Tier 3 Sky Sport DE: "Victor Osimhen, Galatasaray ya da Al Hilal'i seçecek"

Ben Osimhen'i alırsak başka transfer yapmayacak olmamızdan tırsıyorum biraz, taraftarın sesini dindirmeye sadece osi yeter valla. Beni bile susturur dursun.

Al hilale icardi yi verelim
Osimhenin bonservisinin 20 milyonluk kismini napoliye ateslesinler Napoliye Baris Alperi verelim uzerine 10 milyon euroda nakit verip bir tasla 5 kuş vuralım

Ya bı ya Al hilal mantıklı düşünecek olursak Avrupada oynamak en doğrusu.Gecen sene İcardiye de o maaşı verdiler yaş 30 du.Osimhen şimdi giderse Avrupa kapılarını kapatmış olur kalırsa Şampiyonlar ligi performansı onu başka yere taşıyabilir ha ben Osimhen olsam kaliteli 3-4 oyuncu da isterim Avrupa da göz önünde olmak için en azından sözlü olarak.

dalga gecmek icin mi actiniz bu basligi?

aylardir bilinen bir gercek zaten bu

ben şahsen parayı seçerdim
images

Bahsettiğiniz rakamdan haberiniz var mı? 500 bin avro olsa bir nebze ama 25 milyon avroya ben direk Arabistan'a giderdim. Az bir meblağ değil zira.
Para her sey degil. GS da az para vermeyecek sonucta. 15m ile sulaleyi doyurursun. Mutluluk en onemlisi.

Mesela sana cok cok para verseler dunyanin en kotu havaalanlarindan olan Newark Airport'ta calisir misin? Binbir cesit akil almaz sorun yasaniyor ama cok para veriyorlar. Gider misin?

Hemen işin içine matematik koyalım..
26 yaşındasın hatta aralıkta 27 olacaksın.. 3 yıl araplarda oynadın.. 30 oldun.. 120 milyon kaptın.. futbolu bırakma yaşı artık 40 lara dayandığını da düşünürsek ; 30'undan sonra , Arabistan donuşu kimse sana 5 milyondan fazla vermez.. Belki ABD.. 40'a kadar da oynayamazsın..
Ama Avrupada kalırsan 6-7 sene yıllık 10-15 kazanır, kariyerin sonunda da araplara veya abd ye gider , 40 yaşına kadar da oynar , kariyerini aynı parayla bitirirsin..

Bu hafta o hafta su hafta geldi gelecek bitti bitecek ha gayret ıkın saffet

Osimhen kalirsa ciddi bir kac a klas tskviye yapmamiz sart.

Geri
Üst Alt