ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke 04 | 21.45 | 20 Şubat

Muslera,- Eboue, Semih, Dany, Riera- Hamit, Melo, Selçuk - Sneijder, Burak- Drogba da benim 11'im...

Korkak oynamaya gerek yok... Schalke maçın başında taraftarın baskısıyla zaten sersemler..

Ofansif kadroyla başlayıp, defansif kadroyla maçı bitirmeliyiz...

....................Muslera....................

Eboue.... Semih...... Dany... Riera

Hamit... Selçuk...... Melo... Amrabat

......Burak.........Drogba

kaç gündüür kadrolara bakıyorum bir Allahın kulu bu kadroyu yazmıyor, en etkili kadro budur bence sahaya çıkacak olan, sonradan duruma göre wes,engin,sabri,umut girebilir

Korkak oynamaya gerek yok... Schalke maçın başında taraftarın baskısıyla zaten sersemler..

Ofansif kadroyla başlayıp, defansif kadroyla maçı bitirmeliyiz...

....................Muslera....................

Eboue.... Semih...... Dany... Riera

Hamit... Selçuk...... Melo... Amrabat

......Burak.........Drogba

eğer bu şekilde düşünüyorsan o zaman bence selçuk yerine şl tecrübesi daha fazla olan ve (akhisar maçında da gözüktü)drogbayla çok iyi bir ikili oluşturan sneijder oynamalı diye düşünüyorum.

kaç gündüür kadrolara bakıyorum bir Allahın kulu bu kadroyu yazmıyor, en etkili kadro budur bence sahaya çıkacak olan, sonradan duruma göre wes,engin,sabri,umut girebilir

madem bu şekilde ofansif istiyorsunuz o zaman bence tecrübe bakımından mutlaka sneijder olmalı selçukun yerine

Allah'ım sen aslanlarımıza yardım et.Aslanlarımızın emeklerinin karşılığını almasını,Türkiye'yi sevince boğmalarını sağla inşallah.Amin..

Çok yeri değil ama bişey sorcam Nike mağazalarından forma almakla GS store'dan almak arasında klübe gelir açısından bir fark varmı ?

1)

.............muslera.............

eboue...semih...dany...riera

....hamit...melo....selçuk....

.............sneijder.............

........burak.....drogba.......

2)

.........melo....selçuk.........

.burak...sneijder...amrabat.

............drogba...............

3)

hamit..melo..selçuk..amrabat

........burak.....drogba.......

4)

hamit..melo..selçuk..amrabat

............sneijder...............

Schalke'nin Farfan ve Bastos ile kanatları etkili kullanan bir yapısı var.

Çözüm olarak sizce Fatih Terim hangi kadro ve dizilişle çıkmalı?

madem bu şekilde ofansif istiyorsunuz o zaman bence tecrübe bakımından mutlaka sneijder olmalı selçukun yerine

selçuk'un oynadıgı bölge en cok efor isteyen yer, maç sonraları istatistiklere bakarsanız koşu mesafelerine ilk ikide genelde orta sahanın B2B diye tabir edilen oyuncuları görürsünüz. Wes'i orda oynatmak 30 dan 40 tan sonra kesilmesine neden olur.( kabul edersiniz ki hala interdeki gücü yok.) bu yuzden orada Wes'le başlamak pek mantıklı değildir. bu benim gorüşüm. ayrıca schalkenin en cok istediği takım turu kanatsız oynayan takımdır. amrabat-hamit mutlaka oynayıp geriye yardım etmeli özellikle nordin

muslera

eboue semih dany riera

hamit melo selçuk amrabat

Sneijder

Drogba

.........melo....selçuk.........

.Hamit...sneijder...amrabat.

Bence böyle bir kadro ile çıkmak lazım...

çok heyecanlıyım bir an önce şu maç gelmesini istiyorum ve almanların sahada ağlamasını

Çok yeri değil ama bişey sorcam Nike mağazalarından forma almakla GS store'dan almak arasında klübe gelir açısından bir fark varmı ?

Fark yok, yeter ki lisanslı ürün olsun

Amrabat'ı sol taraf bakımından yazıyoruz ama güvenim sıfır bu adama, yine topu sürüp sürüp (onu da pek yapamıyor bazen) sonunda saçmalayacak deli edecek. Keşke yanılsam, bana kapak yapsa, beni sustursa yerin dibine soksa yine razıyım.

amrabat oynamazsa sneijderin etkisi yüzde 50 düşer

nedeni ise basit sneijder sürekli sola kayıyor amrabat olmayınca :o

Ben Schalke'yi bizim Rijkaard zamanında ki takıma benzetiyorum biraz, ön tarafı harika ama arkasında ki orta saha ikilisi ve defansın geneli (sol bek hariç) fazla sıradan..

Zaten bu sene ki rezil gidişatlarının başka açıklaması yok, adamların omurgası sağlam değil..O yüzden sadece kanatları sağlam şekilde kapatan takımlar Schalke'den rahatça puan ve puanları aldılar bu sene..

Amrabat'ı sol taraf bakımından yazıyoruz ama güvenim sıfır bu adama, yine topu sürüp sürüp (onu da pek yapamıyor bazen) sonunda saçmalayacak deli edecek. Keşke yanılsam, bana kapak yapsa, beni sustursa yerin dibine soksa yine razıyım.

Beklentiler cok farkli oldugu icin dogal olarak, iyi yaptigi seyler pek göze batmiyor mesela.

Amrabat gercekten cok mücadele ediyor. Hizli ve güclü oldugu icin cok top kapabiliyor. Riera´yi rahatlatiyor.

Elimizde ondan iyisi yok o bölge icin. Emre´nin iyi hali bi alternatif olabilir belki o bölge icin. Ama fizigi yetmez Almanlara karsi.

Selam beyler. Az önce taktik tahtası kılığında Florya'ya sızdım ve kadroyu öğrendim. İşte bu akşamki 11'imiz :

Muslera - Eboue,Dany,Semih,Riera - Hamit,Selçuk,Melo,Sneijder - Burak,Drogba

Valla şov zamanı değil.. Burak biraz müsade edecek..

Farfan ve Bastos'u durdurursak işimiz kolay..

--------------------------------------Muslera-------------------------------------------

Eboue--------------------Semih---------------------Dany---------------------------Riera

Sabri---------------------Selçuk--------------------Melo-------------------------Amrabat

-----------------------------------Sneijder-----------------------------------------------

-----------------------------------Drogba------------------------------------------------

Bunun dışındaki kadroları kabul etmem..

Geri
Üst Alt