ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

Muslera

Sabri

Semih

Dany

Eboue

Melo

Hamit

Selcuk

Sneijder

Burak

Drogba

Drogba'nın yerine Amrabat'ı koyalım bence..

Olası bir ters durumda oyuna sonradan girecek Drogba ile hem tribünler , hem takım çoşar.. hem rakibi paniğe sokarız..

Bu adamların ligde dökülüyor olması ben korkutuyor. Tek hedef motivasyon avrupa maçları olacak.

Konu dışı ama kuşların ÇAKMA Efsanesinin ettiği lafa bakın hele..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Türkiye’de sık sık Hagi’yle karşılaştırılıyor, bu tür sorularla hep karşılaşıyorsun. Aranızda benzerlik görüyor musun? Alex :" Hayır. Bir kere oynadığımız dönemler farklıydı. Türkiye’de böyle benzetmeler yapmayı severler. Çocukken Hagi’yi dünya kupası maçlarında izliyordum. Hagi’yi oynadığı kulüplerle hatırlamıyorum."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Malex'e biri Hagi'nin Barcelona ve Real Madrid gibi iki klübün formasını giydiğini söylesin..

Gerçi sadece İtalya'da ve Türkiye'de dandirik iki klüp de oynayınca Avrupa futboluna uzak kaldı ...

eboue veya sabri hayatlarinda hic sol bek oynamismi .. keske birisi bunlarda sol bek oynaya bilse sorun kalmaz fazla . hem ikiside hizli hemde kontenjan sorunu bile yasamayiz ligde bu kadro ile.

valla bence çok mantıklı farfan karsısında riera yerine sol bek oynamamış eboue yi tercih ederim ki sol bek oynamışlığı olabilir benm en büyük korkum riera ki shalke de üstüne gidecektir oynarsa riera dany nin de açık vermesine sebep oluyor defansta

valla bence çok mantıklı farfan karsısında riera yerine sol bek oynamamış eboue yi tercih ederim ki sol bek oynamışlığı olabilir benm en büyük korkum riera ki shalke de üstüne gidecektir oynarsa riera dany nin de açık vermesine sebep oluyor defansta

carlinhosu almış olsak şimdi bunları düşünmüyor olacaktık:o

şampiyonlar liginde yabancı sınırlamamız varmı ?

119272.png

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde G.Saray'ın Schalke 04 ile karşılaşacağı maç öncesi harika bir tanıtım videosu hazırlandı !

https://amkspor.com/video/dev-mac-oncesi-muhtesem-tanitim.html

mutlaka izleyin arkadaslar ;)

kesinlikle burak drogba yada burak umut yada drogba elmander çift forvet çıkalım arkasına sınejder yazılmış 4-3-1-2 bu formasyon bizi bitirir

4 2 1 3 ileriki üçlü amrabat - drogba - burak. amrabat ve burak koşarsa ki mecburlar çok sorunyaşamayız. asıl korktuğum riera ve eboe benim. eboe akhisar maçında yine takip etmedi. atakta iyi ama kademesi çok düştü bu yıl. karşı çıkan çok olacak belki ama kademesi iyi olan sabri bu maçta oynamalı. riera için alternatif yok s s oynayacak maalesef.

sağ kanattan çekinmenize gerek yok farfan forvet oynacak adamlarda. bi tek sol tarafları çok tehlike. fuchs ve bastos a karşı eboue ve hamit yeterli olacaktır inşallah. sol tarafada riera burak koyabiliriz.

...............muslera..........

eboue..semih..dany..riera

...........selçuk...melo.......

hamit......sneijder.....burak

................drogba...........

Az Tv kablolu vermicek heralde film koycaklar yine... ZDF 'de kabloluda yok sanırım... :(

Geri
Üst Alt