ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

1-0 girsek devreye forvetlerden birini çıkarıcaktım

1-1 girince işler değişti Wesley'e çıkardım -F.Terim

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Rövanşa kadar bu kadro oturtulmalı bence

Muslera

eboue-semih-dany-riera

----Melo----Selçuk----

Burak---Sneijder--Engin

--------Drogba--------

tabi ligde ordu maçında melo yerine yekta , eskişehir maçında eboue yerine sabri, gençlerbirliği maçında riera yerine hakan ile rotasyon yapılabilir :D

----------------Muslera------------

Eboue-----Semih------Dany-----Hakan

---------------Melo----------------

Sabri-------Selçuk---------------Riera

-----------------Sneijder------------

---------Drogba-----------------------

İdeal kadro.

Rövanşa kadar bu kadro oturtulmalı bence

Muslera

eboue-semih-dany-riera

----Melo----Selçuk----

Burak---Sneijder--Engin

--------Drogba--------

tabi ligde ordu maçında melo yerine yekta , eskişehir maçında eboue yerine sabri, gençlerbirliği maçında riera yerine hakan ile rotasyon yapılabilir :D

renktaş burak sağda olmaz belki ligde idare ederiz ama şampiyonlar liginde olmuyo işte bu sefer bizim sağ kanadımızı otobana çevirirler drogba veya buraktan birisini yedeğe çekeceksin oda burak olur

burağı sağ kanata çekmekten başka çare yok. drogba yedeğe çekilmez. sneijder kanatta oynamaz

Sahanin en iyilerinden biriydi Burak. Bence Drogba ile oynamalarinda bi sakinca yok.

Amrabat gercekten yetersiz. Bende kararimi verdim artik. Asla oynatmam.

Sneijder oyundan cikmayacakti. En hayirlisi buydu. Amrabat Terim´in planlarini alt üst etti. Berbat oynadi.

Hamit 2 metreden gol atamayinca, Dany´de amatörce bi hata yapinca, sistemi tartisiriz tabi. Ama bu hatayi yapmayacaklar.

Sansimiz hala %50. Ben hic tedirgin degilim. Kötü oyunumuza kiziyorum. Hatalarimiza kiziyorum.

Schalke´den iyi takimiz ve bunu 2. macta gösterecegiz

Rövanş 12 Mart'ta ve o tarihe kadar üç lig maçımız var.

Motivasyonu şimdi lige çevirip bu üç maçtan 9 puanla çıkmamız lazım.

Tekrar buralara gelebilmek için ligde şampiyon olmamız lazım.

renktaş burak sağda olmaz belki ligde idare ederiz ama şampiyonlar liginde olmuyo işte bu sefer bizim sağ kanadımızı otobana çevirirler drogba veya buraktan birisini yedeğe çekeceksin oda burak olur

burak elinden geleni yapar ayrıca burak da oynamaz sağda hamit oynarsa gol atamayız gol atan oyuncu sayısı düşer , burak olur bence sağda üstelik schalkenin sağ tarafı daha tehlikeli

Sahanin en iyilerinden biriydi Burak. Bence Drogba ile oynamalarinda bi sakinca yok.

Sneijder oyundan cikmayacakti. En hayirlisi buydu. Amrabat Terim´in planlarini alt üst etti. Berbat oynadi.

Hamit 2 metreden gol atamayinca, Dany´de amatörce bi hata yapinca, sistemi tartisiriz tabi. Ama bu hatayi yapmayacaklar.

Sansimiz hala %50. Ben hic tedirgin degilim. Kötü oyunumuza kiziyorum. Hatalarimiza kiziyorum.

Ambrabat 2. yarıda girince sol kanat toparlandı yoksa o kanat Sneijder ile otobandan beter olurdu ki ilk yarıda oldu!

Şimdi burda Sneijder'in mi hatası var? Tabi ki hayır adamın sol kanatla alakası yok bu Ft hatası 2. yarıda bunu düzeltti ve takım daha az posizyon verdi.

Amrabat hücumda rezalet ama kanat oyuncusu güdüsüyle çizgide beklemesi Farfan'ın ve Schalke sağ bekinin etkinliğini biraz düşürdü bence. Sneijder ile bunu yapmak zordu.

Ama tek faydası bu oldu malesef.

Dany´nin yerine Gökhan Zan opsiyonu da düsünülebilir. Gökhan Zan gayet kaliteli bir stoper. Hem kontenjan da acar ligde.

Dany de biraz dinlensin, kendine gelsin. O kadar rahatliga izin veremeyiz yani. O hatayi yapmasa bambaska seyler konusacagiz.

Moralimizi bozmiyalim beyler. Schalkeyle isimiz bitmedi daha

12 martta burda sevineceksiniz bekleyin 3 hafta :yenieek:

Moralimizi bozmiyalim beyler. Schalkeyle isimiz bitmedi daha

Haklısın reis.

ahmet_altan_taraf_gazetesi.jpg

yine söylüyorum burağı sağ kanata çekmek ZORUNDAYIZ. trabzonda sağ kanatta oynayıp 19 gol attığı sezon da vardı orda oynayabilir. defansif açıdan yarı katkı verse bile yeter.

Geri
Üst Alt