ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

646706_Galatasaray_SK.jpg

bu cekilde bence olur. amrabat orda farfanla savasmassa bende bir sey bilmiyorum. zaten burda forumda cogu kisi güresci ilan etti onu birakalimda gürecsin o zaman arkada :D

Beyler schalke antrenörü görmesin diye böle yaptım sanmayın...Ama küçük çıkıyo:(

#GalatasarayaOynananOyunuBozacağız arkadaşlar tt yapıyoruz destek verelim.

646708_Galatasaray_SK.jpg

FIFA’ya gidene bak!

Galatasaray'ın yıldız transferi Drogba'nın eski takımına Çin Futbol Federasyonu tarafından şok bir ceza verildi.

Çin Futbol Federasyonu, Galatasaray’ın golcüsü Didier Drogba’nın eski takımına şok bir ceza verdi.

2003 yılında, Tianjin Teda ve Galatasaray’ın yeni golcüsü Didier Drogba’nın eski takımı olan Shanghai Shenhua arasındaki maçta şike yapıldığı tespit edildi.

Çin Futbol Federasyonu ceza olarak, Shanghai Shenhua’nun 2003 yılındaki şampiyonluğunu elinden aldı.

Federasyon iki kulübe de 160 bin dolar para cezası verirken, Shanghai Shenhua’nın gelecek sezon puanlarının silineceği öğrenildi.

Kaynak: *********************

.........

yahu kim bizle ugrasirsa az cok degil bir süre sonra bir yerden tokati yigiyor :lol:

FIFA’ya gidene bak!

Galatasaray'ın yıldız transferi Drogba'nın eski takımına Çin Futbol Federasyonu tarafından şok bir ceza verildi.

Çin Futbol Federasyonu, Galatasaray’ın golcüsü Didier Drogba’nın eski takımına şok bir ceza verdi.

2003 yılında, Tianjin Teda ve Galatasaray’ın yeni golcüsü Didier Drogba’nın eski takımı olan Shanghai Shenhua arasındaki maçta şike yapıldığı tespit edildi.

Çin Futbol Federasyonu ceza olarak, Shanghai Shenhua’nun 2003 yılındaki şampiyonluğunu elinden aldı.

Federasyon iki kulübe de 160 bin dolar para cezası verirken, Shanghai Shenhua’nın gelecek sezon puanlarının silineceği öğrenildi.

Kaynak: *********************

.........

yahu kim bizle ugrasirsa az cok degil bir süre sonra bir yerden tokati yigiyor :lol:

sahaya yansımış mı?

Huntelaar oynayacakmış

maça çıkmadan önce iyi içmiş bizimkiler duracağı yeri şaşırmışlar
redface1.gif

Hangimiz Pes'te böyle yapmadık ki 2 milim ileri 1 milim ger,i biraz dağınık biraz random... :asd:

Kadro budur..... ikinci yarı drogba girer duruma göre umut engin yekta balta olur

Ben ikinci yarı düşündüm kara mamba yı ama ilk yarıda olabilir burak yada mamba

Düsünüyorum da, Almanya'daki macta acaba kac bin tane Kus ve Karga Schalke Taraftar'larin arasinda olacak :o

Tecrübe devreye girer bundan sonra. Adalet falan filan iyi hos seyler, ama bu macta adaletten fazlasi lazim. Kalite lazim, tecrübe lazim. Gerekirse Burak da yedek kalir. Gerekirse Sneijder de yedek kalir, ama Drogba kalmaz, kalmamali. Drogba ayri güc.

Geri
Üst Alt