ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke 04 | 21.45 | 20 Şubat

onların ülkesinde demek ki şikeci,ezikbahçeli,karaktersiz şahenk yok.naparsın işte :mad:

avrupa maçlarını bile şifre koyan zihniyete 5-10 kalas ile döveceksin.

ailenle- belki küçük çocukların futbolu sevmesi ilgi duymasını sağlayacak gururlanacakları şeylerden uzak duracaz..

sülümanın haremini önemlisi ise, playboy tv de açsınlar bari...

Bugün 7 - 5 seyrantepe sanayi hattında çalıştım..Renktaşlarımı arenaya taşımanın huzurunu yaşıyorum..Birde akşama netten düzgün yayın bulursamm maçı 5-0 kazanırız:)

heycandan üşüyorum yaaa allah yardımcımız olsun siteye girişteki video güzel olmuş emeği geçenlere teşekkürler

arkadaşlar gidin kahvede-cafede uygun ortamlarda izleme şansınız varsa orda izleyin..

internetten biraz zor izlersiniz size söylemesi. acayip yoğunluk olur, bir takıldı f5 lyecem diye beklersiniz.

imkanı olan gitsin düzgün ortamlarda izlesin..

avrupa maçlarını bile şifre koyan zihniyete 5-10 kalas ile döveceksin.

ailenle- belki küçük çocukların futbolu sevmesi ilgi duymasını sağlayacak gururlanacakları şeylerden uzak duracaz..

sülümanın haremini önemlisi ise, playboy tv de açsınlar bari...

Allahın sopası yok bu şikeci ezikler akıllanmadı.Rabbbimden dileğim bu akşam şöyle farklı bir galibiyet alıp turu garantilemek yarında bu eziklerin bateye elenmesi.bu kadar çifte standart görmedim ben ya.yönetim bence hem havuzdan çıksın hemde avrupa maçlarını alsın.hiç olmazsa bizde decoder aldığımızda paranın kime gittiğini biliriz.bu zamana kadar almadım decoder falan ama kulüp maçları gstv den versin almazsam karaktersizim.ite köpeğe muhtaç olmak istemiyorum ben artık.

3-1, 2-0, 3-0. Hayal ettigim skorlar. Insallah böyle bir mac olur.

arkadaşlar gidin kahvede-cafede uygun ortamlarda izleme şansınız varsa orda izleyin..

internetten biraz zor izlersiniz size söylemesi. acayip yoğunluk olur, bir takıldı f5 lyecem diye beklersiniz.

imkanı olan gitsin düzgün ortamlarda izlesin..

ben internetten izlicem :sad007:

d-smartim var ancak smart spor kapalı 1 aylıgına açtırabiliyormuyum mesaj gönder açalım diyorlar ne kadar açılsı fiyatı bılgınız var mı :sad007:

Kalbim ağzımdan çıkacak, bu nasıl bir heyecandır Ya Rabbi ??

Ip degistirerek ZDF'in sitesinde canli yayini izleme imkaniniz varsa tavsiye ederim, cok kaliteli yayin yapiyorlar.

Sadece Almanya'dan giriliyor ama IP falan degistirip deneyebilirsiniz.

d-smartim var ancak smart spor kapalı 1 aylıgına açtırabiliyormuyum mesaj gönder açalım diyorlar ne kadar açılsı fiyatı bılgınız var mı :sad007:

Son güne neden bırakırsın ki onu anlamadım ? 1 ay önce başlasan fiyat baya bir düşerdi.. Son güne bırakmayın..

Not :Açtırma..

Sopcast akar hacılar... :ayatollah:

ben internetten izlicem :sad007:

kusuruma bakmada, uydusu olan birine git arkadaşına filan. internetten bu maç izlenmezz. acayip yoğunluk oluyor...

braga maçında aynı şeyi yapmıştım. acayip linkler filan ama olmuyor.. 15 dk iyi sonra 5-6 dk. yeniliyorsun sonra 45-60 arası ara ara takılıyor, 60 dan sonra takılmaktan veya 30-40 saniye geriden geliyor..

Son güne neden bırakırsın ki onu anlamadım ? 1 ay önce başlasan fiyat baya bir düşerdi.. Son güne bırakmayın..

Not :Açtırma..

ilk 3 ay her kanal açık diye aldırdık sonra yok o kapandı su kapandı sonuç olarak kapalı suan :sad007:

Parçalı formamla, atkımla, ruhumla, yüreğimle Arena'ya yavaştan yol alıyorum. BAŞARILAR ASLANLARIMIZA...

Höger, Höwedes, Matip, Fuchs

Bu defansmı rezildende öte????

Sadece tek bişey sölicem adamların transfermarkt değerlerine bakın bizimkilerle karşılaştırın..

Bu arada Drogba 3m görünüyor ama sebebi yaşı.. Ayrıca bu değerler bonservis ücreti olarak tahmin ediliyor.. Bizde bonservis vermedik dikkat ederseniz..

Transfermarkt salliyor, yüzde 85-90'i yanlis inan bana, yalan söylemeye niyetim yok.

Görüsüne saygim var yanlis anlama simdi Schalke savunmasi kötü degil diyorsun ama bu Takim 31 Mac'ta 45 Gol yemis bir Takim.

Biz 31 Mac'ta 36 Gol yedik ve bizim savunmamizin nekadar kötü oldugunu biliyoruz, o yüzden Gol atma acisindan gercekten icim rahat.

Mac'tan önce fazla konusmak iyi degildir ama inanin bana, Drogba gününde olursa tek basina Taksim'e yollar Schalke savunmasini bidaha geri dönemezler.

Geri
Üst Alt