ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

Abiler kızmayın ama 1-2 geçiyor içimden. :sad007:

Ama Almanya'da dağıtacaz :ayatollah:

Açıkcası Shalke bu formuyla bizi eleyemez diye düşünüyorum...

Asıl maçlar Shalke'yi elediğimizde başlayacak bence asıl curcuna o zaman kopacak..

Barcelona hariç diğerlerine kafa tutarız ..

Shalke'nin bu kötü defansına fatura kesecek çok adamımız var daha inanamıyoruz ama Drogba-Sneijder gibi iki dünya starı var hayatta affetmezler..

Türk futbolcularımızın Avrupa maceralarında da üstün performans gösterdiği düşünülürse bence biz değil Shalke düşünsün..

ARENA'nın o büyüleyici atmosferine Shalke alışamadan 1-2 koymalıyız bence..

Almanya'daki maç burdakinden daha kolay olacak yazın bunu bir yere..

bayern münihte cok fena ama.. bence su an barcelonanin ardindan dünyadaki en iyi ikinci takim.. belki maclarini takip etmiyorsundur,ben almanyada yasadigimdan herseyi tamamen görüyorum,biliyorum duyuyorum..abi 4-5 oyuncu rotasyona gidiyorlar oyun kalitesi düsmüyor, bire bir ayni kaliyor.. bu sene benim final favorim barcelona-münih tabi daha erken eslesmezlerse

amrabat sneijder drogba burak aynı anda sahada olmaması lazım çünkü sampıyonlar liginde ozellikle rovanslı (iki kademeli) maclarda ofans oynanmamalı once gol yememeliyiz zaten illaki gol atarız ve melo (eger hazırsa) oynamalı cunku yekta (iyi niyetli olduguna inanıyorum) ama kesinlikle bir melo degil,melo ısırıyor rakibi basıyor rakip tırsıyor hava toplarında da basarılı

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Riera

Hamit-Melo-Selçuk

Sneijder

Burak - Drogba

Drogba sol kanat - forvet karışık oynamalı

Açıkcası Shalke bu formuyla bizi eleyemez diye düşünüyorum...

Asıl maçlar Shalke'yi elediğimizde başlayacak bence asıl curcuna o zaman kopacak..

Barcelona hariç diğerlerine kafa tutarız ..

Shalke'nin bu kötü defansına fatura kesecek çok adamımız var daha inanamıyoruz ama Drogba-Sneijder gibi iki dünya starı var hayatta affetmezler..

Türk futbolcularımızın Avrupa maceralarında da üstün performans gösterdiği düşünülürse bence biz değil Shalke düşünsün..

ARENA'nın o büyüleyici atmosferine Shalke alışamadan 1-2 koymalıyız bence..

Almanya'daki maç burdakinden daha kolay olacak yazın bunu bir yere..

Evet, Schalke kötü durumda, ama inan bana bizim futbolumuz daha iyi degil su an. Tabi Drogba'li Galatasaray farkli görüntü verdi, ama ben simdi genel anlamda konusuyorum.

Ayrica yine dogru olabilir, Avrupa maclarinda farkli oynuyoruz, ama ayni sekilde Schalke de öyle. Unutulmamaliki adamlar grubu lider bitirdi maglup olmadan. Lig'de her ne kadar kötü olsalar bile bir alman takimindan (felsefe+disiplin) bahsediyoruz.

Schalke iki sezon önce yari final oynadiginda lig'de 14. sirada yerini almisti. Sampiyonlar Ligi sampiyonunu maglup ettiler, 5 gol attilar Inter'e.

Tabi simdi herkes icin söylemiyorum ama cogu taraftar cok kücümsüyor rakibi.

Yani uzun konusmaya gerek yok.

Schalke kötü, ama bizde iyi degiliz. Daha ilk mac oynanmadan ucmaya gerek yok.

Aklımdaki kadroyu paylaşayım :

MUSLERA

EBOUE SEMİH DANY RİERA

MELO

SELÇUK SNEİJDER

HAMİT BURAK

DROGBA

​

Kadro seçimini izah edeyim : Defansta sanırım fazla alternatifimiz olmadığında hem fikiriz.Dany'nin yerine tecrübeli ve ayağa pas yapabilen stoper gerektiğini biliyoruz ama artık seneye ömer toprak ya da serdar taşçı kısmetse..

Defansif orta saha olarak Melo'yu tercih ediyorum.Çünkü bu mevkide onun kadar ısırgan ve alan markajı yanında adam markajı da yapabilen bir oyuncumuz yok ayrıca kendisi dikine topu sürebilen ve paslar da atabilen komple bir oyuncu olduğundan defansif oyun kurucu özelliğinden de faydalanacağız.

Orta sahada oyun kurucu ve iki yönlü orta saha rollerini sırasıyla sneijder ve selçuk istlenecek.Oyun içerisibde birbirlerinin kademelerine de girerek özelikle selçuk bir adım geride durarak orta sahada alan hakimiyetine katkıda bulunacak.Sneijder bence serbest oyuncu oynayabilmesi yanı sıra alex hagi gibi oyunculara ek olarak sahada gezinen orta saha önünde ve kanatlarda atak başlarken müdahale ederek top kapmaya çalışan ve bir anda beklenmedik pozisyonlar yaratan kurnaz bir oyuncu.Sanıldığından fazla koşuyor , oyun aktifken nerde durması gerektiğini iyi biliyor.Sneijder'i orta saha önünde ofansif oynatmaktansa Selçuk'a yakın oynatarak rakibin markajından kurtarabilir ve hem orta sahada oyun kurucu özelliğinden hem de ilerde çakılı kalmadığı için yerine AMRL pozisyonunda içe kat edebilen gizli forvet olarak Burak / Amrabat / Umut gibi oyuncuları kullanabileceğiz.Bu bize kazandığımız toplarda çok daha tehlikeli ataklar yapma şansı sağlayacak.

Drogba tipik bir pivot santrafordan ziyade komple forvet olarak orta sahaya da yaklşarak sneijder-selçuk - burak paslaşmalarıyla 2-3 pasla rakip kalede pozisyonlar yaratmamızda bize kolaylık sağlayacak , böylece oyunun sıkıştığı anlarda orta sahaya deplase olarak kanatlarda saklanan gizli forvetlerimizi pozisyona sokabileceğiz ya da Drogba'nın ilk golü gibi kendi atağını başlatma imkanı yaratacağız.

Bu fotmatta Burak sağda rahat oynayacağı şüphesiz ama solda da oynayabilir mi bence oynar.Çünkü ters ayak/kanat kombinasyonu faydalı olabilir.Sadece Burak'ın güçlü ve fırsatçı bir duruş sergilemesi ve oyundan düşmemesi lazım.Sağda Keita gibi akan giden bir oyuncumuz hele bir de Robben gibi bir oyunu sürükleyen futbolcumuz olsaydı ya da tersi de geçerli sol tarafta Kewel ..Şu an elimizdekiler ile ya Burak sağda Ambrabat solda tercih edeceğiz ki Amrabat inanılmaz formsuz , ya da Hamit'i sağda kullanarak defansif özelliği ile orta sahamızı da güvenceye alıp Burağı solda içe kat eden oyuncu olarak sahaya süreceğiz.Bence Fatih Hocamız offansif bir ilk onbir sahaya sürecekse bu onbir iyi bir tercih olur tabii ki rakip atağa başlarken herkes topun arkasına geçip sıkı alan markajı ve tam saha press uygularsa..

/Melion

bayern münihte cok fena ama.. bence su an barcelonanin ardindan dünyadaki en iyi ikinci takim.. belki maclarini takip etmiyorsundur,ben almanyada yasadigimdan herseyi tamamen görüyorum,biliyorum duyuyorum..abi 4-5 oyuncu rotasyona gidiyorlar oyun kalitesi düsmüyor, bire bir ayni kaliyor.. bu sene benim final favorim barcelona-münih tabi daha erken eslesmezlerse

Ben hala diyorum Barcelona dışındakilerle kafa kafaya oynarız.. Barcelona'nın maçlarını izlerken bile midem bulanıyor artık pas alışverişleri karşı takımda sinir bırakmıyor.. Onları elemek imkansız gibi birşey .. Diğerleri Barcelona gibi değil..

Evet, Schalke kötü durumda, ama inan bana bizim futbolumuz daha iyi degil su an. Tabi Drogba'li Galatasaray farkli görüntü verdi, ama ben simdi genel anlamda konusuyorum.

Ayrica yine dogru olabilir, Avrupa maclarinda farkli oynuyoruz, ama ayni sekilde Schalke de öyle. Unutulmamaliki adamlar grubu lider bitirdi maglup olmadan. Lig'de her ne kadar kötü olsalar bile bir alman takimindan (felsefe+disiplin) bahsediyoruz.

Schalke iki sezon önce yari final oynadiginda lig'de 14. sirada yerini almisti. Sampiyonlar Ligi sampiyonunu maglup ettiler, 5 gol attilar Inter'e.

Tabi simdi herkes icin söylemiyorum ama cogu taraftar cok kücümsüyor rakibi.

Yani uzun konusmaya gerek yok.

Schalke kötü, ama bizde iyi degiliz. Daha ilk mac oynanmadan ucmaya gerek yok.

Biz taraftar olarak istediğimiz kadar küçük görelim önemli olan futbolcularımızın küçük görmemesi..

-------------muslera----------

eboue------semih----dany---riera

-----------melo----selçuk--------

hamit--------sneijder--------burak

------------drogba--------------- BU SİSTEMİ HERGÜN YAZACAM FORUMA takım mutlaka bu şekilde oynamalı. başka yolu yok

------------drogba--------------- BU SİSTEMİ HERGÜN YAZACAM FORUMA takım mutlaka bu şekilde oynamalı. başka yolu yok

Burak'in sonu olur.

Burak'ın ne işi var solda ?

--------------Muslera---------

-Hamit------melo----selçuk--------

-----Burak------------sneijder-------

------------drogba---------------

Şaka gibi ama Sneijder takımın diziliş dengesini bozdu :asd:

63 farklı ülke veriyormuş maçı türksatta acaba hangileri veriyor?

burak ve kanat epic fail, game over, error, fatality olur Burak a ve takima

neden Drogba oyuna girdikten sonraki sistemi kimse kadrolarına yazmamış.. Yabancı kısıtlaması olmayacak..Orta sahada üst düzey bi paslaşma vardı.. Hamit Selçuk Sneijder ortada Burak sağ Amrabat sol Drogba'da ortada olmalı bence..Melo yu cuk diye kadroya koymassa tabi..

Melo da oynayacaktır muhtemelen. Oynaması da lazım zaten.

Bakalım bu şekilde nasıl bir oyun göstereceğiz.

Ekli dosyalar

• 482439_540336659333676_257528943_n.webp
    482439_540336659333676_257528943_n.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 123

Günler geçmiyor... Haydi haydi. Gel Çarşamba!

Farfan burak+rierra yı parçalar

Geri
Üst Alt