Sercan Eren
Parçalı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 4.657
- 1
- 1.148
Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke 04 | 21.45 | 20 Şubat
inanılmaz bir atmosfer olacak akşam
inanılmaz bir atmosfer olacak akşam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler Koreografi olacakmi diye sordum, bi bilen yokmu aramizda
3 boyutlu koreografi olmayacak deniyor ama kesin bilen yok sanırım.
Hani bu Huntelaar oynamıyordu, göz damarı patlamıştı.
Hani bu Huntelaar oynamıyordu, göz damarı patlamıştı.
Maça zemin damgası vurabilir.Arkadaşlar benim ciddi bir düşüncem var.Bence bu dünyanın bu konuda en iyisi diye iddaa edilen Hollanda şirketi bizi kazıklıyor.Bakın biz bunlardan bu zemini 2 kez aldık.İlki geçen sezon sonuydu.2.si ise daha yeni malumunuz.Ama dikkat ediyorum zemin sanki özellikle bozulsun diye yaratılmış.Bugünde fotoğraflardan medyadan Schalke antremanından falan zemine baktım.Gene çok kötü ve yağmur yağacak gibi.
İnşallah zemin sıkıntı yaratmaz
Maça zemin damgası vurabilir.Arkadaşlar benim ciddi bir düşüncem var.Bence bu dünyanın bu konuda en iyisi diye iddaa edilen Hollanda şirketi bizi kazıklıyor.Bakın biz bunlardan bu zemini 2 kez aldık.İlki geçen sezon sonuydu.2.si ise daha yeni malumunuz.Ama dikkat ediyorum zemin sanki özellikle bozulsun diye yaratılmış.Bugünde fotoğraflardan medyadan Schalke antremanından falan zemine baktım.Gene çok kötü ve yağmur yağacak gibi.
bizimkilerde bi tuhaf kıçı kırık beşiktaş maçında neler yapıyoruz karaegrafi olarak bu maçlarda tam vizyondasın bişey yok vala ben bekliyorum şahane bişey inş..