ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

Turu geçersek bir sonraki turda eşleşeceğimiz tur belli mi?

Turu geçersek Barça ve PSG gelmesinde diğerleri kabul. Bi şekilde diğerlerine baş kaldırabiliriz Reale bile ama Barça ve PSG bize çok ters gelir

umarim kazaniriz

Bilet almak için saat 11'den önce sisteme girip herhangi bir işlem yapabiliyor muyuz? İlk defa bilet alacağım gsbonusla.

Bild gazetesinin az evvel gectigi habere göre Huntelaar'in sakatligi daha gecmemis ve iyilesmesi biraz zaman alacakmis. Edu ve Pukki'yi de yeterli görmüyorlarmis. O yüzden forvetsiz maca cikacaklarmis. Draxler Farfan Bastos vs

Re: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

Benim bu maç için tek korkum Schalke'nin iyice kapanıpta oynaması, Farfan ve Bastos'a dikkat bu oyuncular ile sürekli kontraya çıkmaya çalışacaklar. Geri dönüşlerden çabuk olmamız lazım.

demin biraz antuya takildim da, hayatimda bu kadar beddua bir arada görmedim..yok bu schalkeyi babalari da yenermis..yok gruptan simdiye kadar herseyimiz sansla olmus..yok sansla finale kadar cikarmisiz.. cekemiyorlar bizi.. bide nam-i diger ezikler bize ezik diyor :asd:

Re: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

demin biraz antuya takildim da, hayatimda bu kadar beddua bir arada görmedim..yok bu schalkeyi babalari da yenermis..yok gruptan simdiye kadar herseyimiz sansla olmus..yok sansla finale kadar cikarmisiz.. cekemiyorlar bizi.. bide nam-i diger ezikler bize ezik diyor :asd:

Ezik olunmaz ezik doğulur.

Kafası güzel onların. Spartak Moskova'ya biz elendik sanki.

Kafası güzel onların. Spartak Moskova'ya biz elendik sanki.

gercekten düsünüyorum düsünüyorum bir insan nasil böyle olabilir diye ama bir neden bulamiyorum.. bir de bir iki kisi degil, tüm antu toplulugu.. mecburen fenerlilik bunlari böyle yapmis diyorum,baska yolu yok :D

ne guzel olurdu soyle 4-0 yensek parcalasak be

AW: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

bence en ters rakip B.Münih olur valla yakalarlarsa 4-5 atarlar.. isterse barca ciksinda münih cikmaz insallah...

schalkeyi gecmisizde bir diger rakibi bekliyoruz sanki :rolleyes:

Cevap: AW: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

bence en ters rakip B.Münih olur valla yakalarlarsa 4-5 atarlar.. isterse barca ciksinda münih cikmaz insallah...

schalkeyi gecmisizde bir diger rakibi bekliyoruz sanki :rolleyes:

İsterse Barça çıksın mı :o

Barça içte dışta 5'ler bizi Münih yenilmez değil ama Barça imkansız.

kendi oyunumuzu oynarsak bu turu geceriz eminim.. ehh tabi sonraki rakip düsünülüyor,daha bunlari düsünmek icin erken arkadaslar :yenieek: ama saydiginiz o iki takimi (münih ve uzay takimi barcelona) finalden önce kimse rakip olarak istemez..

Geri
Üst Alt