Škriniar: "Hakem bana faulü ilk önce Jhon Duran'ın yaptığını söyledi. Garip bence"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Milan Škriniar: "Benim pozisyonumdan gördüğüm itibarıyla net bir penaltıydı pozisyon. Ama sonrasında tekrarını izlemedim. Hakemin bana söylediği Jhon Duran'ın ilk faulü yaptığıydı. Garip ama kabul etmek gerekiyor bu durumu. Daha öncesinde de pozisyonlar yarattık, golü daha önce de atabilirdik."

1762467874145.webp

1762467878407.webp

Yavv tescilliler tutmuş kesip paylaşmış hesaplarında. Zihniyet bu. Dirsek atmış sahada tutmuş seni daha ne istersin

*buraya kerim referansı ile geldin ben de uluorta hakaret etmez sanmıştım yanılmışım . üslubun laf çakman hiç hoş olmadı unutma ki burası taraftar forumu.
aynısını burdan biri antuda yapsa dümdüz söverlerdi.
* genelleme yapman baştan yanlış
* şu ana dek futbol için konuşursak objektif bir fenerli hiç göremedim olduğuna inanıyorum mutlaka vardır pozisyonun başında duran amca faul yaparken twitter yıkılıyor hakeme sayfalarca küfürler yağıyor biri de demiyor "faulü biz yaptık ."

Moderatör tarafında düzenlendi:
Derin analizlerime göre net penaltı.

Skriniar kaptan sadece yaşadıklarını anlattı. Tedesco ise sadece sahaya odaklanan karakterde tam olarak gereken yorumu yaptı. Hayat kısa kuşlar uçuyor. Fenerbahçe’nin iki puan kaybetmesi zerre huzur vermemesine rağmen siz gslileri anlamak için okuöaya başladığım fransız modern klasiklerinden Jean Baptiste del amo’nun hayvan hükümranlığı kitabının 116 ile 126 sayfası arasını okuyup uyuyacağım. Herkese iyi geceler diler jhon Duran’ın boxer’ının siyah olduğunu belirtmek isterim.
GSliler ziksin seni, Çekya'nın köy takımına karşı maç boyu ezilmemeyi öğren önce, sonra kendi oyuncunun çekmesine faul değil, ama onun çekilmesine penaltı diye ağlarsın yine.

Skriniar kaptan sadece yaşadıklarını anlattı. Tedesco ise sadece sahaya odaklanan karakterde tam olarak gereken yorumu yaptı. Hayat kısa kuşlar uçuyor. Fenerbahçe’nin iki puan kaybetmesi zerre huzur vermemesine rağmen siz gslileri anlamak için okuöaya başladığım fransız modern klasiklerinden Jean Baptiste del amo’nun hayvan hükümranlığı kitabının 116 ile 126 sayfası arasını okuyup uyuyacağım. Herkese iyi geceler diler jhon Duran’ın boxer’ının siyah olduğunu belirtmek isterim.
Suphi naber lan at kestanesi kremi

nesi garip arkadaş adam anlatmış
akşamdan beri
eski hakemi mi dersin
fanatik yorumcular mı dersin
şirin mi gözükmek istiyorsunuz
en şirin sizsiniz tamam
duran tutup çekmese tam da
arkadaş gördüğünü de söyle be

Geri
Üst Alt