Tier 3 Sky Sport DE: "Galatasaray, Leroy Sané için yıllık 10 milyon euronun üzerinde net maaş sundu"

Yaw Sane nin ruhsuz olduğunu filan nerden anladınız acaba?
Ben adamla ilgili sıkıntılı bişey duymadım hiç yani duymadım derken haber olurdu görürdük. Mesela Zahanın sorunları biliniyodu. Haberleri de vardı medyada filan. Bu Sane ruhsuz gamsız söylemlerini kim neye göre çıkardı merak ediyorum. Bir dayanağı varsa eyvallahta ben bulamadım bişey. Neye göre gamsız olduğunu biliyoruz, kaynağı ne bu düşüncenin
Top ayağına geldiğinde rakiplerle dalga geçiyor diye gamsız diyorlar

Top ayağına geldiğinde rakiplerle dalga geçiyor diye gamsız diyorlar
Yani arızalı oyuncunun Münih'te barınabileceğini hiç sanmıyorum. Hele sözleşme uzatmak isteyeceklerini hiç hiç sanmıyorum. Gamsız olmasından banane ayrıca. Sorumluluğunu biliyosa okey. Ayrıca Sane dediğin adam dünyanın halen en üst düzey kanat oyuncularından biri. Burun kıvırmakta ne bilim

Yani arızalı oyuncunun Münih'te barınabileceğini hiç sanmıyorum. Hele sözleşme uzatmak isteyeceklerini hiç hiç sanmıyorum. Gamsız olmasından banane ayrıca. Sorumluluğunu biliyosa okey. Ayrıca Sane dediğin adam dünyanın halen en üst düzey kanat oyuncularından biri. Burun kıvırmakta ne bilim
Bunlar vasat sevici renktaş bunlara kalsak icardi de gelmezdi

Futbolsal özellikler üzerinden bakarsak bu adamın dünyada iş yapmayacağı yer yok, lig de yok.

Sorunlu mu tam tanımıyorum ama sıkıntılı olduğu kesin. City bu adamın ederi 20-30ken 50 verip aldı, Pep 100 kağıtlık adam yaptı üstüne müthiş bir sezon geçirdi ve sonra ne oldu. Sol hatta çok yoruluyor diye (352 gibi bir şey oynuyorlardı bir ara) Bayern isteyince gidip orada kral olucam dedi.

Üstüne sakatlandı, sözleşmesi 1 sene kaldı ve 40 kağıda gitti. Bayern’de de düşündüğü gibi kral olamadı. Zirveye çıkmışken verdiği bu saçma karar biraz mal olduğunun göstergesi. Saha içinde de çok çalışkan değil o günden beri.

Lakin inanılmaz yetenekli ve tam bir all rounder, her özelliği iyi topla.

Tamamen şahsi görüşüm biraz artiz bir tip buraya geleceğini sanmıyorum gelirse de burayı küçümseyecektir bunun sonucunda da olacak olanlar aşağı yukarı belli.

Futbolsal özellikler üzerinden bakarsak bu adamın dünyada iş yapmayacağı yer yok, lig de yok.

Sorunlu mu tam tanımıyorum ama sıkıntılı olduğu kesin. City bu adamın ederi 20-30ken 50 verip aldı, Pep 100 kağıtlık adam yaptı üstüne müthiş bir sezon geçirdi ve sonra ne oldu. Sol hatta çok yoruluyor diye (352 gibi bir şey oynuyorlardı bir ara) Bayern isteyince gidip orada kral olucam dedi.

Üstüne sakatlandı, sözleşmesi 1 sene kaldı ve 40 kağıda gitti. Bayern’de de düşündüğü gibi kral olamadı. Zirveye çıkmışken verdiği bu saçma karar biraz mal olduğunun göstergesi. Saha içinde de çok çalışkan değil o günden beri.

Lakin inanılmaz yetenekli ve tam bir all rounder, her özelliği iyi topla.
Yetenekli ama gevşek, aşırı egolu ve bencil; bizim ligi ve açıkçası Galatasaray'ı ne kadar takar, takar mı? Şüpheliyim. Topu sağ bekten alıp sıfır pasla 10 kişiyi çalımlamaya kalkabilecek bir adam. Az buz paralar değil, seneye göndermek istesek belki Araplara falan gönderilir ama bu riske değer mi bilmiyorum.

Sorunlu adamlardan verim alan dünya üzerindeki en iyi takım olabiliriz (yüzdeye vursak yani) ama Sane gerçekten aşırı sıkıntılı bir tip.

Iyi topcu, tam bize gereken. Net, hizli, bitirici. Antremanlarda veteran modu açmazsa muhtesem katkı yapabilir.

Yetenekli ama gevşek, aşırı egolu ve bencil; bizim ligi ve açıkçası Galatasaray'ı ne kadar takar, takar mı? Şüpheliyim. Topu sağ bekten alıp sıfır pasla 10 kişiyi çalımlamaya kalkabilecek bir adam. Az buz paralar değil, seneye göndermek istesek belki Araplara falan gönderilir ama bu riske değer mi bilmiyorum.

Sorunlu adamlardan verim alan dünya üzerindeki en iyi takım olabiliriz (yüzdeye vursak yani) ama Sane gerçekten aşırı sıkıntılı bir tip.
İlk söylediğin kısımlar olmasa zaten sana gelmez. Risk’i de satın almak zorunda kalıyorsun.

Olayı şöyle değerlendirmek lazım Sane’nin sana verebileceklerini -eğer uyum sağlarsa- verebilecek world class başka oyuncu alabilir misin?

Şunu unutmamak lazım Davinson, Torreira, Icardi hep bulunduğu kulüplerdeki sıkıntılı adamlar olarak geldi bize, doğru adaptasyon lazım, doku uyumu ise şans.

Mesela Zaha Fenere gitse çok başarılı olabilirdi ama bize uygun değildi, bunun gibi.

Top ayağında yapamayacağı iş yok. Özellikle hücumda takımı çok rahatlatır. Yalnız gamsızlığı beni fazlasıyla tedirgin etmekte. Geri kalan bölümde sıkıntı yok, aksine büyük ihtiyaç var.

Geri
Üst Alt