Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat
drogba ile melo emre çolakı ezdi

drogba ile melo emre çolakı ezdi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Elmander baya fit gözüküyor kulubede olmalı
emre antrenmanda bile yerlerde :lol:
emre antrenmanda bile yerlerde :lol:

inanilmaz konsantre bir galatasaray bekliyorum sahada, basmadik yer birakmayin!
top bizde oldugu zaman sürekli atak yapmayi düsünmeliyiz, duran toplarla etkili olabiliriz!
hoca şimdi antremanda kafamdaki dizilişi yaparım sahaya yansıtırım akşamada schalke ye bildiririz açıklarız gibi bir şey dedi mi? ben akşam 11 açıklanacak gibi anladım
24 saat önceden 11 açıklanmaz heralde![]()
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim kritik Çek Cumhuriyeti karşılaşmasının ilk 11'ini açıkladı.
Fatih Terim, Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde, mücadele ettiği A Grubu'ndaki son maçında yarın TSİ 21.45'de Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan A Milli Takımın
ÇEK CUMHURİYETİ MAÇININ ON BİRİ
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim toplantının son bölümünde sürpriz bir şekilde Çek Cumhuriyeti maçının on birini şöyle açıkladı:
Volkan, Hamit, Emre Güngör, Servet, Hakan Balta, Arda, Tuncay, Mehmet Topal, Aurelio, Semih ve Nihat.
Öte yandan milli takım, yarın maçın yapılacağı Cenevre Stadı'nda 15 Dakikası basına açık olmak üzere son çalışmasını yaptı. Fatih Terim yönetiminde yapılan idmanda basına açık bölümde kısa süreli topla çalışma yapan (A) Millilerin, kapalı bölümde ise yarınki maçın taktiğini çalışacağı öğrenildi.