Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.564
- 6.646
- 718
Ben araplara gitmeyeceğini düşünüyorum kader ağlarını örüyor…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana verebilecekleri en fazla 1000 dolar fark Göktuğ kardeşim.Para her sey degil. GS da az para vermeyecek sonucta. 15m ile sulaleyi doyurursun. Mutluluk en onemlisi.
Mesela sana cok cok para verseler dunyanin en kotu havaalanlarindan olan Newark Airport'ta calisir misin? Binbir cesit akil almaz sorun yasaniyor ama cok para veriyorlar. Gider misin?
Bruno Fernandes gibi dusunen bir adamsa "Kazandigim para bana hayli hayli yetiyor, o yuzden cok para yerine mutlulugu seciyorum" diyebilir.Bana verebilecekleri en fazla 1000 dolar fark Göktuğ kardeşim.
25 milyon farka değil Newark Lesohotoda bile çalışırım. Hatta Nepal de bile yani bazı oyuncular için para her şey olabilir ben Osimhen öyle biri değildir ama teklif de ki farkta az buz değil.
İnşallah öyle der.Bruno Fernandes gibi dusunen bir adamsa "Kazandigim para bana hayli hayli yetiyor, o yuzden cok para yerine mutlulugu seciyorum" diyebilir.
Okocha da bir başka Fenerli abartması. Sorsan Sadio Mane gibi biriydi onlara göre. Kader Keita'ya denk bana göre. Göze hoş gelen kalburüstü iyi topçu sınıfına girer.nijerya tarihinin en büyük futbolcusu, kesinlikle osimheninde idolüdür. okochanin söyledikleri cok önemli ikna acisindan.
Merhabalar Gurbuz. Telefondayim uzun yazamiyorum. Metin Oktay yapti bunu. Lutfen Izmirspor olayini google’a sor.Metin Oktay Al Hilal’den 45 milyon euro teklif alsa şu an Metin Oktay diye bir efsanemiz olmazdı muhtemelen. Zor iş.
Merhabalar Ali Bey, sordum ancak kulağıma daha önce gelen bir takım hikayeler dışında bir şey bulamadım. Burada Metin Oktay’dan örnek vermemin sebebi parayı seçmemesiyle ve her koşulda Galatasaray’ı seçmesiyle biliniyor oluşu. Bunu kullanarak latife etmek biraz da düşündürmek niyetindeydim. Saygılar efendim, iyi akşamlarınız olsun.Merhabalar Gurbuz. Telefondayim uzun yazamiyorum. Metin Oktay yapti bunu. Lutfen Izmirspor olayini google’a sor.
bazıları kaçırıyor ama biz 2 verip onlar 40 vermiyor. 15 de avrupada maksimum alacağı rakam ve sağlam para. yaşı genç bugün olmasa yarin benzer transfer yapabilir. hatta üzerine bile çıkabilir. arabistan dönüşünün avrupa olacağı konusunda emin değilim ama. herkes fb değil talisca yatırımını yapsın. kafası çalışan biri burda kalır o defter hiç kapanmayacak osimhen için. araplarda bu salaklık olduğu sürece.Sanki teklif giden herkes gidiyormuş gibi konuşuluyor. Arapların parasini reddeden bir sürü oyuncu var. Herkesin tek derdi sizin gibi para olmayabiliyor. Bazıları kariyeri, bazıları sevgiyi, bazıları hepsini paranın önüne koyabilir.