- 6 Mart 2015
- 4.293
- 2.906
- 1.413
Çekeyim İtalyan dondurmami.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru. Zira bu ekibin futbol bilgisi = Fbnin son 10 yıldaki şampiyonluk sayısıBu ekiple ancak okey oynanir
Hiç inandırıcı değil ve tehlikeli bir iş bu. Bu işin sonunda City Ederson'u Fb'ye satıp Donarumma'yı alabilir.Galatasaray, Donnarumma’nın menajerleriyle iletişime geçerek finansal taleplerini karşılamaya ve oyuncuyu kadrosuna katmaya hazır olduklarını iletti.
Kaleci şu anda Premier League’i bekliyor ancak Galatasaray bir seçenek hâline gelebilir. (@SkySport)
Hiç inandırıcı değil ve tehlikeli bir iş bu. Bu işin sonunda City Ederson'u Fb'ye satıp Donarumma'yı alabilir.
Olmayacak bir şey değil. Lammens'i alırsak biz ben ona düşük maaş olacağı için daha okeyim bu arada.Edersonu fenere satarsa Dursun baskanim Donnarumayi indirir sabahina aklini alir o keltosun
Olmayacak bir şey değil. Lammens'i alırsak biz ben ona düşük maaş olacağı için daha okeyim bu arada.
Alperim hangi Sky Bu? Skylar arasında da biraz kalite veya Tier farki olduğunu düşünüyorum meselma İngiltere Sky Tier 1 Almanya Sky Tier 2 İtalya Sky Tier 4 gibiGalatasaray, Donnarumma’nın menajerleriyle iletişime geçerek finansal taleplerini karşılamaya ve oyuncuyu kadrosuna katmaya hazır olduklarını iletti.
Kaleci şu anda Premier League’i bekliyor ancak Galatasaray bir seçenek hâline gelebilir. (@SkySport)
Osimhen seviyesinde bir transfer gerçekleşeceğini sanmıyorum maalesef
Oyuncuyu bilmiyorum Lammens adı geçtiği için yazıyorum başka potansiyelli bir kalecide olabilir ben bonservis yüksek olsa da düşük maaş kısmındayım daha çok.2 sezon once iskartaya cikmis beles almislar herifi .. Ben temkinliyim bu isme gidip de yazildigi gibi 20 milyon bayilmak ne kadar mantikli olur
İtalyadaki SkyAlperim hangi Sky Bu? Skylar arasında da biraz kalite veya Tier farki olduğunu düşünüyorum meselma İngiltere Sky Tier 1 Almanya Sky Tier 2 İtalya Sky Tier 4 gibi