ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

top bizdeyken iyi ama ya top rakipteyken?? o yüzden Burak ın yerine Hamiti koymalısın bence.Drogba yada burak oynamalı...

Önceden olsa haklısın da artık fovette Umut-Burak yok DD ve Burak var. DD ilerde her türlü top tutar. Zaten içeriye özgü bir sistem bu. İlerde eskiye oranla daha çok top tutabileceğimiz için eskisi kadarda pozisyon vermeyiz bence. Yani önce deleriz sonra oyunu dengeleriz. Bence bunu yapabilecek bir kadromuz var. Yeter ki Wes sahada iken DD'de olsun.

Sana şunu söylim bu kadronun da çıkma olasılığı gayet yüksek.

ciksin, yenilelim gram laf etmem.

Ama ben Terimin bu kadroyu cikaracagina ihtimal dahi vermiyorum, en azindan bu diziliste zor.. belki bu kadroyu 4-2-3-1 olarak cikarir, gerci o na da sükür, sabri emre c amrabat gibi tuhaf isimler oynamasin da...

İleri üçlü Hamit Drogba Burak olsa olmaz mı? Hamitin solda oynaması çok mu abes kaçar? Bayernde oynamıştı ve de iyi oynamıştı diye hatırlıyorum da. Ya da bilemedim

burada bazilari Fatih Terim'e Padisah muamelesi yapiyor, geciniz o isleri.

Kimse elestirilemez diye bir kural yok. Hakaret, Küfür olmadigi sürece degil Fatih Terim, Kralini bile elestiririm.

Herkes eleştirilirde bir adamın hiç doğrusunu söylemeyip sadece eleştirmek art niyetliliktir. Bunu sana yazamadım seninyorumlarını görmedim bu konuyla ilgili daha öncede gördüklerim var. Sen üstüne alınma.

sadece ego yetmiyor iste. Görüyoruz bu sene.

Mourinho Reisin Kiralidir. Terimle kiyaslamam bile.

Tam bir Taktik Uzmanidir Jose Reis.

Terim ise iyi bir motivatördür o kadar.

Vatan Millet Sakarya Taktigiyle oynatan bir Hoca. Tabi Türkiye gibi Profesyonellikten uzak, sadece gazla biseyler yapilan bir ülkede tabi tartismasiz en basarili Teknik Direktördür.

Dedigim gibi Mourinhoyu Terimle kiyaslamak, Mou ya büyük haksizlik olur.

Yav birak, Fatih Hoca nin Taktik bilgisi arsene wenger den de, ancelotti den de kat kat daha iyidir, jose mourinho ise dunyanin en iyisidir.

youtube videolarina kanmissin cocuk

fantaziye falan kacmasin, su macta emre colak ve onun gibiler hic cekilmez. Bir kez de mantigini ön planda tutsun. Kendi elleriyle sampiyonlugu vermeye niyet ama bi zahmet CL deki kaderimize karismasin.

Senin yaptigina satis derler acikcasi. Biz simdi hayal kuruyorsak, dört gözle bu maclari bekliyorsak, belki 10 seneden beri ilk defa ligde ciddi bir puan farki yakaladiysak (2 sezondur), bunu tamamen Fatih Terim´in varligina, agirligina, havasina, kapasitesine borcluyuz. Biraz saygi degil mi?

Aynisi basketbol icin gecerli. 2 tane liderimiz birden gitmis (Hawkins, Domercant), savunmanin en direncli adami Göksenin gitmis, sezon icerisinde 2-3 kere planlama degistir, ama en ufak olayda saldiriya gec. Ataman söyle böyle, basketbol subemiz söyle böyle. Emege saygi göstermiyoruz millet olarak. Imkansizi basarinca takdir ediyoruz. Dün Efes Pilsen´e karsi mucize bir galibiyet alinca, "Helal olsun Aslanlar" demeyi biliyorsunuz. Domercant, Hawkins, Göksenin yok, üstüne Gordon ve Cenk yok, su an Avrupa´nin en formda ekibini yenince de "Tebrikler Ergin Ataman" :)

Demem o ki, Fatih Terim yari final oynamadigi sürece takdir edilmeyecektir bir kesim tarafindan. Neden? Imkansizi basarmadi ki :) Niye takdir edelim dimi :)

İleri üçlü Hamit Drogba Burak olsa olmaz mı? Hamitin solda oynaması çok mu abes kaçar? Bayernde oynamıştı ve de iyi oynamıştı diye hatırlıyorum da. Ya da bilemedim

Hamit orta sahada oynar, Kanat oyuncusu icin cok cok agir, ama iyi top tutuyor. 3lü orta sahanin ideal sag ic orta saha oyuncusu...

Schalke mecbur golü bulmaya çalisacak, çünkü 0-0 onlar için büyük risk,

bu yüzden zaman zaman boş alan ve golü de buluruz.

duran toplarda çok dikkatli olmalıyız.:yenieek:

Arda , sen fm basinda sampiyonluk mucadelesi verirken Fatih Hoca Tarih yaziyordu

Herkes eleştirilirde bir adamın hiç doğrusunu söylemeyip sadece eleştirmek art niyetliliktir. Bunu sana yazamadım seninyorumlarını görmedim bu konuyla ilgili daha öncede gördüklerim var. Sen üstüne alınma.

ben terimin her zaman hakkini vermisimdir, o olmasaydi Takim bu kadar kisa süre icinde toparlanmazdi. Bu durum Terimin taktik konusunda son derece yetersiz oldugu gercegini degistirmez.

ŞL grup maçlarının en iyi oyuncusu ve gol kralını kesmişsin , O da güzel :asd:

her oyuncu kesilebilir.ayrıca akhisar karşısında yanında umutla etkili olamadı burak, tek çıkarsa kesinlikle kaybolacağını düşünüyorum.(fatih hocanın tek çıkacağını düşünüyorum.)

o zaman bi liste yapalım kim daha çok gol asist yapmışsa onlar oynasın ne diye kafa yoruyoruz di mi?

.

ben terimin her zaman hakkini vermisimdir, o olmasaydi Takim bu kadar kisa süre icinde toparlanmazdi. Bu durum Terimin taktik konusunda son derece yetersiz oldugu gercegini degistirmez.

sadece motivasyonla burda diyosun yani

Fatih hoca umarım yine umutla falan başlayıp 2. yarı oyuncu degistirmez kanser olmadan 1 mac izleyelim hamleleri baştan yap :rolleyes:

Senin yaptigina satis derler acikcasi. Biz simdi hayal kuruyorsak, dört gözle bu maclari bekliyorsak, belki 10 seneden beri ilk defa ligde ciddi bir puan farki yakaladiysak (2 sezondur), bunu tamamen Fatih Terim´in varligina, agirligina, havasina, kapasitesine borcluyuz. Biraz saygi degil mi?

Aynisi basketbol icin gecerli. 2 tane liderimiz birden gitmis (Hawkins, Domercant), savunmanin en direncli adami Göksenin gitmis, sezon icerisinde 2-3 kere planlama degistir, ama en ufak olayda saldiriya gec. Ataman söyle böyle, basketbol subemiz söyle böyle. Emege saygi göstermiyoruz millet olarak. Imkansizi basarinca takdir ediyoruz. Dün Efes Pilsen´e karsi mucize bir galibiyet alinca, "Helal olsun Aslanlar" demeyi biliyorsunuz. Domercant, Hawkins, Göksenin yok, üstüne Gordon ve Cenk yok, su an Avrupa´nin en formda ekibini yenince de "Tebrikler Ergin Ataman" :)

Demem o ki, Fatih Terim yari final oynamadigi sürece takdir edilmeyecektir bir kesim tarafindan. Neden? Imkansizi basarmadi ki :) Niye takdir edelim dimi :)

imkansiz mimkansiz beklemiyorum Terim'den. Dogru Kadroyu cikarsin yeter.

Tuhaf tuhaf oyunculari oynatmasin yeter. Yenilsek de mühim degil, en azindan dogrulari yapti deriz.

F.Terim'in 13-14 tane kupası var. 5 şampiyonluğu, bir avrupa şampiyonluğu var. Bunların sadece motivasyonla kazanıldığını iddia etmek komik değil mi?

Geri
Üst Alt