ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

gol yesek bile ne yapıp edip bu maçı kazanalım 2-1 3-2 hiç farketmez kazandıgımız an almanyadaki maç çok daha kolay geçecektir ve ordaki maçı daha rahat kazanacagız.

Bu akşam aynı şeyi konuştuk arkadaşlarla :) Yeter ki yenelim ilk maçı, skor hiç önemli değil. Almanya'daki maç, burdaki maçtan daha kolay olacak o zaman.

Olabilir. :yenieek:

Dikkatli olmamız lazım. Basın Schalke şöyle zor durumda böyle zor durumda diyip duruyor sanki karşımızda kolay bir rakip varmış havası yaratıldı. Adamlar Arsenal, Olympiacos, Montpellier olduğu gruptan lider çıktılar. Drexler 19 yasında ve şimdiden 14 milyon euro gözüküyor transfermarkette. Bu tür süper çocuk denilen elemanların vitrinide CL maçları. Fatih Hoca önlemini alacaktır elbet.

Dikkatli olmamız lazım. Basın Schalke şöyle zor durumda böyle zor durumda diyip duruyor sanki karşımızda kolay bir rakip varmış havası yaratıldı. Adamlar Arsenal, Olympiacos, Montpellier olduğu gruptan lider çıktılar. Drexler 19 yasında ve şimdiden 14 milyon euro gözüküyor transfermarkette. Bu tür süper çocuk denilen elemanların vitrinide CL maçları. Fatih Hoca önlemini alacaktır elbet.

Bende bundan razı değilim. Abi bizim çapımız ne ki Şampiyonlar Liginde çeyrek finalde rakibi küçümsüyoruz. Basında saçma sapan bir şekilde bizi pohpohluyor. Schalke desen bir olumlu açıklamaları yok. İşin stratejileri bunlar.

Draxler'e gelince bir bizim genc topçumuz Emre Ç'ye bak birde Draxler'e. Harika oyuncu cidden.

Re: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

Bu Draxler bir ara 6-8 tane Türkün oynadığı Almanya U-17 takımında oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam. Gelecek vaad eden bir futbolcu olduğu o zamanlar belliydi.

Bende bundan razı değilim. Abi bizim çapımız ne ki Şampiyonlar Liginde çeyrek finalde rakibi küçümsüyoruz. Basında saçma sapan bir şekilde bizi pohpohluyor. Schalke desen bir olumlu açıklamaları yok. İşin stratejileri bunlar.

Draxler'e gelince bir bizim genc topçumuz Emre Ç'ye bak birde Draxler'e. Harika oyuncu cidden.

Mustafa haklısın, Arsenalin önünde grubu birinci bitirmiş adamlar, CL de R.Madrid, Barcelona olsa küçümsemez Schalkeyi.

renkdaşlar CL maçları için de bi karta 4 bilet alabilyoruz dimi ?

Bu sezonki durumumuzu 2 sene önceki Schalke´nin durumuna benzetiyorum.

Raul ve Huntelaar gibi transferlerle cosmuslardi. CL´de yari final oynamislardi.

Sneijder ve Drogba ayni etkiyi yapabilir. Insallah tarih yazariz yine. Cok inaniyorum.

Drogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa direkte patladı tobb

gol yemeden alırsak maçı 2.maç öncesinde garantiledik diyebilirim..en önemlisi kendi evinde gol yememek..

Gol yemezsek her türlü geçeriz turu, yesek bile kazanırsak avantajlıyız.

Yeni sistemde bilet alan var mı aramızda ?

15 şubatta satışlar

antalya maçındakı gibi pozisyon vermezsek gol yemeden kazanırız yanı kesin atarız

Arenada ki şl maçlar'ı zor geçiyor ,dikkatli olmak lazım ..

kendi sahamizda oynadigimiz Manchester United ve Bjk maci gibi bir mac bekliyorum ben sahsen

Schalkeyi kücümsemek gibi olmasin ama biz bu maci aliriz

ya 1 farkla aliriz yada 2-0 ,3-1 gibi skorlar bekliyorum..

ben rahatim bu konuda

Umarım Sabri'nin parlamasına aldanıp da Eboue'yi kesmek gibi bir hata yapmaz hoca. Adamların en güclü yönleri hücumcu kanatları. Solda Riera sağda Sabri olursa kevgire dönebiliriz. Bastos, Drexler ve Farfan çok sorun yaratacak.

Geri
Üst Alt