ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

------------muslera------------

eboue------semih----dany----riera

-----------melo-----selçuk--------

hamit--------sneijder--------burak

-------------drogba--------------

KESİNLİKLE BU ŞEKİLDE OYNAMALIYIZ SÜREKLİ. 4-3-1-2 kanatsız verimsiz bi sistem

Neden olmasin? Oyuncular bunlar da, bakalim dizilis nasil olacak. Bende 4-3-1-2 sistemini sevmedim.

Muslera *

Eboue - Semih* - Danny* - Riera*

Selcuk* - Melo

Sneijder*-Amrabat*

Burak-Drogba*

* = 100% kadroda olmali ve maca baslamali .​

Smartspor Şampiyonlar ligi Özel programında;

Burak Yılmaz: Yeni transferlerimizle çok daha güçlü bir takım olduk, dikkat edilmesi gereken takım biziz, üçlemenin sonuncusu olan bu kupayıda kazanmak istiyoruz, taraftarımızın desteğiyle ilk maçta avantajlı skoru alıcağımızı düşünüyoruz.

Hamit Altıntop: Schalke'de sadece futbol oynamadım burada yaşadım, büyüdüm ailem hala burada yaşıyor ama biz Schalke'yi yenecek güçteyiz profesyonel bir futbolcuyum ve Schalke karşısında elimizden geleni yapıcaz, Şampiyonlar Ligi kupası ulaşılabilecek en üst nokta bizde bu kupaya talibiz.

Sneijder: Gücümüzün farkındayız, bu kupayı daha önce Hamit'i yenerek kazandım, Drogba'da kazandı, kupa kazanmak bir futbolcu için en mutlu olduğu an, Uefa kupası ve Süper kupa resmine gelirsek yeni bir fotograf eklemek isteriz(Bunlar biraz eskidi gibisinden söyledi) :D

Hiçbir futbolcu kupaya dokunmadı, dokunursalar uğrunun kaçıcağını düşünüyorlar, diğer futbolcular röportajlarını kaçırdım tekrarı yayınlanırsa onlarıda aktarırım.

Kadro ve taktik oluşturmak gerçekten çok zor , Allah FT'ye yardım etsin :asd:

4-3-1-2 oynamayacaksak , mecburen Sneijder'i sola koyacağız :o

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Riera

Hamit-Melo-Selçuk-Sneijder

Burak-Drogba

Schalke'de en fazla çekindiğim isim Farfan. Sol tarafımız çok berbat. Rieranın üzerine oyun oynanırsa 10 kişi bile bırakabilir bizi. Bunun dışında çekindiğim başka oyuncuları yok. Melonun oynayıp oynamaması bizim açımızdan kritik bir karar. Oynamasını çok isterim. Ve asla 4-4-2 ya da 4-3-1-2 gibi saçma sapan şablonlarla oynamamalıyız. Ligin dibindeki akhisar belediyenin 4-3-1-2 ile bize neler yaptığını hep beraber gördük dün akşam. Kanatsız oyun intihar gibi birşey.

Rakibin kanat hücumlarını Hamit'in defansif özellikleri ve Amrabat'ın Bastos'u ileriye çok çıkmasını engellemesiyle çözmek en mantıklı yol bence. Bu uğurda Burak bu maç yedek oturmalı.

-------------Drogba-------------

Amrabat-----Sneijder-----Altıntop

-----------İnan---Melo----------

Riera-----Dany----Kaya----Eboue

-----------Muslera--------------

Başkan kadron güzel ama böyle oynayınca rakibin bekleri çıkınca sıkıntı olur,o yüzden antalya maçındaki gibi bence ileride tek forvet oynamalıyız duruma göre böyle oynayabiliriz..

Hoca böyle bir maçta macera aramaz.

645164_Galatasaray_SK.jpg

hamitle burak kanat değiştirebilir. Farfanın sağ kanatta oynama durumuna göre

Bizim defans sorunu Drogba ile çözülecek, rahat olun :yenieek:

Nando

Abui-Dany-Semih-Riera

Melo-Selçuk

Hamit-Wes-Engin

Drogba

​

Bizim defans sorunu Drogba ile çözülecek, rahat olun :yenieek:

aynen.

rakibi düşün.. biz ne kadar farfan-huntelaar çekiniyorsak. onlar drogba-sneijder hatta burakdan daha çok çekiniyorlar.

açık şekilde şu var. drogba pres yapmasa bile sürekli. stoperleri burak-drogba varken, oyuna katılmazlar. burda öenmli olan şu bence..

kontra yemedikten sonra defansımız hata yapmaz.

1-melonun geriden aldığı pasları hızlı şekilde ileri veya kanatlara açıp tek toplarla rakip sahaya inmek.

2-beklerin çıkışlarında burak-drogba öne gelip stoperleri çekip alan yaratması

3-melo dan orta sahaya gelen toplarda selçuk-hamit ve snejder yakın durarak pas yapması sürekli

4-uzun top atılcaksa drogba tercihi ile topu tutmak veya indirmesini sağlamak.

5-sürekli pres yapmaya gerek yok bence. orta sahaları topu alınca baskı yapmak gerek, stoperlerinin nokta pasları çok nadir olur. ilerde basıp kanatları veya orta sahayı çabuk geçmlerine izin vermemeliyiz. pres yaparken bile kontrollü.

6-rakibin forveti aldığında danny-semih ikilisi alan kontorülünü iyi yapmalı - tpo alıcam veya müdahale edicem diye geçilmemeli kolayca, mesafe koymalı. çünkü süratli ve teknik adamlar uzaktan almalı ki pas mecbur etmeli..

Drogba Vs Bayern UCL Final HD - YouTube

drogba beyern maçında yaptıkları. yüksek toplar sürekli drogbada. orta sahadan atılan toplarda sürekli yaptığı ayağının dışı ile tek pas ile arkadaşını buluşturup hızlı çıkış, top tutup geriden desteği sağlamak. yeri geliyor kaptırdığı topta bile lam peşinden koşuyorr defansa...

drogba işte böyle biri.

size küçük bir hatırlatma. iyiki snejder gelmiş 10 numara pozisyonu tam olmasada. en azından koşan destek veren biri. diego vs olsaydı sadece top varken görürdük...

Farfan'dan niye bu kadar cekiniyorsunuz ? :o

Schalke bize önlem alsin, biz Schalke'ye degil.

En büyük Galatasaray :cool:

AW: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

dün gece yarisi sky alman haberlerini izlerken.. Drogba akhisar karsisinda 7 dakikada oyunu kopardi diyince bi anda gururlandim :D

Geri
Üst Alt