ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Zemin cok berbat ... Schalke deplasmaninda cokfarkli olur hersey. Sadece Sneijder olayi var. Sorun nerde bilmiyorum ama iyiye gitmiyor.

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Kimse kusura bakmasında Fatih Hoca şu bu diyoruz da Sabri,Semih,Dany, Riera 4lüsüyle (Semih'i biraz dışarda tutuyorum) her maç allaha emanetiz bugünde öyleydik 2-3 tane boş kaleye kaçırdılar :) Bu sezon sonuna kadar böyle yapcak birşey yok.. Tutup neden stoper alınmadı demek de şu saatten sonra saçma..

Yanlız böyle oynarsak ortada ve geride Shalkeyi geçsek bile sonrası çok çok zor... Hatta imkansız...

Hele Schalke'yi geçelim de bir gerisi önemli değil zaten kura şansına da bakar ayrıca..

Kalkıpte Porto ya da Malaga gibi bir rakip gelebilir çeyrek finalde..

taraftardan ne bekliyosunuzki biletler okadar pahalı olunca haliyle sosyete kesimi gidiyo maça adamlar tiyatro izler gibi maç izliyolar senin benim gibi taraftarlarda cafelerde yapıyolar tezahüratı

Böylesi daha i,yi oldu turu geçen biz olursak çok ses getirecek şu an millette başarısızlık karamsarlık havası var

Sizleri bilmem arkadaslar ama Hamit beni öldürdü bitirdi mac boyu... yani tamam topu aliyorsun ama bari olumlu isler yap. her kaptiginda mecbüren geri döndü bir defa rakibin üstüne gideyim calim atayim orta yapayim aklindan gecirdi mi diye düsündürdü beni...

Selcuk ve Melo mu diyelim... baska birsey mi diyelim... Yani Selcuk bile o kadar pas hatasi yaptiki aklim almadi, ha savunmada baya is yapti buna lafim yok ama burda bir cok pas hatasi yüzünden (sadece selcuk degil bir cok oyuncumuz) enerjimizi savunma yapmaya ve rakibin pesinden kosmaya harcadik.

Sabri Reis'e laf yok her zaman Galatasarayimizda bir yeri var ama acikcasi bu seviyeyi atak anlaminda kaldiramiyor.

En büyük elestirimi Imparatora yapmak istiyorum ama yapamiyorumda ayni anda... Hocam Sneijder sol kanat oyuncusu degil iceri dönük kanat oyuncusu gibi de oyniyamaz. Bunu Cambodyada bencok bi-lim de biliyor. Hocam Sneijder 2 defa o kanattan bindirme yapti birisinde bizim oyuncular pasi vermedi ikincisinde Selcukun pasi 10 metre kisa düstü yoksa ilk yari mac 3-0 olmustu...

Hocam Hamitte bu kadar israrli olmanizin nedeni mümkünse biraz ifade edin ki hic anlamis degilim... cok iyi oynasada faydasi eh iste... kötü oynadiginda ise takim de iyce dökülüyor...

Bunlari bir atalim kenara ben rövanstan ümitliyim Bu schalke bir cok kacirsada bizim bu sezon boyu bu kadar kötü oynadigimizi hatirlamiyorum bu nedenle ikinci mac icin kat kat daha iyi oyniyacagimizi ve bu tek golu da bir sekilde bulacagimiza inaniyorum.

şu an ki futbolun sorumlusu fatih hocadır sene başından beri güvenle izlediğimiz maç yok hep kötü futbol. hoca müthiş kariyerli müthiş futbol bilgisi var ama artık futbol anlamında düzeltmeli biraz daha bu takım bu kadar kontra yememeli her maçta en azından

hoca ne yapsin orda ?! dany orda resmen al at demis . öyle hata amtörde yapilmaz . hoca mi ciksin stoper oynasin:SS:

Fener stadına dönmüş stad, taraftar çekirdek çiğnemekten başka bir halta yaramıyor. Stad modernleşince insanlarda modernleşiyor işte o atmosfer kalmıyor millet bağırmıyor, nişantaşından levennten gelen sosyetelerin stadda bağırmasını beklemeyin. Bence bazı taraftar gruplarına el altından bedava bilet dağıtılmalı

Yanlız böyle oynarsak ortada ve geride Shalkeyi geçsek bile sonrası çok çok zor... Hatta imkansız...

Elbette imkansız. Gerçekçi olmak lazım. İkinci tur bile bizim için başarı.

Çeyrek finale kalırsak bu mükemmel bir başarı olur.

Ötesi imkansız. Hadi bir açık kapı bırakalım imkansız gibi olsun. :)

Koca tarihte sadece 4 kez takımlarımız CL son 16'sı görmüşler. Zaten üçünü biz yaptık. Diğeri de Fener'den geldi. Son 8 ise iki kere oldu. Biri bizden biri Fener'den. Bu şartlarda çok büyük hedefler koymak pek akılcı değil.

Sağlık olsun. Canları sağolsun. Bir 90 dakika daha var önümüzde.

Kimse kusura bakmasında Fatih Hoca şu bu diyoruz da Sabri,Semih,Dany, Riera 4lüsüyle (Semih'i biraz dışarda tutuyorum) her maç allaha emanetiz bugünde öyleydik 2-3 tane boş kaleye kaçırdılar :) Bu sezon sonuna kadar böyle yapcak birşey yok.. Tutup neden stoper alınmadı demek de şu saatten sonra saçma..

Sabuma inanilmaz berbat :SS:

bu hal böyle olunca bütün takimin kimyasini bozuyor malesef.

o değilde Dany Nounkeu'yu en başta neden aldık onu hala çözebilmiş değilim bildiğin Gaziantepspor'un stoperini aldık...

He tamam adam çokta kötü değil yine oynuyordu dünya çapında yıldız bir stoper almalıydık..

he he sorun fatih hocada

uefa kupası, euro 2008 de yarı final ( almanyadan daha iyi oynayıp elendiğimiz yarı final), ligde 5 şampiyonluk çalıştırdığı 6 senede, he fatih hocada suç

Allah alllaaaaaah yani o başarıları kazandı diye hiç hata yapamayacak mı bu adam nedir yani ? Hatalıydı işte oyuncu değişikliği yanlış takıma organizasyon öğretmiyor ve HAMİT...

Terim takima iyi futbol oynatmiyor. bu gercegi kabul etmeliyiz. topsuz oyun sadece top rakipteyken pres yapmak degildir.

sneijderi çıkarıp amrabatı almak çok büyük bi hataydı. madem savunma dökülüyor ofansa ağırlık vermeliydik

maçtan yeni geldim bu kadar kötu oyunun sebebi ne hamit ne danydir fatih terimin saçma sapan taktiğidir sol kanattta snejeder ALllah aşkına hocam burağı ileride tek bırakıp 4-2-3-1 oynasak shalke kesinlikle dağılırdı bu maçta fark yemediğimize dua edin.

Burak'ı, Drogba'yı ve Sneijder'i kesmek kolay değil. Hal böyle olunca nasıl bir sistemle oynamak lazım açıkçası bilemiyorum. Garip bir kadromuz oldu. Beklerimiz de çok etkisiz oldukları için çok zorlanıyoruz.. 3 tane süper hücumcumuz var ama topu oraya taşıyamıyoruz ve oyunu rakip sahaya yıkamıyoruz. Bu işin çözümü nasıl olur kestiremiyorum hiç..

o değilde Dany Nounkeu'yu en başta neden aldık onu hala çözebilmiş değilim bildiğin Gaziantepspor'un stoperini aldık...

He tamam adam çokta kötü değil yine oynuyordu dünya çapında yıldız bir stoper almalıydık..

urfi sakatlanmasaydi zaten dany ilk 11 de oynamazdi. yedek diye alindi ve zamanla belki ilerleme saglar diye alindi. fiyatida ucuzdu aldilar isde. asil facia devre arasinda hocanin israr ile sol bek ile stoper isteyip alinmamasidir.

Bugün bu yorumları görünce tevekkeli değilmiş günlerdir Sergen, Rıdvan gibilerinin Schalke kolay takım falan demesi diyorum.. İnceden inceden işlemiş taraftarın içine bu takımla nasıl berabere kalırsın havasındalar...

Unuttunuz mu Fenerbahçe gidip Sevilla'da 2-0'dan turu geçmişti, o kadar da mı yapamayız ya.. Ne bu tavırlar çantada keklik gördüğü için mi herkesin..

Seneye stoper-sol bek ve yardıran 1 kanat oyuncusu alalım tamamdır

Geri
Üst Alt