ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

15pfi4w.png

maçı yayınlayacak kanallar :D gurur duyuyorum seninle galatasarayım..:yenieek:

Sneijder veya Drogba gibi önemli, tecrübeli silahlardan biri bile kenarda başlarsa büyük hata olur.

Çift forvet çıkmamalıyız bana göre, Burak'ı kanat/açık oyuncusu olarak kullanmak heveslerinden kaçınmak lazım.

4-3-1-2 gibi absürt bir yaklaşımla (malum sol bek yok) çıkarsak Farfan kelebek gibi uçup arı gibi sokar.

Bursaspor Schalke olsaydı yine o kadar kanaldan yayınlanırdı, çempiyns lig diyoruz :o

Tek korkum Akhisar macındaki özelliklle performansı ile Dany dir.inanıllmaz kademe hataları yapıyor.gercı Manu maclarındada Persie gibi oyuncuya göz açtırmadı . Yinede kafaya çok takıyorum o adamı

Schalke kanatlardan etkili olmaya çalışan ve gollerinin bir çoğunu da oradan bulan bir ekip, kanat oyuncusu içermeyen bir dizilişle çıkmak intihar olur. Melo kesinlikle ilk 11'deki yerini almalı, hem kesiciliğine hem de hava hakimiyetine çok ihtiyacımız olacak. Sabri her ne kadar Eboue'nin yokluğunda iyi bir performans göstermiş olsa da Eboue tecrübesi ve büyük maçlardaki büyük oyunuyla sahada olmalı. Drogba 90 dakika oynayabilecek kondisyondaysa 11 başlamalı. Benim tanıdığım Fatih Terim eğer hazırlarsa Drogba, Sneijder ve Burak üçlüsünü bir arada oynatmaktan çekinmez ancak en başta saydığım sebepten dolayı iş sarpa sarıyor. Fatih Terim'in bu konudaki kararını merakla bekliyorum. Gol yemeden alacağımız her skora tavım.

Tek korkum Akhisar macındaki özelliklle performansı ile Dany dir.inanıllmaz kademe hataları yapıyor.gercı Manu maclarındada Persie gibi oyuncuya göz açtırmadı . Yinede kafaya çok takıyorum o adamı

Dany gene neyse de asıl bomba Riera top mu kaptırır artık ufak bilek hareketiyle çocukların bile yemeyeceği çalım mı yer yoksa topsuz alanda rakibin ensesine tokat mı atar hiç belli olmuyor ne yapacağı maçta ama hakkını yemeyelim bütün ş.ligi maçlarında en iyi oynayan Riera'ydı.

Bence 4-4-2 başlarız Burak ve Drogba ile.Sağ kenar Hamit sol kenar Amrabat olur.Melo kesin oynar.Schalkenin sol kanat Bastos olmasa Sabri oynardı ama Bastos olduğu için Eboue oynar.İkinci yarı duruma göre ya Hamit çıkıp Burak sağa geçip oyuna Sneijder girer yada Burak ve Drogba çıkar Sneijder girer.

bu arada burak sakat bugun ıdmana çıkmadı

Bence 4-4-2 başlarız Burak ve Drogba ile.Sağ kenar Hamit sol kenar Amrabat olur.Melo kesin oynar.Schalkenin sol kanat Bastos olmasa Sabri oynardı ama Bastos olduğu için Eboue oynar.İkinci yarı duruma göre ya Hamit çıkıp Burak sağa geçip oyuna Sneijder girer yada Burak ve Drogba çıkar Sneijder girer.

sneijder yedek olmaz bu maç

Bu mac Sneijder yedek beklemez.

böyle uluslarası maçlar sneijdere ve drogbaya en çok ihtiyacımız oldugu arena

Ne yapıp edip gol yemememiz lazım.

5 saat 8 dakika önce oynanacağı haftaya girdiğimiz maç.

artık iyice havasına girmeliyiz. şl de 2.tur oynuyoruz boru değil.

bizim için schalkeyede koyyyyyy cimbombom cimbombom

burak umarım oynar ama eğer oynamazsa

muslera

eboue semih dany riera

hamit melo selçuk amrabat

sneijder

drogba

ilk onbiriyle çıkar gene mücadelemizi veririz.

Geri
Üst Alt