skyrim'in tepelerinde dolaşmak

Esasında kurt,cadi,ve buyucu cinslerinden gecilmez. Bunlari atlatsan bile akli melaikelerini yitirmis, sapik bi dragon mutlaka taciz eder. Huzur ve guven araniyorsa akcay surlari icerisinde ki handa veya pazar yerinde keyfli vakit gecirebilirsiniz. Dagci tepeci romantiklere kanmiyin.

Son yıllarda adult modlari ile dikkat çeken ve yasaklanması muhtemel oyun.malesef 1 saat oynayıp hata vermesi sonucu sıkılıp bıraktığım oyun.sonra da vakit bulamadım yoksa grafikleri ile huzur verici bir atmosferi var ama dövüş modellemesi ilgimi pek cekmiyor

t★p★t★p★

Esasında kurt,cadi,ve buyucu cinslerinden gecilmez. Bunlari atlatsan bile akli melaikelerini yitirmis, sapik bi dragon mutlaka taciz eder. Huzur ve guven araniyorsa akcay surlari icerisinde ki handa veya pazar yerinde keyfli vakit gecirebilirsiniz. Dagci tepeci romantiklere kanmiyin.

Akçay'ı çıkaramadım başkan, orası neresi ?

whiterun yav anlayın işte

12 ejderin baskınına uğradığımız sahnede ne yapacağımı bilmediğim konusunda oluşan söylentiler doğrudur

paarthurnax adamdır, ona saplayan ve saplandırılmasına azmettiren ise şerefsizdir.

Benden duymuş olmayın ama Ulfric için thalmor ajanı diyorlar.

Şu iron helmet çok şekil, atmosfere cuk oturuyor. Sırf bu sebeple imkan olmasına rağmen daedric armor falan kullanmamıştım.

Güzel oyundu vesselam, 4-5 seneye anca çıkar yenisi.
favorim buydu benim de hacım. buna ulaşana kadar çeşitli zırh kullansamda elde ettikten sonra başkasına geçiş yapmadım hiç.
Nightingale-Statue-5.gif

Oynamaya basladin mi duramazsin, fakat bir hafta ara verdin mi biraz zor baslarsin yine oynamaya.

En son burada
270
"Arch-Mage" olup, su pice
latest
biraz saygi ögretmeye calisdim.

En cok sinir oldugum sey büyücülerdir. Kalkan ve kilicla hic bas edilmiyor yav :/

Çok huzur veriyordu oyun be. Bazen durup gökyüzüne bakar öyle seyrederdim. Kuzey Işıkları vardı geceleri çok keyifli oluyordu izlemesi. Ne oyundu be...

bunlar biraz daha gerçekçi olunca sanal gerçeklik başlıklarının da yaygınlaşması ile insanlar evden çıkmayı bırakır :asd22:

Tepelerde değilde , kalelerde çok iğrenç adamlar var.

elfa.jpg

DarkBrotherhood üyelerinden biri olup , insanlara cehennemi yaşattığım doğrudur.

Geri
Üst Alt