yanında kimse gidemez kimi getirdi ki kimi götürecek...

Lütfen sakin ne kovması ne kovulması Barış Özbek'in ayak tarak kemiği kırıldı kaç ay topa dokunamadı yeni yeni toparlanıyor.Geçen yıl ortasahanın dinamosuydu mevkim değil demedi ileri geri sağa sola yetişti Barış.Arkadaşlar angut.com'a girin Barış Özbek'i Galatasaray'dan almak isteyen kuşlarla dolu.

Skibbe'nin gitsin tamam ama yanında kimse gidemez kimi getirdi ki kimi götürecek...

Lütfen sakin ne kovması ne kovulması Barış Özbek'in ayak tarak kemiği kırıldı kaç ay topa dokunamadı yeni yeni toparlanıyor.Geçen yıl ortasahanın dinamosuydu mevkim değil demedi ileri geri sağa sola yetişti Barış.Arkadaşlar angut.com'a girin Barış Özbek'i Galatasaray'dan almak isteyen kuşlarla dolu.

Maldonado Ve Selçuk'u Düşününce :D:rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt