GSC Haber Sky Sport: "Galatasaray, Donnarumma’nın menajerleriyle iletişime geçti"

1 hafta önce hiç bizimle adı geçmemişken sorsan dünyanın en iyi kalecisi kim diye direkt bu herifi söylerdim. Herif çizgi filmlerdeki kaleciler gibi duvar resmen.

Bu adamı herkes istemez mi yav ben mi yanlış biliyorum? Piyasasıyla, performansıyla, yaşıyla bayağı bayağı 1 numara değil mi bu adam?
Ayağı iyi değilmiş.

1 hafta önce hiç bizimle adı geçmemişken sorsan dünyanın en iyi kalecisi kim diye direkt bu herifi söylerdim. Herif çizgi filmlerdeki kaleciler gibi duvar resmen.

Bu adamı herkes istemez mi yav ben mi yanlış biliyorum? Piyasasıyla, performansıyla, yaşıyla bayağı bayağı 1 numara değil mi bu adam?

1- Büyük takımların neredeyse hepsinde çok iyi bir kaleci var. Atıyorum Curtois’i satıp Donna’yı çekmenin manası yok Madrid için.

2- Arapların dolaylı yoldan bize katkısı Avrupa’ya zararı oldu maaş skalasını artırmaları. Avrupa takımları bu kadar yüksek maaşa çıkmak istemiyor kolay kolay

Bu nasıl is ya. Firsat çiktikca en tepedekine gidiyoruz.

Keske eskiden de böyle olsaydik. Feghouli almakla yola cikip salahi, robbeni falan getirseydik

Eylül Donnarumma için bekleniyorsa razı olunabilir.
CL eylül ortasında başlıyordu , biraz kura şansı olursa belki ama epey riskli yav oralara kadar Günay + Jankat ile girmek. bi sakatlansa bir şey olsa günay hiç hoş olmaz.

Herif hayvan gibi boyuyla bayagi cevik bir kaleci. Sezona iyi baslamadi ama 16 yasinda Milan kalesini almis biri. Madem artik para falan tartismiyoruz gelsin.

Galatasaray, Donnarumma ile somut olarak ilgileniyor. PSG'de işler hareketlenecek. (@sachatavolieri)

1- Büyük takımların neredeyse hepsinde çok iyi bir kaleci var. Atıyorum Curtois’i satıp Donna’yı çekmenin manası yok Madrid için.

2- Arapların dolaylı yoldan bize katkısı Avrupa’ya zararı oldu maaş skalasını artırmaları. Avrupa takımları bu kadar yüksek maaşa çıkmak istemiyor kolay kolay
Aynen öyle. Bunlar da insan. Kendinden kötüler Saudi liginde 3 - 4 katı maaş alınca haliyle onlar da istiyor.
Belki ligimiz iyi değil ama öyle ya da böyle Avrupa kupalarındayız.
Eskiden ihtimal vermezdim ama şimdi paramız olsa ve Vinicius Jr.'a senelik 30 teklif etsek gelir.

Geri
Üst Alt