ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

Farfan kim mi durduracak ¿

Muslera

Bu maç Fatih Terim'in ellerinde ya batıracak ya çıkaracak! Akhisar maçının ilk 11 ile çıkarsa hezimete ugrarırız bu kadar net!

Bu bir taktik savasi. CL maci. Terim´in kararlari sorgulanamaz oyuncular tarafindan.

Evet gerekirse Burak da yedek kalir, sonradan girer. Terim´in karari.

Mühim olan, elimizde bu oyuncularin olmasi. Herkes oynasin diye sacma bir 11 ile baslamaya da gerek yok.

Ama Schalke´ye hakettiginden fazla saygi gösterirsek de avantajdan olabiliriz.

Schalke bir macta 3-4 gol yeme kapasitesine sahip acikcasi. Sonucta ikinci maca kadar 1 ay icerisinde toparlanabilirler.

Terim´e güveniyorum. Schalke´yi cözecektir

Sayin Terim Egosunu tatmin etmek icin Inadindan vazgecip, dogru kadroyu sahaya sürerse kafa kafaya oynariz. "Dünyayi ben yarattim" havasinda olursa maglup oluruz.

desem ki sana Mou ¿

dersin number one...Egonun babasi anasi herseyi...

Ego"su olmayan adam ,zaten yuksekten te ucamaz...kaldiki bildigini yapmak ,daha iyidir.

FT nin egodan cok ,bu yil taktik anlaminda zayif kaldigi dogrudur,velakin.

İlk dakikalarda sonuca ulaşmak Schalke'yi daha çok oyundan koparır ve konsantrasyonlarını bozar. Ama 50-60'a kadar zor pozisyon bulursan, bulduğunu kaçırırsan (ki genelde böyle oluyor) Schalke daha istekli olur. Ters durum olmaması için Drogba'yı 11'de sahaya sürüp, skor avantajını erken yakalamak lazım. Ters bi durumu düzeltmek kolay olmayabilir Drogba olsa da.

Ben katılmıyorum..

Drogba ve Amrabat Dakika 50-60 gibi girmeli... Adamların kanatları öldürücü ilk ona bir çare bulmak zorundayız..

Mesela Sabri kesinlikle oynamalı..

Sayin Terim Egosunu tatmin etmek icin Inadindan vazgecip, dogru kadroyu sahaya sürerse kafa kafaya oynariz. "Dünyayi ben yarattim" havasinda olursa maglup oluruz.

Ne egoymus be arkadas. Hep ayni argümanlar Terim´e laf carpmak isteyince. Baska birsey bulun artik.

felipe melo!!!

ŞL grup maçlarının en iyi oyuncusu ve gol kralını kesmişsin , O da güzel :asd:

Ya arkadaş oyuncu kesilemez diye bir kural mı var? Aç Real Madrid'in yedek kulübesine bak her sene ne adamlar kesik yiyor. Burak'ı her zaman seven ve destekleyen bir adam olarak yazıyorum bunları. Gerekirse herkes kesik yiyebilir, bunun üzerinden camia içerisinde huzursuzluk çıkarmanın anlamı yok.

Ya arkadaş oyuncu kesilemez diye bir kural mı var? Aç Real Madrid'in yedek kulübesine bak her sene ne adamlar kesik yiyor. Burak'ı her zaman seven ve destekleyen bir adam olarak yazıyorum bunları. Gerekirse herkes kesik yiyebilir, bunun üzerinden camia içerisinde huzursuzluk çıkarmanın anlamı yok.

Real Madrid ile mi kıyaslıyorsun bizi ? Orada Higuain kesilirse Benzema oynuyor yerine . Amrabat değil

Ben katılmıyorum..

Drogba ve Amrabat Dakika 50-60 gibi girmeli... Adamların kanatları öldürücü ilk ona bir çare bulmak zorundayız..

Mesela Sabri kesinlikle oynamalı..

Evdeki maça defansif çıkmanın manası yok. Skoru önceden bulup sonradan defans yapacaksın, en iyisi o. Adamların kanatları savunma yaparak durdurulacak cinsten değil, hücum yaparak, topu tutarak savunacaksın :ka19:

Kendi kadrosunu sürerse egolu oluyor, arda beyimizin kadrosunu sürerse doğru kadro oluyor yani. Ok.

Elmander Ne alemde ?

Maçın kilit adamı defansif anlamda Felipe Melo , hücum anlamında ise Sneijder olacak bence. İkisi gününde olursa alırız bu maçı.

desem ki sana Mou ¿

dersin number one...Egonun babasi anasi herseyi...

Ego"su olmayan adam ,zaten yuksekten te ucamaz...kaldiki bildigini yapmak ,daha iyidir.

FT nin egodan cok ,bu yil taktik anlaminda zayif kaldigi dogrudur,velakin.

sadece ego yetmiyor iste. Görüyoruz bu sene.

Mourinho Reisin Kiralidir. Terimle kiyaslamam bile.

Tam bir Taktik Uzmanidir Jose Reis.

Terim ise iyi bir motivatördür o kadar.

Vatan Millet Sakarya Taktigiyle oynatan bir Hoca. Tabi Türkiye gibi Profesyonellikten uzak, sadece gazla biseyler yapilan bir ülkede tabi tartismasiz en basarili Teknik Direktördür.

Dedigim gibi Mourinhoyu Terimle kiyaslamak, Mou ya büyük haksizlik olur.

CL gol kralı kesilmez diye bi kural yok, pozisyona girme konusunda çok iyi değil, özellikle kapalı defanslara karşı. Drogba - Sneijder 5 dakikada futbolu yeniden öğrettiler tüm Türkiye'ye, gerekirse Burak'ı kesersin.

Real Madrid ile mi kıyaslıyorsun bizi ? Orada Higuain kesilirse Benzema oynuyor yerine . Amrabat değil

Doğru örnek üzerinden gidelim, demogoji yapma lütfen. Burak kesilirse drogba oynayacak, ne amrabatı? Amrabat oynasa kaç yazar, sol açığa Burak'ı mı koyarsın Amrabat'ı mı? Burak hiç bi şekilde kanat oynayamaz, kanat oynatılmaya çalıştığı her kulüpten kovulurcasına ayrılmıştır Burak.

Geri
Üst Alt