ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

akhisar belediyespor galatasaray maçı öncesi;

* oğuz dağlaroğlu: drogba'dan gol yemeyeceğim.

* ahmet cebe: drogba'yı durduracağız.

sonuç: 7 dakikada 1 gol 1 asist

galatasaray schalke 04 maçı öncesi

* rehberg: drogba daha yeni geldi önce takıma alışması lazım.

* hildebrand: hiçbir takım 1-2 oyuncudan ibaret değildir. biz takım olarak düşüyoruz

:trollface:

Cevap: AW: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

acaba cirogba 11 oynar mı

Son 18 saat

İlk golü biz yersek sıkıntı.

Ynt: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

Bazi arkadaslar takmis gol yememeye. Bakin sevgili kardeslerim 3-1 kazanmak 1-0 kazanmaktan daha avantajli bir skordur. Veya 5-3 kazanmak da daha avantajlidir.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke 04 | 21.45 | 20 Şubat

Drogba ilk 11'de olursa ve tek forvet çıkarsak 45 dakikada 2 fark yapabiliriz ve bunu yapmalıyız. Rakibin durdurmamız gereken yerleri = kanatları. Kanatları durduracak beklerimiz yok maalesef. Bu yüzden en iyi yaptığımız şeyi daha iyi yapmak zorundayız bu maç: TOP TUTMAK. Ancak Burak ilk 11'de, Drogba yedek olursa topu tutmamız bize bi avantaj sağlamaz, pozisyona girmekte sıkıntı çekeriz. Bu yüzden ilk 11'de Drogba olmalı ve erkenden 2 fark yapmalıyız. Hem bu şekilde Schalke de çöker, konsantrasyon kaybederler. Maç istediğimiz gibi geçer. :ka19:

Burak ve Riera sari kart görmeleri durumunda rövans macinda oynayamayacak.

Schalke'de Matip ve Jermaine Jones ceza sinirinda.

Burak ve Riera sari kart görmeleri durumunda rövans macinda oynayamayacak.

Schalke'de Matip ve Jermaine Jones ceza sinirinda.

Bence ne Burak ne de Riera'nın sarı kart görmesi rövanşta bizi çok etkiler... Matip ve Jones da aynı şekilde onları pek etkilemez. Açıkçası ben Burak'ın sarı kart görmesinden yanayım, çeyrek finalde oynayabilmeli.

Bence ne Burak ne de Riera'nın sarı kart görmesi rövanşta bizi çok etkiler... Matip ve Jones da aynı şekilde onları pek etkilemez. Açıkçası ben Burak'ın sarı kart görmesinden yanayım, çeyrek finalde oynayabilmeli.

Ilk macta iyi bir skor avantaji elde edersek iyi olur. Sari karti bu macta görmeseler bile önümüzdeki macta görebilirler her zaman icin riskli bir durum. Kimse kirmizi kart görüp takimi 10 kisi birakmasinda önemli olan o. Ben Schalke'nin cok iyi alan daraltip bize karsi kapali bir futbol ile hizli bir sekilde kontra atak'a cikacagini düsünüyorum. Bizim cabuk pas yapip oyunu genis alana yaymamiz lazim. Yavas oynayarak rakibin ne yapacagimizi kestirmesine izin vermemeliyiz. Umarim yaraticilik anlaminda sorun yasamayiz gectigimiz maclarda oldugu gibi.

[video=youtube;3r2VTUUIj8g]https://www.youtube.com/watch?v=3r2VTUUIj8g[/video]

Ilk macta iyi bir skor avantaji elde edersek iyi olur. Sari karti bu macta görmeseler bile önümüzdeki macta görebilirler her zaman icin riskli bir durum. Kimse kirmizi kart görüp takimi 10 kisi birakmasinda önemli olan o. Ben Schalke'nin cok iyi alan daraltip bize karsi kapali bir futbol ile hizli bir sekilde kontra atak'a cikacagini düsünüyorum. Bizim cabuk pas yapip oyunu genis alana yaymamiz lazim. Yavas oynayarak rakibin ne yapacagimizi kestirmesine izin vermemeliyiz. Umarim yaraticilik anlaminda sorun yasamayiz gectigimiz maclarda oldugu gibi.

Sneijder ve Drogba birlikte oynarsa pek sorun yasamayiz pozisyon bulmakta. Drogba ikinci yari oyuna girer, Sneijder yetmisbeste cikarsa yine zorlaniriz.

Bu mac tek farkli bile olsa galip gelmek cok onemli. Ikinci macta Melo, Sneijder, Drogba daha formda olacaklar. Gol atma baskisi altindaki Schalkeyi kendi arenalarina gomebilir o uclu.

Drogba ilk 11 de baslicak , öyle hissediyorum ev düsüniyorum.

ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke 04 | 21.45 | 20 Şubat

Bazi arkadaslar takmis gol yememeye. Bakin sevgili kardeslerim 3-1 kazanmak 1-0 kazanmaktan daha avantajli bir skordur. Veya 5-3 kazanmak da daha avantajlidir.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Almanya'da 2-0 yenilirsen turu almanlar atar. Ben pek avantaj göremedim.

1:0 kazandin takdirde.

Schalke 2:0 kazanmasi gerekir.

Bi gol atdin orda diyelim. Schalke 4:0 kazanmasi gerekir.

1:0 iyi sonucdur... 2:0 ise mükemmel

uyku falan tutmuyor hadi cimbom hadi

Geri
Üst Alt