GSC Haber Sky Sport: "Galatasaray, Donnarumma’nın menajerleriyle iletişime geçti"

Günay'ın arkasında iyi bir kaleci olması gerektiğini hep savundum. Doğru hamle.

Galatasaray, Donnarumma’nın menajerleriyle iletişime geçerek finansal taleplerini karşılamaya ve oyuncuyu kadrosuna katmaya hazır olduklarını iletti.

Kaleci şu anda Premier League’i bekliyor ancak Galatasaray bir seçenek hâline gelebilir. (@SkySport)

Galatasaray, Donnarumma’nın menajerleriyle iletişime geçerek finansal taleplerini karşılamaya ve oyuncuyu kadrosuna katmaya hazır olduklarını iletti.

Kaleci şu anda Premier League’i bekliyor ancak Galatasaray bir seçenek hâline gelebilir. (@SkySport)
Hiç inandırıcı değil ve tehlikeli bir iş bu. Bu işin sonunda City Ederson'u Fb'ye satıp Donarumma'yı alabilir.

Bos caba. Adam cityle tamam. Gidin edersonu basin. Sommer kalacak yoksa

Alperim hangi Sky Bu? Skylar arasında da biraz kalite veya Tier farki olduğunu düşünüyorum meselma İngiltere Sky Tier 1 Almanya Sky Tier 2 İtalya Sky Tier 4 gibi

Osimhen seviyesinde bir transfer gerçekleşeceğini sanmıyorum maalesef

2 sezon once iskartaya cikmis beles almislar herifi .. Ben temkinliyim bu isme gidip de yazildigi gibi 20 milyon bayilmak ne kadar mantikli olur
Oyuncuyu bilmiyorum Lammens adı geçtiği için yazıyorum başka potansiyelli bir kalecide olabilir ben bonservis yüksek olsa da düşük maaş kısmındayım daha çok.

Geri
Üst Alt