ŞL 11/12 B Grubu 5.Maç | Trabzonspor 1-1 Inter | Maç Sonucu

Cevap: ŞL 11/12 B Grubu 5.Maç | Trabzonspor 1-1 İnter | İlk Yarı | 22 Kasım| Star TV

bu lafı ben gidip öbürkü takımlar forumunda söylesem topa tutup ihrac ederler. ben arkadaş ihrac edilsin demiyorum ama tırnagı felan olamaz gibi laflar tahrik edici laflar.

biz farkliyiz

onlarla kiyaslama

Cevap: ŞL 11/12 B Grubu 5.Maç | Trabzonspor 1-1 İnter | Devre Arası | 22 Kasım| Star

Trabzon iyi top oynuyor.

Ama genel olarak izlediğim maçlarda Inter grubun ciddi anlamda en kötü topunu oynayan takımı. Resmen forma oynuyor. Hele bir CSKA maçı varki hakeden taraf ruslardı.

Cevap: ŞL 11/12 B Grubu 5.Maç | Trabzonspor 1-1 İnter | İlk Yarı | 22 Kasım| Star TV

Çok zor Emrah böyle oyuncular klasik 10 numara desen neyse gene bulunur da böylesi nerden bulucaz bulduk diyelim bunu almakta dert

Valla Brezilya ligi mi olur, Porto(-ekiz) mi olur bilemem. Var yani :) Ayrıca, bir zamanlar çok istediğimiz ama hep aşağıya giden performansı ve ilerleyen yaşıyla bir Afrikalı olur bilemem.

Doğru. Onun yaptığı kadarını yapacak "görev" olarak. Pas dağıtma, doğru koşular, ve alan daraltma. Çalım yeteneği zaten oluyor bu tip isimlerde. Yetenek olarak demedim.

Öyle birini devre arasında bulamayacağımız aşikar. Bize Alex'in çok değil biraz daha hareketlisi fazlasıyla yeter..

Cevap: ŞL 11/12 B Grubu 5.Maç | Trabzonspor 1-1 İnter | Devre Arası | 22 Kasım| Star

colman filan iyi de ne diye cech gibi bir adam bulunamıyor hakan baltada yıllardır ısrar ediliyor anlamak güç ...

nuri şahin madridde asist felan yaptımı şu 4 gol arasında.

colman filan iyi de ne diye cech gibi bir adam bulunamıyor hakan baltada yıllardır ısrar ediliyor anlamak güç ...

Stoperin yabancı, kalecin yabancı, sağ bekin yabancı, sol bekin de yabancı olursa nasıl olacak bu iş?

Öyle birini devre arasında bulamayacağımız aşikar. Bize Alex'in çok değil biraz daha hareketlisi fazlasıyla yeter..

Ortasahada yaratıcı adam lazım tabi ama adım adım gitmek lazım. Önce sağlam 2 kanat alalım ardından bu tarz bir adam alıp 4-2-3-1 oynalım. Ama korkum şu ki Terim ve yönetim listenin tersinden başlayıp forvet alabilirler.

Ben onada razıyımda o isimler yani Alex vari isimler ya yaşlı ya da gözden düşmüş isimler. Adam gibi oyuncu gelsin. Sene sonu alınsın gerekirse o bölgeye. Adam gibi bir sağ açık alsınlar birde yerli forvet-ortasaha yeter.

Sallıyorum Keita (istemem kendisini) - Potuk tarzı bir transfer bize hayli yeter. Riera eğer satılmayacaksa sol açık almasınlar devre arası 3-5 kuruşa.

Cech bu seneki Balta'dan fazla neye sahipki? Çok maçını izledim Trabzon'un öyle bir artısını görmedim. Üstelik Hakan yerli.

Balta bu sıralar iyi. Formu iyi durumda. Sorun önündeki isimlerde çünkü skora katkıları yok.

biz farkliyiz

onlarla kiyaslama

senin futbolcuna colmanın tırnagı olamaz deniyo sen hala normal karşılıyorsun. birde bu selcuk gecen sene bunlardaydı. acaba ozmaanda diyormuydu tırnagı olamaz diye:)

Cevap: ŞL 11/12 B Grubu 5.Maç | Trabzonspor 1-1 Inter | Devre Arası | 22 Kasım| Star

müzik süper ama kazım koyuncuyu burdan gene anıyorum.

Cevap: ŞL 11/12 B Grubu 5.Maç | Trabzonspor 1-1 Inter | İkinci Yarı | 22 Kasım| Star

Haydi Trabzon

Cevap: ŞL 11/12 B Grubu 5.Maç | Trabzonspor 1-1 Inter | İkinci Yarı | 22 Kasım| Star

Ts alır umarım maçı.

Madrid 5 :ka21:

bu metin tekin'e de acayip uyuz oluyorum.

madem okadar cok biliyordun, milli takimda da gösterseydin ya.

anca bos bos konusuyor...

haydi trabzon al bu maçı fransada da beraberliğe yat :asd:

Spiker hakemi övüyor. Ulan birde bizim hakemlere gönderme yapın azıcık ya. Allah rızası için artık.

buragın atabilcegi yer.

Geri
Üst Alt