ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

15pfi4w.png

maçı yayınlayacak kanallar :D gurur duyuyorum seninle galatasarayım..:yenieek:

Fox soccer can verdi :)

gel gel gel vakit gel gel gel

bide ben kadro yapayim :)

---------muslera----------

eboue--semih--dany--riera

-------melo--selçuk-------

burak----sneijder--amrabat

---------drogba-----------

Son 2 gün haydi bakalım.İşte de zaman geçmiyor evdede geçmiyor yahuuu

bide ben kadro yapayim :)

---------muslera----------

eboue--semih--dany--riera

-------melo--selçuk-------

burak----sneijder--amrabat

---------drogba-----------

Hamit oynar kesinlikle hamit sağda amrabatın yerinede burak olur.

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Riera

Selçuk-Melo

Hamit-Sneijder-Amrabat

Burak

şeklinde çıkarız büyük ihtimalle. Drogba fizik kondisyon olarak yeterli seviyede değil, yine 60'larda falan dahil olur oyuna.

Stoperlerimizin ikiside acayip saçma işler yapıyor çekiniyorum bu maçtan kolay maç olacak diyenler uçmasın.

kolay maç asla olmayacak arkadaşlar

ofans hattı gibi defans hattımız olsa o zaman belki kolay olabilirdi

ama yapacağımız tek şey başlama düdüğü ile birlikte tüm stad önce hakemin sonra schalkenin üzerine çöküp baskı altına almaktır...

646557_Galatasaray_SK.jpg

646558_Galatasaray_SK.jpg

Fatih Hoca, biraz Semih'in kulağını çekmesi gerektiğini düşünüyorum. Bizim için belirliyici olan defansın performansı olacaktır.

Drogba

646559_Galatasaray_SK.jpg

Fatih Hoca, biraz Semih'in kulağını çekmesi gerektiğini düşünüyorum. Bizim için belirliyici olan defansın performansı olacaktır.

semihin niye kulagini cekiyormus?! Orda en büyük sorun dany dir. Semih gayet iyi oynuyor. bunu ben bizim cocugumuz oldugundan söylemiyorum . görevini en iyi cekilde yapior hemen hemen. kademe hatalarini olmayacak yerlerde riskli oyunlari veya oyun kurma becerisizliginin yaninda top uzaklastirmama özürlügü var bu dany de. amatör lig takiminda oynatmam ben bu dany yi ben stoper olarak.

Gökhan zan yakinda dany inin yerinde oynarsa süpriz olmaz.

semihin niye kulagini cekiyormus?! Orda en büyük sorun dany dir. Semih gayet iyi oynuyor. bunu ben bizim cocugumuz oldugundan söylemiyorum . görevini en iyi cekilde yapior hemen hemen. kademe hatalarini olmayacak yerlerde riskli oyunlari veya oyun kurma becerisizliginin yaninda top uzaklastirmama özürlügü var bu dany de. amatör lig takiminda oynatmam ben bu dany yi ben stoper olarak.

Gökhan zan yakinda dany inin yerinde oynarsa süpriz olmaz.

Semih'de iyi oynamıyor adam kayırmayın. Akhisar maçında o da iyi değildi. Semih'in de çok iyi geriden oyun kurduğunu söyleyemeyiz bir kaç maçtır topu uzaklaştırırken rakibe nişanlıyor. İyi oyuncu ama hâlâ geliştirmesi gereken noktaları var kendisini. Akhisar maçında ikiside kötüydü.

Drogba 90 dakikayı çıkaramayacak durumda olabilir. Bunu tespit edip ona göre daha sonradan oyuna sokmayı düşünebilir Fatih Terim, rakip de biraz yorulmuşken daha etkili olabilir Drogba. Böyle bir durumda Fatih Terim'e hak veririm. Ama Eboue yerine Sabri oynarsa deliririm.

Semih'de iyi oynamıyor adam kayırmayın. Akhisar maçında o da iyi değildi. Semih'in de çok iyi geriden oyun kurduğunu söyleyemeyiz bir kaç maçtır topu uzaklaştırırken rakibe nişanlıyor. İyi oyuncu ama hâlâ geliştirmesi gereken noktaları var kendisini. Akhisar maçında ikiside kötüydü.

iyide sen stoperin asil görevi ne oldugunu daha bilmiyorsun galiba. yani oyun kurmak degildir asilolan görevi stoperin. onu yapamiyor dünyada cogu stoper zaten. bunun icin melo gibi ön liberolar koyuluyor oraya. oyun kurmasini bilirse ne güzel tabiki ama ben stopere bakinca kademe anlayisi nasil. hamleleri nasil hava hakimiyeti nasil diye bakarim ki bunlarda semih hepsinde gecer not alir bende. kademe konusunda bazen hata yapsada yasina göre ve tercübesine bakarsak cok cok iyi yinede.

Dany de malesef hic birisi yok bu önemli olan seylerde. dany de ne var?! adam hizli fizigi yerinde ve iyi niyeti ile ile kicini yirtarak savunma yapior. biraz savunma anlayisina sahip olsa öyle kaybetigi kademeleri kicini yirtarcisina kapatmaya calismaz her mac . sonra kapati diye öz veriligi ile hizi ile millet vay be diyor. maldini alin. adam kaplumbag gibi yavas ama kademe analyisi üst seviyede oldugu icin hiz önemli olmuyor.

Drogba 90 dakikayı çıkaramayacak durumda olabilir. Bunu tespit edip ona göre daha sonradan oyuna sokmayı düşünebilir Fatih Terim, rakip de biraz yorulmuşken daha etkili olabilir Drogba. Böyle bir durumda Fatih Terim'e hak veririm. Ama Eboue yerine Sabri oynarsa deliririm.

baskiyi sen schalkeye arenade evinde ilk dakiklarda kurarsin söyle 20-30 dk. bu süre icinde drogba lazim olur düsüncesindeyim acikcasi. 60 dk oynaya bilse yeter. 60 dk sonra cikartirsin.

İlk 30 dk bizim için yol gösterici olacak, erken gol bulursak Shalkeyi geceriz .Eğer gol bulmakta zorlanırsak sıkıntı her dakika artacaktır.

Bu sebepten BAŞARILAR GALATASARAY

Macın adamı Hamit Altıntop olur....

Geri
Üst Alt