Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.738
- 94.849
- 4.978
Saneeeeeeeeeeeeeeeee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen istiyosan vardır bir bildiğinOysssss heyecan yaptim..Osimhen isini unutturacak tek herif
Sen istiyosan vardır bir bildiğin
Sol kanada da birini önersene
sane yem derlerse hedef vinicius jr olabilirYerli muhabirler daha transfer sezonunu açmamışlar anlaşılan. Açsalar çoktan sane yem veya tamam ama yönetim daha iyisi için uğraşıyor diye sallamaları gerekirdi.
Hayır, sane o parayı etmez diye demedim, 10 icardi, 6 morata, 15 osimhen, geçen senelere kadar bu takımın maaş bütçesi 35e düşmeli batariz diyorduk, şimdi gelen geçene 8-10lar 15ler konuşuluyorGelen geçen sane dimi ?
Bence bayerni yolmaya çalışan bir menejeri var muht ,haberlerin tarzı o şekilde
Tff denilen oluşumun artık adam gibi gelir elde ettirecek isler yapması lazımHayır, sane o parayı etmez diye demedim, 10 icardi, 6 morata, 15 osimhen, geçen senelere kadar bu takımın maaş bütçesi 35e düşmeli batariz diyorduk, şimdi gelen geçene 8-10lar 15ler konuşuluyor![]()
Türkiye'de top oynamayı kabul etti bir de Fener'i kaldı.Yağız ve setene göre fener alacak gibi duruyor yine başladılar