Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.649
- 12.470
- 2.868
Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat
Farfan kim mi durduracak ¿
Muslera
Muslera
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de isterim burak bi şekilde oynasın ama cl maçlarında içerisi dışarısı farketmiyor kontrollü oyun şart

Sayin Terim Egosunu tatmin etmek icin Inadindan vazgecip, dogru kadroyu sahaya sürerse kafa kafaya oynariz. "Dünyayi ben yarattim" havasinda olursa maglup oluruz.
İlk dakikalarda sonuca ulaşmak Schalke'yi daha çok oyundan koparır ve konsantrasyonlarını bozar. Ama 50-60'a kadar zor pozisyon bulursan, bulduğunu kaçırırsan (ki genelde böyle oluyor) Schalke daha istekli olur. Ters durum olmaması için Drogba'yı 11'de sahaya sürüp, skor avantajını erken yakalamak lazım. Ters bi durumu düzeltmek kolay olmayabilir Drogba olsa da.
Sayin Terim Egosunu tatmin etmek icin Inadindan vazgecip, dogru kadroyu sahaya sürerse kafa kafaya oynariz. "Dünyayi ben yarattim" havasinda olursa maglup oluruz.
ŞL grup maçlarının en iyi oyuncusu ve gol kralını kesmişsin , O da güzel![]()
Ya arkadaş oyuncu kesilemez diye bir kural mı var? Aç Real Madrid'in yedek kulübesine bak her sene ne adamlar kesik yiyor. Burak'ı her zaman seven ve destekleyen bir adam olarak yazıyorum bunları. Gerekirse herkes kesik yiyebilir, bunun üzerinden camia içerisinde huzursuzluk çıkarmanın anlamı yok.
Ben katılmıyorum..
Drogba ve Amrabat Dakika 50-60 gibi girmeli... Adamların kanatları öldürücü ilk ona bir çare bulmak zorundayız..
Mesela Sabri kesinlikle oynamalı..
Ya arkadaş oyuncu kesilemez diye bir kural mı var? Aç Real Madrid'in yedek kulübesine bak her sene ne adamlar kesik yiyor. Burak'ı her zaman seven ve destekleyen bir adam olarak yazıyorum bunları. Gerekirse herkes kesik yiyebilir, bunun üzerinden camia içerisinde huzursuzluk çıkarmanın anlamı yok.
Muslera
desem ki sana Mou ¿
dersin number one...Egonun babasi anasi herseyi...
Ego"su olmayan adam ,zaten yuksekten te ucamaz...kaldiki bildigini yapmak ,daha iyidir.
FT nin egodan cok ,bu yil taktik anlaminda zayif kaldigi dogrudur,velakin.
Real Madrid ile mi kıyaslıyorsun bizi ? Orada Higuain kesilirse Benzema oynuyor yerine . Amrabat değil
Kendi kadrosunu sürerse egolu oluyor, arda beyimizin kadrosunu sürerse doğru kadro oluyor yani. Ok.