Tier 3 Sky Sport DE: "Galatasaray, Leroy Sané için yıllık 10 milyon euronun üzerinde net maaş sundu"

Bayern kimseyi alamazsa buna zam yapar gibi geliyor
leao çekerler onlar da upgrade olurlar hem , milan batarken alırlar onu gibi geliyor.Bayern kadar malca maaş veren başka kulüp yok leao milanda 5 falan alıyor bayern sane parasını leao'ya verse kriz çıkarır milandan gitmek için

leao çekerler onlar da upgrade olurlar hem , milan batarken alırlar onu gibi geliyor.Bayern kadar malca maaş veren başka kulüp yok leao milanda 5 falan alıyor bayern sane parasını leao'ya verse kriz çıkarır milandan gitmek için
€100m hayatta vermezler Leao için

Diyelim ki kuş taşa çarptı Sane geldi. Mutlaka sağ açıkta oynamak isteyecek kendisi. Diğer yerlerde de oynayabilmesine rağmen rahat ettiği yer orası. Oyuncu stili olarak oyun kurucu kanat sınıfına girer bu yüzden Yunus ile rol paylaşımını doğru planlamak gerekir. Ya da takımda kalırsa Yunus yedeğe gider Barış mutlaka oynar.

Kanatları Sane ve Yunus olan takımın forveti bol bol koşu atan Osimhen olması gerek bence. Hatta o da yetmeyip ceza sahasına bolca giren bir ofansif orta saha da şart gibi geliyor bana. Koşu atan atletik kanat + pasör kanat dengesini tutturamadığımız her maç sıkıntı çektik bu sezon. Sane-Icardi-Yunus 3'lüsünün arkasına Sara-Torreira-Lemina koyarsak kaleye gidemeyen bir takıma dönüşebiliriz bir anda.

ŞL'deki büyük maçlar haricinde bence hiçbir maçta (özellikle kendi evimizde) 6-8-8 oynamamız şart değil.

Mesajından yola çıkarak söylüyorum sezonun çoğunluğu şöyle geçer öyle bir durumda;

Torreira - Lemina/Sara
Sane - Yunus - Barış
İcardi

60-70e verir milan.Performans düştü o kadara vermezler reijinders bile bonusla 70e gidiyor anca , theo'ya falan da 35 istiyorlar o kadar istemezler bayern de iyi transfer yapacak alırlar
Maignan €30m
Theo €35m
Reijnders €75m
Leao için ise €100m istiyolar diye haber vardı

Bilmiyom ne olur sonunda ama bence Leao'yu tutarlar. Zaten Allegri'ye de hücumu koruyup savunmaya transfer yapacaz falan diye söz vermişler. İki de orta saha alacaklardı

ŞL'deki büyük maçlar haricinde bence hiçbir maçta (özellikle kendi evimizde) 6-8-8 oynamamız şart değil.

Mesajından yola çıkarak söylüyorum sezonun çoğunluğu şöyle geçer öyle bir durumda;

Torreira - Lemina/Sara
Sane - Yunus - Barış
İcardi
Ligde tek savunma arkası koşucusu olarak Barış yetebilir ama CL'de yetmez bana göre. Icardi'yi hücumdaki pasör olarak düşünmek gerekiyor artık. İleri 4'lüyü 2 pasör 2 koşu atan oyucnu planlarsak bence daha uyumlu oluruz.

Ligde tek savunma arkası koşucusu olarak Barış yetebilir ama CL'de yetmez bana göre. Icardi'yi hücumdaki pasör olarak düşünmek gerekiyor artık. İleri 4'lüyü 2 pasör 2 koşu atan oyucnu planlarsak bence daha uyumlu oluruz.

Zaten renktaş şunu kabul etmeliyiz ki eğer Osi ve İcardi kalırsa net şekilde 3-5-2 ve varyasyonlarını oynayacağız.

Bu durumda zaten orta saha üçlüsü bozulmaz. Lemina-Torreira-Sara kalır. Hatta buraya 1 tane daha sağlam bir isim çekilir koca sezon bu 3'lüyle gitmez sadece.

İcardi elbette sezon başı 6-7 ay oynamamanın verdiği eksiklikle önce yedek başlayabilir, yavaş yavaş oyuna ısınabilir ama kimse kalkıp sezon boyunca İcardi'nin yedek oturacağını düşünmesin zaten.

Hele kral daha sezon başında bi maçta 2 gol salladıktan sonra her şey değişir.

Maaşını falan geçtim bizim baskın oyunu oynayabilir mi? Ben işimden önce asker oyuncuların sayısının artmasından yanayım. Bir eren katkısı veren olmuyor…

Bizim baskin oyunumu ? Bu arkadas senelerdir bayernin 11 oyuncusu , baskin oyun asker oyuncu takimin tilahi olan bayernin oyuncusu gelmesini cok isitiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim baskin oyunumu ? Bu arkadas senelerdir bayernin 11 oyuncusu , baskin oyun asker oyuncu takimin tilahi olan bayernin oyuncusu gelmesini cok isitiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet baskın oyun… yani prese dayalı oyun. Defansif özelliklerini de göstermek zorunda olduğu bir oyun.

Yapar yapamaz orasını bilmem. Hele ki osimhen harici isimlere de hiç önem vermiyorum. İyi denilen uymuyor kötü denilen iyi çıkıyor… sisteme uyan aidiyeti yüksek olan oyuncu ise gelsin yoksa gelmesin…

Osimhen bitti sane için ev tutuldu taşınmadı için son hazırlıklar tamamlanıyor bernardo silva tamam zaten bernardo 10 numaralı formayı giyecek sağ bekte boey zaten bitti aynı zamanda Galatasarayın 3. kaptanı olacak bunu dedik daha önce tekrar ediyorum Osimhen bitti kaleci arayışları devam ediyor

Yaw Sane nin ruhsuz olduğunu filan nerden anladınız acaba?
Ben adamla ilgili sıkıntılı bişey duymadım hiç yani duymadım derken haber olurdu görürdük. Mesela Zahanın sorunları biliniyodu. Haberleri de vardı medyada filan. Bu Sane ruhsuz gamsız söylemlerini kim neye göre çıkardı merak ediyorum. Bir dayanağı varsa eyvallahta ben bulamadım bişey. Neye göre gamsız olduğunu biliyoruz, kaynağı ne bu düşüncenin

Osimhen bitti sane için ev tutuldu taşınmadı için son hazırlıklar tamamlanıyor bernardo silva tamam zaten bernardo 10 numaralı formayı giyecek sağ bekte boey zaten bitti aynı zamanda Galatasarayın 3. kaptanı olacak bunu dedik daha önce tekrar ediyorum Osimhen bitti kaleci arayışları devam ediyor
Yanlışlıkla foruma mı yazdın hocam? Twitter duyum hesabı yerine?

Geri
Üst Alt